" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Δευτέρα, 7 Δεκεμβρίου 2015

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ – ΙΔΟΥ ΠΩΣ… ΒΑΣΑΝΙΖΕ Η «ΚΑΚΙΑ ΧΟΥΝΤΑ» ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΕΔΕΣ!


Γράφει ο Αντίοχος

Αν πιστέψουμε την αριστερή (κομμουνιστική) μυθιστορία –που ελέω της πανάθλιας ψοφοδεξιάς κυριαρχεί στην μεταπολιτευτική Ελλάδα- τα συντρόφια «υπέφεραν» και «βασανίζονταν» από την «κακιά χούντα», στις εξορίες κι αν οποιοσδήποτε πει το αντίθετο, θα πέσουν να τον φάνε οι κάργιες της κομμουνιστικής πολιτικής ορθότητας.

Ποια είναι η αλήθεια; Ότι έκαναν δωρεάν διακοπές, με δαπάνες του ελληνικού λαού (αυτό που λέμε «εις υγείαν των κορόιδων), με μόνο περιορισμό να μην μπορούν να απομακρυνθούν από τον τόπο των διακοπών τους!

Αυτές τις μέρες κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΠΕΔΙΟ το νέο βιβλίο της κόρης του μακαρίτη πλέον μεγαλοστελέχους του ΚΚΕ Κώστα Λουλέ, Νίτσας, υπό τον τίτλο «Άξιζε…». 

Και δύο καθεστωτικές φυλλάδες, το «Βήμα» του παλιού κομμουνιστή Ψυχάρη και η «Εφημερίδα των Συντακτών» του φον Δημητράκη, το διαφήμισαν δεόντως.

Εκεί, λοιπόν, ανάμεσα σε ύμνους για τον Λουλέ, παρατίθενται και δύο αποκαλυπτικές των… βασανιστηρίων που υφίσταντο τα ηγετικά στελέχη του ΚΚΕ επί 21ης Απριλίου.

Στην πρώτη, του «Βήματος», όπου απεικονίζονται δύο… τουρίστες, υπάρχει η εξής λεζάντα:

8EFD3957AB626CD83654621B5EE9956D

«Λέρος, 24 Ιουλίου 1972. Κώστας Λουλές και Χαρίλαος Φλωράκης (δεξιά) με μαγιό και ψάθινο καπέλο στη θάλασσα, έναν μήνα προτού επιστρέψουν από την εξορία. Ανέκδοτη φωτογραφία»

kostas_loules_leros_exoria

Και στη δεύτερη, της φυλλάδας του φον Δημητράκη, η εξής: 

«Εξορία στη Λέρο, ο Γιώργος Τρικαλινός, ο Χαρίλαος Φλωράκης, ο Κώστας Λουλές και η Μαρία Λουλέ, που πήγε να τους επισκεφθεί».

Δε χρειάζεται να πούμε περισσότερα, οι φωτογραφίες μιλάνε από μόνες τους και τα λένε όλα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου