" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015

Ὁ νέος παγκόσμιος πρωταθλητής βαρέων βαρῶν χτυπάει ἀλύπητα τήν ‘πολιτική ὀρθότητα’

 "Μετά την ηχηρή ήττα του Kiltschko μετά από 12 γύρους, ένας εκστατικός Fury, φορώντας το ροζάριό του, ευχαρίστησε τον Ιησού."

Γνωρίστε τον Tyson Fury, τον ύψους 2.06 μ. βαρέων βαρών παγκόσμιο πρωταθλητή, και άκρως ενοχλητικό για τη Νέα Τάξη.

Αμέσως μετά τη νίκη του τίτλου των βαρέων βαρών, ο 27χρονος Tyson Fury, αμφισβήτησε τις φωνακλούδες τσιγκολελέτες της Νέας Τάξης.

Τώρα στους κύκλους του ‘πολικά ορθού’ καθωσπρεπισμού, ο Fury αναφέρεται ως «Tyson Fury: Ο πυγμάχος που ξεκίνησε πάλη με τον κόσμο».

Ο Tyson Fury, γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Μάντσεστερ της Αγγλίας, σε μια οικογένεια Irish Travellers(ιρλανδών ταξιδευτών) ή αλλιώς “gypsies” (τσιγγάνοι). 

Οι ‘Irish Travellers’ (στα ιρλανδικά: an lucht siúil που σημαίνει "οι άνθρωποι που περπατούν"), είναι νομάδες ιρλανδικής εθνοτικής καταγωγής, που έχουν δική τους γλώσσα και δικές τους παραδόσεις. Ζουν κυρίως στην Ιρλανδία, στο Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά και στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η γλώσσα τους, η Shelta, βασίζεται κυρίως σε ένα ιρλανδικό γκαελικό λεξικό και σε γραμματική της αγγλικής γλώσσας και χρονολογείται από τον δέκατο όγδοο αιώνα, μπορεί και παραπάνω. Η συντριπτική πλειοψηφία των Ιρλανδών ταξιδευτών είναι Ρωμαιοκαθολικοί και διατηρούν τις παραδόσεις και την κουλτούρα τους ζώντας σε μια στενή δεμένη κοινότητα οικογενειών.

Η οικογένεια του Fury, έχει μια μακρά ιστορία στην πυγμαχία. Ο πατέρας του αγωνίστηκε στη δεκαετία του 1980 ως "Gypsy" John Fury, είναι ξάδελφος του Ιρλανδού WBO Παγκόσμιου Πρωταθλητή μεσαίων βαρών Andy Lee και του βαρέων βαρών Hughie Fury, ενώ είναι μακρινός συγγενής του αυτοτιτλοφορούμενου “King of the GypsiesBartley Gorman.

Ο πατέρας του τον ονόμασε "Tyson" από τον παγκόσμιο πρωταθλητή βαρέων βαρών Mike Tyson, με την ελπίδα ότι θα κερδίσει κάποια μέρα το στέμμα των βαρέων βαρών, το οποίο έκανε πριν από δέκα ημέρες, όταν νίκησε τον εβραϊκής καταγωγής Ουκρανό Wladimir Klitschko που κυριαρχούσε για πάνω από μια δεκαετία.

Μετά την εκκωφαντική ήττα του Kiltschko, ένας εκστατικός Fury, φορώντας το ροζάριό του, ευχαρίστησε τον Ιησού. Ήταν ίσως αυτή τη στιγμή που οι άρχισαν δουλειά οι κοντυλοφόροι της νέας τάξης.

NO COUNTRY FOR JESUS LOVERS

Κάθε χώρα θα ήταν πολύ περήφανη που θα ήταν η πατρίδα το παγκόσμιου πρωταθλητή βαρέων βαρών, αλλά χρειάστηκαν λιγότερες από 24 ώρες για να βγουν τα νεοταξικά μαχαίρια. Ο επικεφαλής αθλητικογράφος της Daily Mail, Oliver Holt έγραψε ότι ο Fury είπε: «Υπάρχουν μόνο τρία πράγματα που πρέπει να ολοκληρωθούν πριν έρθει ο διάβολος στο σπίτι. Ένα από αυτά είναι η ομοφυλοφιλία να γίνει νόμιμη στα κράτη, ένα άλλο είναι οι αμβλώσεις και το άλλο είναι η παιδοφιλία».

Αυτό προκάλεσε μια ‘online διαμαρτυρία’ από ομάδες ομοφυλόφιλων που ζητούσαν από το BBC να αποσύρει το όνομά του Fury από τον διαγωνισμό για την αθλητική προσωπικότητα της χρονιάς. Μέχρι στιγμής, το BBC δεν απέσυρε το όνομά του. Εν συνεχεία ένας ομοφυλόφιλος πρώην αστυνομικός πήγε στην αστυνομία με την ελπίδα να καταθέσει μήνυση εναντίον του για «έγκλημα μίσους», αλλά, αν και η αστυνομία του έκανε επίσκεψη, δεν απαγγέλθηκαν κατηγορίες εναντίον του.

Όπως γίνεται συνήθως, τα λόγια του Tyson απομονώθηκαν. Αν διαβάσει κάποιος όλη την συνομιλία που είχε με τον Oliver Holt, μπορεί να δει ότι τα λόγια δεν ήταν «ρητορική μίσους», αλλά διατυπώθηκαν στην αιτιολόγηση των βαθιά ριζωμένων θρησκευτικών πεποιθήσεών του και απλά διηγείται ό, τι έχει διαβάσει στην Αγία Γραφή και σχετικά με τον Αρμαγεδδώνα που πλησιάζει.

Ιδού η επίμαχη συνομιλία :

TF: Η Βίβλος μου λέει ότι το τέλος [του κόσμου] είναι κοντά. Ο κόσμος μου λέει ότι το τέλος είναι κοντά. Ένα πολύ σύντομο χρονικό διάστημα απομένει, φαντάζομαι, μέχρι να τελειώσουν όλα.

ΟΗ: Ο Αρμαγεδδών;

TF: Ναι.

ΟΗ: Όταν λες ότι ο κόσμος σου λέει ότι το τέλος είναι κοντά, εννοείς τον τρόπο με τον οποίον φερόμαστε άσχημα στον πλανήτη και τέτοιου είδους πράγματα;

TF: Φερόμαστε άσχημα στον πλανήτη, οι πόλεμοι στη Μέση Ανατολή, οι λιμοί, οι σεισμοί, οι φυσικές καταστροφές, όλα αυτά τα πράγματα έχουν ειπωθεί εδώ και 2.000 χρόνια προτού συμβούν. Έχουν προφητευθεί. Έτσι, τώρα είναι όλα πραγματικότητα. Εκεί λέει επίσης, ότι θα υπάρξει μια εποχή που οι άνδρες θα πηγαίνουν με άνδρες και οι γυναίκες με γυναίκες και αυτό είναι αποδεκτό και ήταν μόλις το 1967, που αυτά τα πράγματα έγιναν αποδεκτά: αμβλώσεις, το να είσαι ομοφυλόφιλος δημόσια. Έτσι, από το 1967 μέχρι σήμερα. Υπάρχουν μόνο τρία πράγματα που πρέπει να ολοκληρωθούν πριν από έρθει ο διάβολος σπίτι. Ένα από αυτά είναι η ομοφυλοφιλία να γίνει νόμιμη σε όλες τις χώρες, ένα είναι οι αμβλώσεις και το άλλο είναι η παιδοφιλία. Έτσι, ποιος θα το φανταζόταν τη δεκαετία του '50 και στις αρχές της δεκαετίας του '60 ότι τα δύο πρώτα θα νομιμοποιηθούν; Όταν λέω ότι η παιδοφιλία  μπορεί να γίνει νόμιμη, αυτό ακούγεται σαν τρέλα έτσι δεν είναι, αλλά πίσω στη δεκαετία του '50 και στις αρχές της δεκαετίας του '60, και για τα δύο πρώτα το να γίνουν νόμιμα ακουγόταν τρελό και πάλι. Αν πηγαίναμε 120 χρόνια πίσω και λέγαμε ότι ένα αεροπλάνο χιλίων τόνων θα πετούσε στον ουρανό, θα φαινόταν γελοίο…. Ανόητοι άνθρωποι ακολουθούν το σύστημα, επηρεάζονται από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, από αυτά που η κυβέρνηση και οι υψηλές δυνάμεις θέλουν να πιστεύει ο κόσμος και θέλουν να είσαι μέσα στο σύστημα, και να πηγαίνεις την ίδια διαδρομή με όλα τα πρόβατα μέχρι την κρεαταγορά.

ΟΗ: Όπως έχεις ήδη πει, μάλλον δεν σε νοιάζει, αλλά πολλοί άνθρωποι θα νιώσουν άβολα με αυτές απόψεις περί ομοφυλοφιλίας.

TF: Για να είμαι ειλικρινής, ζούμε σε έναν ελεύθερο κόσμο και σε ένα κακό κόσμο. Για μένα, οι άνθρωποι μπορούν να λένε «μα, είστε εναντίον των αμβλώσεων και είστε κατά της παιδοφιλίας, είσαι εναντίον της ομοφυλοφιλίας, είστε εναντίον του οτιδήποτε», αλλά η πίστη μου και η κουλτούρα μου βασίζονται στην Αγία Γραφή. Η Βίβλος γράφτηκε πριν από πολύ καιρό, και αν μου λέει ότι κάτι είναι λάθος, τότε είναι λάθος για μένα. Αυτή είναι απλά η γνώμη μου. Πόσοι άνθρωποι έχουν διαφορετικές απόψεις σε αυτόν τον κόσμο; (Δείχνοντας ένα μπουκάλι) Κάθε διαφορετικός άνθρωπος έχει μια διαφορετική άποψη για το τι μπουκάλι είναι πραγματικά ή τι χρώμα έχει. Αν πω ότι είναι ένα καθαρό μπουκάλι, θα υπάρχει κάποιος που θα πει ότι το μπουκάλι είναι πράσινο ή μπλε ή οτιδήποτε άλλο. Αυτό είναι απλά η γνώμη τους και η γνώμη μου. Λοιπόν, η γνώμη μου είναι να ακολουθήσω αυτό που λέει ο Κύριος ή να προσπαθήσω να το κάνω. Και οι άνθρωποι εκεί έξω που έχουν αυτές τις γνώμες ας κάνουν ό,τι θέλουν να κάνουν. Ζουν για τον εαυτό τους. Εγώ προσπαθώ να ζήσω για το Θεό.

Ο Fury σχεδιάζει να είναι κάτι περισσότερο από ένα αστέρι του μποξ: «Δεν το βλέπω απλά ως ένα μέσο για να κερδίσω κάποια χρήματα», είπε στην Daily Mail. «Πιστεύω ότι μπορώ να χρησιμοποιηθώ πολύ πιο ευεργετικά για να διαδώσω τον Λόγο του Θεού σε όλο τον κόσμο από ό, τι ίσως χίλιοι πάστορες θα μπορούσαν μέσα από τις εκκλησίες τους. Έχουν εκατό άτομα, ή διακόσια ή χιλιάδες άτομα στην εκκλησία τους. Μπορώ απλά να πάω στο Twitter, να βάλω ένα μήνυμα, και να το δουν πάνω από το ένα τέταρτο του εκατομμυρίου άνθρωποι».

Ο Fury μίλησε και για τη σύζυγό του, "Η γυναίκα μου είναι εκεί, η δουλειά της είναι το μαγείρεμα, το καθάρισμα και τη φροντίδα των παιδιών, αυτό είναι όλο. Παίρνει κάποιες αποφάσεις, για το τι θα μαγειρέψει, για το τσάι μου όταν γυρίσω σπίτι". Ανέφερε επίσης ότι η σύζυγός του Paris: "Είναι μια πολύ προνομιακή γυναίκα που έχει έναν σύζυγο σαν εμένα Δεν είναι όλες στη θέση της, αλλά αυτές που είναι, είναι πολύ τυχερές».

Αγαπώντας την λάσπη, η Daily Mirror έτρεξε να ξεθάψει μια ιστορία για μια γυναίκα που είχε μπλέξει με τον Fury όταν είχε χωρίσει προσωρινά με την Paris του.

Ο Tyson και η Paris είναι μαζί για 10 χρόνια και περιμένουν το 3ο παιδί τους. Φαίνεται ότι πέρασαν δύσκολες στιγμές στον γάμο τους, αλλά δεν τα παράτησαν.

Η σύζυγός του είπε ότι δεν κοιμόντουσαν μαζί μέχρι που παντρεύτηκαν, και ότι  κοιμόταν σε ένα τροχόσπιτο, λέγοντας «έτσι ζουν οι ταξιδευτές».

Είναι αλήθεια ότι ο Fury έχει πολύ παραδοσιακές απόψεις που δεν είναι δημοφιλές στους σύγχρονους metrosexual κύκλους, ιδιαίτερα οι απόψεις του σχετικά με τους ρόλους του άνδρα και της γυναίκας και όσον αφορά την τιμή και τη σεξουαλική ασυδοσία, καθώς και οι απόψεις του για την ομοφυλοφιλία, την άμβλωση, την παιδεραστία και ενώ όλα αυτά θα ήταν περισσότερο από αρκετά στη σημερινή παρακμιακή κοινωνία μας για να τον κάνουν το «μαύρο πρόβατο» στα μέσα μαζικής αποβλάκωσης, είναι οι απόψεις του για τη μετανάστευση, που λογικά θα έπρεπε να κάνουν τα μέσα μαζικής αποχαύνωσης να του κηρύξουν (πάλι) τον πόλεμο, αλλά μάλλον είδαν ότι μπορεί να χαθούν οι ισορροπίες και κάπως μαζεύτηκαν.

Και αυτό προκύπτει από το γεγονός ότι ενώ οι απόψεις του σχετικά με τους ρόλους των φύλων, την ομοφυλοφιλία και την θρησκεία έτυχαν ευρείας δημοσιότητας, οι απόψεις του σχετικά με τη μετανάστευση αγνοήθηκαν εντελώς από τα μέσα μαζικής εξαπάτησης.

Φυσιολογικά, όταν μια διασημότητα κάνει μια δημόσια δήλωση κατά της μετανάστευσης και της θρησκείας του πολυπολυτισμού, υβρίζεται από τα μέσα μαζικής απολίθωσης και προκειμένου να «επανορθώσει» με νέες δηλώσεις, για να φύγει από πάνω του το στίγμα του «ρατσιστή».

Φαίνεται ότι οι μεγιστάνες των μουμουέ κατάλαβαν δύο πράγματα:

Πρώτον, ότι ο Tyson Fury δεν είναι το είδος του ανθρώπου που θα φοβηθεί και θα υποχωρήσει.

Δεύτερον, αν γίνει ευρέως γνωστό ότι έχει ταχθεί εναντίον της μαζικής μετανάστευσης, αυτό θα ενισχύσει τη δημοτικότητά του στο κόσμο και θα δημιουργήσει την πολύ πραγματική πιθανότητα να κερδίσει πραγματικά τον τίτλο της Αθλητικής Προσωπικότητας της Χρονιάς. Αυτό είναι κάτι που τα μέσα μαζικής απονεύρωσης δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να γίνει και έτσι δεν υπάρχει καμία απολύτως αναφορά στο παρακάτω βίντεο.

Λέει ο Fury: «Ας το παραδεχτούμε, αφήνουμε να έρθουν χιλιάδες και χιλιάδες μετανάστες καθημερινά .... αλλά την ίδια ώρα έχουμε τους δικούς μας ανθρώπους εδώ που ζουν στους δρόμους άστεγοι, δεν μπορούν να πάρουν τίποτα, δεν μπορούν να πάρουν χρήματα, δεν μπορούν να πάρουν βοήθεια ... τι συμβαίνει;

«Τι γίνεται στη Μεγάλη Βρετανία ;! ... Δεν είναι τόσο Μεγάλη όταν αφήνουμε τους αδελφούς μας και τις αδελφές μας να πεθαίνουν στους δρόμους που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν, και μετά αφήνουμε 50.000 μετανάστες, από όπου και αν έρχονται, να φωνάζουν ότι είναι φτωχοί, και μετά να τα βάζουν και μαζί μας! ... Είμαι αρκετά μεγάλος και θαρραλέος να λέω πως έχουν τα πράγματα και θα συνεχίσω να λέω πως έχουν!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου