" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015

ΟΙ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΟΙ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ!

epeisodia-ekso-apo-ti-bouli-astunomia

Γράφει ο Αντίοχος

Πολλοί φωνάζουν και διαμαρτύρονται, ότι για μια ακόμα φορά δε θα πληρώσει κανένας για τις τεράστιες ζημιές που προκάλεσαν την Κυριακή στο βιός του κοσμάκη τα τσογλάνια της άκρας αριστεράς, στη… μνήμη του Γρηγορόπουλου.

Κανένας; Όχι, κάποιοι θα πληρώσουν! Κι αυτοί οι κάποιοι, είναι οι αστυνομικοί που έκαναν το… ασυγχώρητο «λάθος» να συλλάβουν παρακρατικούς! Ιδού η σχετική προαναγγελία από αριστεροκαθεστωτικά μέσα:

«Καταγγελίες για περιστατικά αστυνομικής αυθαιρεσίας που έγιναν την Κυριακή σε Αθήνα και Βόλο κατά τη διάρκεια επεισοδίων, σύμφωνα με πληροφορίες έφτασαν στο γραφείο του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Νίκος Τόσκας και αναμένεται να ξεκινήσει η διαδικασία για την διερεύνηση των υποθέσεων αυτών. Σύμφωνα με πληροφορίες τα δυο από αυτά αφορούν ενέργειες αστυνομικών των ΜΑΤ κατά τη διάρκεια συλλήψεων – σε μια περίπτωση ανηλίκου – στην οδό Καλλιδρομίου στα Εξάρχεια και κοντά στα Προπύλαια. Τα περιστατικά – όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες – έχουν καταγραφεί σε βίντεο και φωτογραφίες και για το οπτικοακουστικό υλικό έχει ενημερωθεί ο αναπληρωτής υπουργός.
Υπενθυμίζεται πως ο κ. Τόσκας στις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης στη Βουλή είχε αναφέρει μεταξύ άλλων «…θα ελέγξουμε τα περιστατικά της δυσανάλογης, της αδικαιολόγητης βίας σε βάρος των συλλαμβανομένων. Πρέπει και εδώ να εμπνεύσουμε στους αστυνομικούς μας ορισμένες ιδέες και αντιλήψεις, όπως π.χ. ότι είναι σωφρονιστικά ακατάλληλο το να εξαντλούμε με υπερβολή όλο το τιμωρητικό οπλοστάσιο του ποινικού κώδικα σε κάθε ανήλικο που συλλαμβάνεται».

(ΥΓ): Ζήτω οι… «κόκκινες γραμμές» του προέδρου Πάνου, του… πατριώτη! 

ἐθνικισμός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου