" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

Άγριες αποδοκιμασίες στον ΚουβέληΜετά την Πέμυ Ζούνη και ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης, δέχθηκε τις διαμαρτυρίες πολιτών κατά την επίσκεψή του στη Θεσσαλονίκη.

Ο κ. Κουβέλης έτρωγε σε ταβέρνα στη Ναυαρίνου, όταν συγκεντρωμένοι νεαροί άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα αποκαλώντας τον "δεκανίκι" του ΠΑΣΟΚ.

"Έξω απ' τη Θεσσαλονίκη του ΠΑΣΟΚ το δεκανίκι" φώναξαν χαρακτηριστικά, με κάποιους από τους θαμώνες να χειροκροτούν και να χαμογελούν και άλλους να παρατηρούν αμήχανοι.

Κάποια στιγμή, ένας από τους πελάτες σηκώθηκε και τους είπε να φύγουν για "να μην έχουν ιστορίες" με αποτέλεσμα να προκληθεί ένταση και οι διαδηλωτές να απαντήσουν με το σύνθημα "κάτω η χούντα του ΠΑΣΟΚ".

Ο Φ. Κουβέλης είχε αποχωρήσει ελάχιστα λεπτά πριν. Οι διαμαρτυρόμενοι υποστηρίζουν ότι τον "έδιωξαν", ενώ στελέχη της Δημοκρατικής Αριστεράς επισημαίνουν ότι ο πρόεδρος του κόμματος έφυγε για προγραμματισμένη εμφάνιση στην ΕΤ 3 και επέστρεψε αργότερα.

Τα ίδια στελέχη της Δημοκρατικής Αριστεράς καλούν τους "αγανακτισμένους" να πάρουν θέση για το περιστατικό, λέγοντας ότι αποκτά διαστάσεις αντικοινοβουλευτισμού και δεν πρόκειται να σταματήσουν την πολιτική τους δραστηριότητα.

Επίσης, ζητούν να πάρουν θέση και τα κόμματα που λένε ότι συνομιλούν με τους "αγανακτισμένους", ενώ δηλώνουν πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρέπει να αισθάνεται υπερήφανος που λέει ότι συνομιλεί μαζί τους.


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου