" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

Απειλούν και οι ... Τουρκοκύπριοι!

Ο Τουρκοκύπριος που υποδύεται τον "υπουργό Εξωτερικών" του ψευδοκράτους - κάτι σαν τον Ονούρ των τουρκικών σίριαλ που έχουν την καλοσύνη να μας προβάλουν τα ελληνικά κανάλια... -  ο Husegin Ozgurnun, δήλωσε ότι θα λάβουν επείγοντα μέτρα ως απάντηση στις γεωτρήσεις της ελληνοκυπριακής πλευράς στην Ανατολική Μεσόγειο.
Σύμφωνα με το Anadolu, σε γραπτή δήλωσή του ο Ozgurnun δηλώνει πως η τουρκοκυπριακή πλευρά θα λάβει επείγοντα μέτρα για να προστατέψει τα ίσα δικαιώματά της επί των φυσικών πόρων στο νησί.

«Θα λάβουμε μέτρα με την μητέρα Τουρκία, με βάση μια συμφωνία στην οποία έχουμε καταλήξει πριν από λίγο καιρό, προκειμένου να προστατέψουμε τα δικαιώματά μας στο νησί», δήλωσε ο Ozgurnun.

Ακόμα δεν έχει αντιληφθεί ότι αν δεν υπάρξει εκλογίκευση των απαιτήσεων τους στην λύση του κυπριακού δεν πρόκειται να δούν φυσικό αέριο ούτε σε γκαζάκια...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου