" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2022

Λέτε νά γίνῃ τὀ σύνθημα παγκοσμίως;

«Fuck Trudeau» 

 Τό Fuck Trudeau Truck ἔφτασε στό Parliament Hill ( «Λόφος τοῦ Κοινοβουλίου» ὅπου τό Κοινοβούλιο τοῦ Καναδᾶ) στήν Ὀττάβα,τοῦ Ὀντάριο,τήν πρωτεύουσα Καναδᾶ !!! ( ἀπό ἐδῶ)


Τό σύνθημα μᾶς εἶναι πολύ γνωστό,ἄν ἐξαιρέσουμε τό ὄνομα στό ὁποῖο ἀπευθύνεται καί τό ἀντικαταστήσουμε μέ τό ἐγχώριο, πολύ γνωστό... Καί ἀναρωτιέμαι,ἄν ὅπως ἔχει ξεσηκωθεῖ σέ παγκόσμιο ἐπίπεδο ὁ κόσμος κατά τῆς στερήσεως τῶν Ἐλευθεριῶν του,αὐτό τό σύνθημα κυριαρχίσει ἀπευθυνόμενο στόν κάθε ἐπικεφαλής κράτους,σ᾿ὁλόκληρη τήν Δύση,τότε τί θά ἐρχόταν ὡς ἑπόμενο σέ μία λαϊκή ἐξέγερση ; Ἐν προκειμένῳ,πόσο θά ἔπρεπε νά φοβοῦνται οἱ «ἡγέτες»,μήν ...ὑποστοῦν κάτι πολύ πολύ συγκεκριμένο ; 

Μία ὑπόθεσιν κάνω...


Ἡ Πελασγική

10 σχόλια:

  1. Δεν κομίζω γλαύκας εις Αθήνας, αλλά όσοι είναι "ανοιχτομάτηδες" και γνώστες το πως δουλεύει το Σύστημα, γνωρίζουν πολύ καλά πως τέτοιου είδους συνθηματολογία είναι κατευθυνόμενη από τα ίδια τα κέντρα Εξουσίας! Προσωπικά δεν την υιοθετώ, όχι επειδή είμαι του "κατηχητικού", αλλά γιά τους λόγους που προανέφερα. Πρωτίστως χρησιμοποιείται ως "αυθόρμητο" μέσο γιά να "ξεθυμάνει" το πόπολο! Επίσης, το να υβρίζεις τον ΠΘ αλλά και τον οποιονδήποτε πολιτικό, υιοθετώντας τέτοιου είδους λεξιλόγιο, πρακτικά, δεν οφελεί και δεν οδηγεί πουθενά! 'Ισα-ίσα, πιστεύω, ότι ο "Μητσιέσαι" θα γελάει κιόλας! Για να μην πω ότι θα του έχει φύγει το άντερο, με τα θλιβερά, άνευρα και δειλά χάπατα επί των οποίων άρχει!!! Διότι, κοντά 24 μήνες τώρα, αυτά τα οποία η πλεμπάγια τον "παροτρύνει" να κάνει..., τα έχει κάνει ο ίδιος πρώτος, στους χαχόλους της Ελλαδικής, εκατό φορές παραπάνω!!! Πιό αποτελεσματικό θα ήταν, κατά τη γνώμη μου, να μαζευτούν - αυθόρμητα - μερικές δεκάδες χιλιάδες άτομα έξω από την οικία του και να την ταράξουν στις πέτρες, στα ζαρζαβατικά και στις μπογιές (μαζί και τους φρουρούς του)! Κάτι τέτοιο θα τρομοκρατούσε πολύ περισσότερο τον ίδιο και τους κρατούντες! Μιά τέτοια κίνηση θα "πέρναγε" και το μηνυματάκι... Δηλαδή, "Μαζεύτε τα και φύγετε, όσο είναι καιρός!". Εξ άλλου, ο ΓΑΠ πριν χρόνια και εντός της Βουλής το είχε πει : Θα μας πάρουν με τις πέτρες! Να, λοιπόν, μιά ευκαιρία γιά να μη του χαλάσουμε το χατήρι! Συνεπώς, οι Νεογραικύλοι μπορούν να φωνάζουν και να συνθηματολογούν γηπεδικά όσο τραβά η ψυχή τους, αλλά έτσι δεν ελευθερώνεις την πατρίδα! Πρέπει να βρέξεις κώλο γιά να πιάσεις ψάρι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνῶ ἀπολύτως σέ ὅλα ! Ἄλλως τε γι᾿αὐτό μέχρι σήμερα δέν εἶχα βάλλει οὔτε μία ἀνάρτησι σχετική μέ τό ...σύνθημα. Τό σημερινό μοῦ ἄρεσε διότι οἱ φορτηγατζῆδες στόν Καναδᾶ καί τίς ΗΠΑ, ΔΕΝ ΑΣΤΕΙΕΥΟΝΤΑΙ !

      Συνεπῶς ὅπως ἀκριβῶς γράφω πιό πάνω στό θέμα :« ... ἄν ὅπως ἔχει ξεσηκωθεῖ σέ παγκόσμιο ἐπίπεδο ὁ κόσμος... ἐρχόταν ὡς ἑπόμενο σέ μία λαϊκή ἐξέγερση... πόσο θά ἔπρεπε νά φοβοῦνται οἱ «ἡγέτες»,μήν ...ὑποστοῦν κάτι πολύ πολύ συγκεκριμένο ;»

      Ἄρα,τά ζαρζαβατικά καί τό πετροβόλημα τῶν μαντρῶν τῆς κάθε οἰκίας πολιτικάντη,δέν θά εἶναι τίποτα μπροστά στήν περίπτωση νά πέσῃ στά χέρια τοῦ ἐξεγερμένου πλήθους.Γιατί ἔτσι ὅπως πάει τό πρᾶγμα,ἐγώ τό βλέπω νά γίνεται.

      Καί μήν ξεχνοῦμε πώς αὐτό εἶναι καί μέσα στά σχέδια τῆς ἐλίτ τῶν ἐξουσιαστῶν : https://sxolianews.blogspot.com/2021/12/blog-post_29.html

      Καλησπέρα ἀγαπητέ Ἰωάννη !

      Διαγραφή
    2. Τα φορτηγά έχουν άμεση σχέση με την εφοδιαστική αλυσίδα... Η Αλήτ θέλει την τεχνητή έλλειψη προϊόντων και την αύξηση των τιμών.... Τα μάτια ανοιχτά...

      Διαγραφή
    3. Ἔ καί νά μήν ἀντιδροῦμε καθόλου ἐπεί δή ὅλα εἶναι ὕποπτα,δέν κάνουμε τίποτα !

      Θυμᾶσαι τίς θρυλικές ἀπεργίες τῶν φορτηγατζήδων,πάλαι ποτέ,ἐν Ἑλλάδι; Κάποιες φορές τό εἶχαν τραβήξει πάνω ἀπό μήνα. Δέν πεθαναμε κιόλας...

      Καλό ξημέρωμα ἀγαπητέ Ἰωάννη !

      Διαγραφή
    4. 1) Δεν είπα να μην αντιδράσουμε... Παρ' όλ' αυτά ακόμη και έτσι δεν έχω δει προς στιγμήν ουδεμία αντίδραση!
      2) Τα Σωματεία των φορτηγατζήδων ελέγχονται από τσιράκια των Εξουσιαστών και ανά πάσα στιγμή μπορούν να κηρύξουν "απεργία"... Κάτι που προ καιρού πήγε να κάνει ο Μακρόν συνεννοούμενος με τους εργατοπατέρες με σκοπό να κατεβάσουν τους οδηγούς σε "απεργία" με σκοπό να δημιουργηθούν οι συνθήκες, γιά σοβαρές ελλείψεις σε βασικά είδη διατροφής. Αλλά και να προκληθεί χάος. Μέσα στα ευρύτερα πλαίσια της σκατοψυχιάς του και του προκλητικού "emmerdement" στους Γάλλους πολίτες. Τελικά δεν έγινε τίποτε, διότι οι Γάλλοι οδηγοί, πρώτον, δεν είναι μ@λ..ες να καταπιούν αμάσητες τις μηχανορραφίες του Μακρόν, αλλά κυρίως διότι το CGT, του έριξε ένα γερό χέσιμο που ήταν όλο δικό του! Γαλλία!
      Πήγε, βεβαίως, κάτι αντίστοιχο να μιμηθεί και η πορδή που έχουμε γιά ΠΘ, αλλά κάποιοι έσπευσαν να του "σφυρίξουν" να μην το αποτολμήσει!...
      3) Μπορεί με τις "θρυλικές απεργίες" των φορτηγατζήδων "να μην πεθάναμε κιόλας" αλλά τότε οι 'Ελληνες δεν αντιμετώπιζαν ούτε την πρωτοφανή και οικτρή οικονομική κατάσταση των τελευταίων ετών αλλά ούτε επίσης το φάσμα της πείνας, της σήμερον! Δεν υπήρχαν μνημόνια, αλλά κυρίως είχαμε το δικό μας νόμισμα και κατά συνέπεια τα προϊόντα δεν πωλούνταν σε τιμές "2022", όπως τώρα με το Reichsmark (ευρώ)! Εκτός από τα σούπερ-μάρκετ υπήρχαν, τότε, και πολλά μπακάλικα τα οποία διέθεταν τα πάντα και μπορούσες κάλιστα να προμηθευτείς τα απαραίτητα γιά να κάνεις τη δουλειά σου. Γιά τους παραπάνω λόγους, αλλά και γιά άλλους τόσους, να γιάτι "δεν πεθάναμε κιόλας"!!!

      Διαγραφή
    5. Δέν θά διαφωνήσω διότι ἁπλούστατα ἔχεις δίκαιο στά περισσότερα καί σέ λεπτομέρειες δέν μπαίνουμε.

      Προφανῶς ὅπως τά ἔχουμε «καταφέρει» ( οἱ ἀνθρώπινες κοινωνίες,ἐννοῶ) τά λουζόμαστε...

      Ἀντίδρασις ἀποτελεσματική;

      Χμμ...Νά μήν κάνω λόγο καί πάλι γιά τούς ὀλίγους...

      Καλησπέρα ἀγαπητέ Ἰωάννη ! Καλό μεσημέρι Κυριακῆς καί καλή σας ὄρεξι στό οἰκογενειακό τραπέζι !



      Διαγραφή
    6. Καλό μεσημέρι και Καλό υπόλοιπο Κυριακής, αγαπητή Πελασγική!

      Διαγραφή
  2. Μέσα στά σχέδιά τους είναι καί αυτό.Ό Μπίλ Γκέιτς είχε πεί πώς τό επόμενο βήμα είναι νά ξεσηκωθεί ό κόσμος κατά τών πολιτικών.... έτσι , γιά νά ζητήσουν τήν λύση πού θά είναι ό Μίστερ Παγκόσμιος!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναί εἶναι πολύ πιθανό.Τώρα ὅταν ἔχεις νά κάνῃς μέ ᾿δαὐτους,ἡ ἀλήθεια εἶναι πώς ὅλα εἶναι δυνατά,ἀκόμη καί τά πιό ἀπίθανα !

      Καλό ξημέρωμα ἀγαπητή Σοφία !

      Διαγραφή
  3. Εκείνο που προσπαθούν να κάνουν είναι με κάθε τρόπο να σε πεισουν πώς είναι ανικητοι. Πώς οί άνθρωποι είναι αδύναμοι,μπροστά σέ ολο αυτό το κακό που έκαναν. Ενας τρόπος είναι να σε πείσουν πως είναι στημένη η αντίδραση , και κάθε προσπάθεια είναι ματαια.Για σκεψου το λίγο..Οπως και να έχει ίσως έχουν κερδίσει ακόμα λίγο χρόνο. Η επανάσταση τών ανθρώπων έχει ξεκινήσει,άρα και το δικό τους τελος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή