" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2022

Ὁ ἀπόκρυφος συμβολισμός σέ τοιχογραφίες τῆς Pfizer

φωτό ἀπό ἐδῶ

 καὶ φῶς λύχνου οὐ μὴ φανῇ ἐν σοὶ ἔτι, καὶ φωνὴ νυμφίου καὶ νύμφης οὐ μὴ ἀκουσθῇ ἐν σοὶ ἔτι· ὅτι οἱ ἔμποροί σου ἦσαν οἱ μεγιστᾶνες τῆς γῆς, ὅτι ἐν τῇ φαρμακείᾳ σου ἐπλανήθησαν πάντα τὰ ἔθνη 

Και φως λύχνου δεν θα φανή εις τα χαλάσματά σου και χαρμόσυνος φωνή νυμφίου και νύμφης δεν θα ακουσθή στον τόπον σου. Διότι οι άπληστοι έμποροί σου, οι πλουτοκράται και εκμεταλευταί, ήσαν οι κύριοι και οι δυνάσται της οικουμένης· διότι με τα μαγικά σου φάρμακα και τας αμαρτωλάς γοητείας σου επλανήθησαν και παρεσύρθησαν εις την εξαχρείωσιν όλα τα έθνη. (Ἀποκάλυψις 18:23)

φωτό ἀπό  ἐδῶ

Η τοιχογραφία της Pfizer που δημιουργήθηκε το 1960 εκτίθεται μόνιμα στο λόμπι της παγκόσμιας έδρας της Pfizer στη Νέα Υόρκη. Σύμφωνα με την επίσημη περιγραφή, η τοιχογραφία απεικονίζει την Ιστορία της Ιατρικής. Το έργο τέχνης είναι γεμάτο με αποκρυφιστικά σύμβολα και ενοχλητικά προγνωστικό προγραμματισμό

Αυτό είναι ένα από τα αμέτρητα παραδείγματα των παγκόσμιων δυνάμεων του Εωσφόρου που αποκαλύπτουν ανοιχτά τις προθέσεις τους χρησιμοποιώντας σύμβολα και προγνωστικό προγραμματισμό ενώ πλασάρουν και επιβάλλουν το «ασφαλές και αποτελεσματικό» δηλητήριο της Pfizer στον ανυποψίαστο (εξαπατημένο) πληθυσμό παγκοσμίως.

Οι παρακάτω φωτογραφίες είναι μόνο μερικά παραδείγματα, η τοιχογραφία είναι κυριολεκτικά γεμάτη με Εωσφορικούς συμβολισμούς:

Ώρος ο γιος του Όσιρι, αναπαράσταση του Αντίχριστου γιου του Σατανά


Ο Πανόπτης οφθαλμός 

Σταυρός με το αιγυπτιακό Ankh, 

σύμβολο που χρησιμοποιείται στους σταυρούς του Σατανά και του Λεβιάθαν (Ο Λεβιάθαν είναι ένα φίδι και σύμβολο των εχθρών του Ισραήλ, που θα σκοτωθούν από τον Θεό. Ησαΐας 27:1) 

Ἐν τῇ ἡμέρᾳ ἐκείνῃ ἐπάξει ὁ Θεὸς τὴν μάχαιραν τὴν ἁγίαν καὶ τὴν μεγάλην καὶ τὴν ἰσχυρὰν ἐπὶ τὸν δράκοντα ὄφιν φεύγοντα, ἐπὶ τὸν δράκοντα ὄφιν σκολιὸν καὶ ἀνελεῖ τὸν δράκοντα.

Κατά την μεγάλην και επίσημον εκείνην ημέραν της κρίσεως ο Θεός θα καταφέρη την μάχαιράν του την αγίαν, την μεγάλην και ισχυράν, εναντίον του μεγάλου όφεως, ο οποίος φεύγει με ταχύτητα· εναντίον του δράκοντας αυτού του πανούργου και διεστραμμένου. Και ο Κύριος θα φονεύση τον μεγάλον αυτόν δράκοντα.( Ἠσαΐας  27: 1 )   

Κοιτάξτε, εδώ είναι ο κορωνοϊός! 

φωτό ἀπό ἐδῶ

Η τοιχογραφία Pfizer δημιουργήθηκε το 1960. «Οι επιστήμονες εντόπισαν για πρώτη φορά έναν ανθρώπινο κορωνοϊό το 1965… Αργότερα εκείνη τη δεκαετία, οι ερευνητές βρήκαν μια ομάδα παρόμοιων ιών ανθρώπων και ζώων και τους ονόμασαν από την εμφάνισή τους που μοιάζει με στέμμα»:   Coronavirus History   

Τι «προφητική» τοιχογραφία! 

φωτό ἀπό ἐδῶ

Πινακίδες κυκλοφορίας σ᾿αυτοκίνητα εργαζομένων της Pfizer. Τίποτα το αξιοπερίεργο :

Δεῖτε καί τό βίντεο :

  
Artwork at Pfizer January 9, 2022 

Ἀπό ἐδῶ


1 σχόλιο:

  1. Υπάρχει και αυτή η θεωρία: https://attikanea.info/%CE%91%CE%BD%CE%BF%CF%83%CE%AF%CE%B1-%CE%AD%CE%BD%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9-%CF%84%CE%BF%CF%85-covid19-%CF%83%CE%B5-19-%CE%BB%CE%B5%CF%80%CF%84%CE%AC-%CE%A3%CE%A5%CE%93%CE%9A%CE%9B%CE%9F%CE%9D%CE%99%CE%A3%CE%A4%CE%99%CE%9A%CE%9F-%CE%92%CE%99%CE%9D%CE%A4%CE%95%CE%9F/ Αν αληθεύει, καταλαβαίνουμε ότι η, εκ του μη όντος (!), "γέννηση" του υποτιθέμενου "ιού" του διαβόλου, έπρεπε να "προφητευτεί" αρκετά πριν, ώστε να τηρηθεί, κατ' αναλογίας, για τον ερχομό του αντίχριστου (που τα μαϊμουδίζει όλα), η "διαδρομή" που ίσχυσε για την ίδια την Γέννηση Του Χριστού. Μια σκέψη κάνω... Τη καλημέρα μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή