" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2022

Ἰουδαιο-μασσωνική συνωμοσία : Γιατί ἡ ψευδο-πανδημία δέν θά τελειώσῃ ποτέ...

(αριστερά, ο Κρίστιαν Ρακόφσκι με τον Λέον Τρότσκι περίπου το 1924. Ο Τρότσκι, ένας πράκτορας των  Καβαλιστών Εβραίων κεντρικών τραπεζιτών υποτίθεται ότι θα διαδεχόταν τον Λένιν, αλλά ο Στάλιν τον κέρδισε.)

Ο COVID ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΤΕΧΝΑΣΜΑ

Το 1938, ο Κρίστιαν Ρακόφσκι, ο οποίος εμπιστεύεται τους Illuminati ,επιβεβαίωσε ότι ο στόχος των κεντρικών τραπεζιτών είναι ο παγκόσμιος κομμουνισμός, δηλαδή  η Νέα Παγκόσμια Τάξη.  "Υπάρχει μόνο ένας στόχος, ένας μοναδικός στόχος: ο θρίαμβος του κομμουνισμού. Δεν είναι η Μόσχα που θα επιβάλει τη βούλησή της στις δημοκρατίες αλλά η Νέα Υόρκη, όχι η "Κομιντέρν" αλλά η "Καπιντέρν" στη Wall Street."

 Η «Αριστερά», ο  Οργανωμένος Εβραίος και ο Τεκτονισμός είναι όλα όργανα αυτής της ατζέντας. 

Από τον Henry Makow PhD.

Μια ανάκριση το 1938, από την σταλινική αστυνομία, του 65χρονου Christian G.Rakovsky, ιδρυτή της Κομμουνιστικής Διεθνούς, αποκαλύπτει την συνωμοσία των εβραίο-μασσώνων τραπεζιτών για παγκόσμια τυραννία, δηλαδή την Νέα Παγκόσμια Τάξη.

Η απομαγνητοφώνηση των 50 σελίδων της ανάκρισής με τίτλο The Red Symphony δεν προοριζόταν να δημοσιοποιηθεί. Αυτός που πραγματοποίησε την απομαγνητοφώνηση έκανε ένα παράνομο αντίγραφο. 

Αυτό είναι ίσως το πιο εκρηκτικό πολιτικό ντοκουμέντο στη σύγχρονη ιστορία. Αποκαλύπτει γιατί οι Illuminati δημιούργησαν τον Χίτλερ και στη συνέχεια προσπάθησαν να τον καταστρέψουν και γιατί ο Στάλιν έκανε μια συμφωνία με τον Χίτλερ το 1939.

Ο Christian Rakovsky ήταν ένας παλαίμαχος κομμουνιστής που  αντιμετώπιζε την εκτέλεση για συνωμοσία για την ανατροπή του Στάλιν . Γεννημένος Chaim Rakover το 1873, σπούδασε ιατρική στη Γαλλία πριν γίνει επαναστάτης. Ήταν ο αρχηγός μιας τρομοκρατικής ομάδας που επιτέθηκε σε κυβερνητικούς αξιωματούχους.

Το 1919, ο Λένιν τον έβαλε επικεφαλής της κυβέρνησης της Σοβιετικής Ουκρανίας. Διατήρησε το έδαφος για τους Μπολσεβίκους κατά τη διάρκεια του Εμφυλίου Πολέμου  1917-1922. Ο Στάλιν τον διόρισε πρεσβευτή της Ρωσίας στο Παρίσι το 1925.

Ο Ρακόφσκι ανήκε στην ισχυρή τροτσκιστική φατρία που έπαιρνε τις εντολές τους από τους Ρότσιλντ. Πολλοί από αυτή την ομάδα εκτελέσθηκαν στην εκκαθάριση του Κομμουνιστικού Κόμματος από τον Στάλιν το 1937.

Μεταμεσονύχτια ἀνάκριση

Οι συνθήκες της μεταμεσονύκτιας ανάκρισης στις 26 Ιανουαρίου 1938 ήταν πολύ δραματικές.

Τι θα μπορούσε να πει ο Ρακόφσκι για να σώσει τη ζωή του;

Ο Ρακόφσκι φαίνεται να χρησιμοποιεί την τακτική της «εξαπάτηση με την αλήθεια». Κερδίζει την εμπιστοσύνη αποκαλύπτοντας την αλήθεια αλλά αφήνει μερικούς έξω. Εντυπωσιάζει στον ανακριτή του ότι αυτός και ο Τρότσκι αντιπροσωπεύουν μια ανίκητη δύναμη που αποκαλεί «Καπιταλιστική-Κομμουνιστική Οικονομική Διεθνή».

Επιβεβαιώνει ότι το «επαναστατικό κίνημα» σχεδιάστηκε για να συγκεντρώσει υποστήριξη προσποιούμενος ότι υπηρετεί τα ηθικά και συλλογικά ιδανικά της ανθρωπότητας. Ο πραγματικός στόχος, ωστόσο, είναι να δοθεί η συνολική παγκόσμια εξουσία στους τραπεζίτες διαιρώντας την κοινωνία και υπονομεύοντας την καθιερωμένη εξουσία.

«Επανάσταση» σημαίνει πραγματικά, «ανατρέποντας» τον δυτικό πολιτισμό, αντικαθιστώντας τον Θεό με τον Σατανά.

φωτό
«Ο Χριστιανισμός είναι ο μόνος πραγματικός εχθρός μας, αφού όλα τα πολιτικά και οικονομικά φαινόμενα των αστικών κρατών είναι μόνο οι συνέπειές του», λέει ο Ρακόφσκι. (Όλες οι παραπομπές σελίδων από το βιβλίο του  D. Griffin, «Fourth Reich of the Rich»,( τό 4ο Ράϊχ τῶν πλουσίων) 1988, σελ. 264)

Η ειρήνη είναι «αντεπαναστατική» αφού ο πόλεμος είναι που ανοίγει το δρόμο για την επανάσταση.

Ο Ρακόφσκι, του οποίου η γλώσσα λύθηκε από ένα ήπιο μεθύσι, αναφέρεται στους Illuminati ως «αυτοί». Είναι μέλος αν και δεν ανήκει στον στενό κύκλο.

Εξηγεί ότι οι «Illuminati» είναι μια μασονική μυστική εταιρεία αφιερωμένη στον κομμουνισμό. Είναι σημαντικό ότι ο ιδρυτής του Adam Weishaupt πήρε το όνομα από τη «δεύτερη αντιχριστιανική συνωμοσία εκείνης της εποχής, τον Γνωστικισμό». (249)

Ο ανακριτής ήταν ένας από τους πιο έξυπνους πράκτορες του Στάλιν, ο Gavril Kus'min γνωστός ως "Gabriel".

Εκτός από έναν τεχνικό ήχου, ο γιατρός Jose Landowsky ήταν ο μόνος άλλος παρών.

Στρατολογημένος από το NKVD για να βοηθήσει «να χαλαρώσουν οι γλώσσες των κρατουμένων», ο Δρ Landowsky αρρώστησε από τα πολλά βασανιστήρια που είδε.

Η ανάκριση όμως του Ρακόφσκι ήταν εγκάρδια. Ο Δρ Landowsky αμφιβάλλει αν η ήπια ευφορία (μεθύσι) είχε μεγάλη επίδραση.

Η ανάκριση, που διεξήχθη στα γαλλικά διήρκεσε από τα μεσάνυχτα μέχρι τις 7 το πρωί. Στη συνέχεια, ο Kus'min διέταξε τον Landowsky να μεταφράσει τη συνέντευξη στα ρωσικά και να κάνει δύο αντίγραφα.

Το περιεχόμενο ήταν τόσο συγκλονιστικό που ο Landowsky έφτιαξε έναν επιπλέον αντίγραφο για τον εαυτό του. «Δεν λυπάμαι που είχα το θάρρος για αυτό», έγραψε. (279) Οι Μπολσεβίκοι είχαν πυροβολήσει τον πατέρα του Λαντόφσκι, τσαρικό συνταγματάρχη, κατά την επανάσταση του 1917.

Ένας Ισπανός φασίστας εθελοντής βρήκε αργότερα το χειρόγραφο στο νεκρό σώμα του Landowsky σε μια καλύβα στο μέτωπο της Πετρούπολης κατά τη διάρκεια του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου. Το πήγε πίσω στην Ισπανία όπου δημοσιεύτηκε ως "Sinfonia en Rojo Mayo". το 1949.

Το πλήρες κείμενο της «Κόκκινης Συμφωνίας» τέθηκε διαδικτυακά από τον Πίτερ Μάγιερς.

Η μεταγραφή δημοσιεύτηκε στα αγγλικά το 1968 ως «The Red Symphony: X-Ray of Revolution»

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

Ο Ρακόφσκι δίνει στον ανακριτή του μια εκπληκτική εσωτερική άποψη της σύγχρονης ιστορίας για να αποδείξει ότι οι Ιλλουμινάτι ελέγχουν τον κόσμο.

«Το χρήμα είναι η βάση της εξουσίας», λέει ο Ρακόφσκι, και οι Ρότσιλντ το κατασκευάζουν χάρη στο τραπεζικό σύστημα.

Το «Επαναστατικό Κίνημα» ήταν μια προσπάθεια του Μάγιερ Ρότσιλντ και των συμμάχων του να προστατεύσουν και να επεκτείνουν αυτό το μονοπώλιο εγκαθιδρύοντας μια ολοκληρωτική Νέα Παγκόσμια Τάξη.

Σύμφωνα με τον Ρακόφσκι, «Οι Ρότσιλντ δεν ήταν οι θησαυροφύυλακες, αλλά οι αρχηγοί αυτού του πρώτου μυστικού κομμουνισμού... Ο Μαρξ και οι ανώτατοι αρχηγοί της Πρώτης Διεθνούς... ελέγχονταν από τον βαρόνο Λάιονελ Ρότσιλντ, [1808-1878] του οποίου το επαναστατικό πορτρέτο [Το «Sidonia»] έγινε από τον Disraeli, τον Άγγλο Πρωθυπουργό, που ήταν και το πλάσμα του, και μας έμεινε [στο μυθιστόρημα του Disraeli « Coningsby »]» (250)

Ο γιος του Lionel, Nathanael (1840-1915) χρειαζόταν να ανατρέψει τη δυναστεία των Χριστιανών Romanoff. Μέσω των πρακτόρων του Jacob Schiff και των αδελφών Warburg, χρηματοδότησε την ιαπωνική πλευρά στον Ρωσικό Ιαπωνικό Πόλεμο και μια ανεπιτυχή εξέγερση στη Μόσχα το 1905. Στη συνέχεια, υποκίνησε τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο (ο Τρότσκι ήταν πίσω από τη δολοφονία του Αρχιδούκα Φερδινάνδου) και χρηματοδότησε το 1917 Επανάσταση των Μπολσεβίκων. Ο Ρακόφσκι λέει ότι συμμετείχε προσωπικά στη μεταφορά κεφαλαίων στη Στοκχόλμη. (251-252)

το Εβραϊκό Εργατικό Κίνημα Bund στη Λιθουανία, την Πολωνία και τη Ρωσία ήταν ένα κοσμικό εβραϊκό σοσιαλιστικό κόμμα που δημιουργήθηκε αρχικά στη Ρωσική Αυτοκρατορία και δραστηριοποιήθηκε μεταξύ 1897 και 1920. Το 1917 το πολωνικό τμήμα του Μπουντ, το οποίο χρονολογήθηκε από την εποχή που η Πολωνία ήταν ρωσική επικράτεια, αποσχίστηκε από το Ρωσικό Μπουντ και δημιούργησε ένα νέο Πολωνικό Γενικό Εβραϊκό Εργατικό Μπούντ που συνέχισε να λειτουργεί στην Πολωνία στην χρόνια μεταξύ των δύο παγκοσμίων πολέμων. Η πλειοψηφική παράταξη του Ρωσικού Μπουντ διαλύθηκε το 1921 και ενσωματώθηκε στο Κομμουνιστικό Κόμμα. ...( ἐδῶ)

Το εβραϊκό εργατικό κίνημα ή «Bund» ήταν το όργανο του Ρότσιλντ. Η «μυστική φατρία» του «Bund» διείσδυσε σε όλα τα σοσιαλιστικά κόμματα στη Ρωσία και παρείχε την ηγεσία για τη Ρωσική Επανάσταση. Ο Αλεξάντερ Κερένσκι, ο μενσεβίκος πρωθυπουργός ήταν μυστικό μέλος. (253)

Ο Λέον Τρότσκι έπρεπε να γίνει ο ηγέτης της ΕΣΣΔ. Ο Τρότσκι, Εβραίος, παντρεύτηκε την κόρη ενός από τους στενότερους συνεργάτες του Ρότσιλντ, του τραπεζίτη Άμπραμ Ζιβοτόφσκι και έγινε μέλος της «φυλής».

Δυστυχώς «εθνικοί» κομμουνιστές όπως ο Λένιν (το ένα τέταρτο Εβραίος) μπήκαν εμπόδιο. Ο Λένιν κυρίευσε τον Τρότσκι και έκανε ειρήνη με τη Γερμανία (Συνθήκη του Μπρεστ Λιτόφσκ, 1918.) Αυτό δεν ήταν το σχέδιο των Ρότσιλντ.

Ο Πρώτος Παγκόσμιος Πόλεμος υποτίθεται ότι θα τελείωνε με τον τρόπο που τελείωσε ο Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος. Η Ρωσία υποτίθεται ότι θα υπερέβαινε τη Γερμανία το 1918 και θα βοηθούσε τους ντόπιους «επαναστάτες» να ιδρύσουν μια «λαϊκή δημοκρατία».

Ο Τρότσκι ήταν υπεύθυνος για μια απόπειρα δολοφονίας του Λένιν το 1918, αλλά ο Λένιν επέζησε. Όταν ο Λένιν έπαθε εγκεφαλικό το 1922, ο Τρότσκι έβαλε τον Λέβιν, τον Εβραίο γιατρό του Λένιν, να τον τελειώσει.

Ἰωσήφ Στάλιν,Βλαντιμίρ Ἴλιτς Οὐλιάνωφ (Λένιν),Λέβι Δαβίνοβιτς Μπρονστάϊν (Λέον Τρότσκι) -φωτό-

Αυτή την κρίσιμη στιγμή συνέβη το απρόοπτο. Ο Τρότσκι αρρώστησε και ο Στάλιν μπόρεσε να πάρει την εξουσία. Σε αυτή την κρίσιμη συγκυρία, οι τροτσκιστές προσποιήθηκαν ότι υποστηρίζουν τον Στάλιν και διείσδυσαν στο καθεστώς του για να το σαμποτάρουν.

Ο Ρακόφσκι χαρακτηρίζει τον Στάλιν ως «βοναπαρτιστή», έναν εθνικιστή σε αντίθεση με έναν διεθνή κομμουνιστή όπως ο Τρότσκι που υπηρέτησε την ατζέντα των τραπεζιτών.

«Είναι δολοφόνος της επανάστασης, δεν την υπηρετεί, αλλά κάνει χρήση της υπηρεσίας της· αντιπροσωπεύει τον αρχαιότερο ρωσικό ιμπεριαλισμό, όπως ο Ναπολέων ταύτιζε τον εαυτό του με τους Γαλάτες...» έλεγε ὁ Τρότσκι για τον Στάλιν. (257)

Για να ελέγξουν τον Στάλιν, οι διεθνείς χρηματοδότες αναγκάστηκαν να δημιουργήσουν τον Χίτλερ και το ναζιστικό κόμμα. Ο Rakowsky επιβεβαιώνει ότι οι Εβραίοι χρηματοδότες υποστήριξαν τους Ναζί αν και ο Χίτλερ υποτίθεται ότι δεν το γνώριζε αυτό.

«Ο πρεσβευτής Warburg παρουσιάστηκε με ψεύτικο όνομα και ο Χίτλερ δεν μάντεψε καν τη φυλή του... είπε επίσης ψέματα για το ποιανού εκπρόσωπος ήταν... Στόχος μας ήταν να προκαλέσουμε πόλεμο και ο Χίτλερ ήταν πόλεμος...[οι Ναζί] έλαβε...εκατομμύρια δολάρια που εστάλησαν από τη Wall Street και εκατομμύρια μάρκα από Γερμανούς χρηματοδότες μέσω της Schacht· [παρέχοντας] τη συντήρηση των SA και των SS και επίσης τη χρηματοδότηση των εκλογών...» (259-260 )

Δυστυχώς για τους τραπεζίτες, ο Χίτλερ αποδείχθηκε επίσης δυσεπίλυτος. Άρχισε να τυπώνει τα δικά του χρήματα!

«Πήρε για τον εαυτό του το προνόμιο της κατασκευής χρήματος και όχι μόνο υλικών, αλλά και οικονομικών· ανέλαβε τον ανέγγιχτο μηχανισμό της παραχάραξης και τον έβαλε να λειτουργήσει προς όφελος του κράτους... Είστε ικανοί να φανταστείτε τι θα είχε έρθει ...αν είχε μολύνει μια σειρά από άλλα κράτη και είχε δημιουργήσει μια περίοδο αυτάρκειας [απόλυτος κανόνας, αντικαθιστώντας αυτόν των τραπεζιτών.] Αν μπορείτε, τότε φανταστείτε τις αντεπαναστατικές λειτουργίες του...» ( 263)

φωτό
Ο Χίτλερ είχε γίνει μεγαλύτερη απειλή από τον Στάλιν, ο οποίος δεν είχε ανακατευτεί με τα χρήματα. Η σημερινή αποστολή του Ρακόφσκι ήταν να πείσει τον Στάλιν να συνάψει συμφωνία με τον Χίτλερ και να στρέψει την επιθετικότητα του Χίτλερ εναντίον της Δύσης. Ο σκοπός ήταν η Γερμανία και τα δυτικά έθνη να εξαντληθούν μεταξύ τους πριν ανοίξει το δεύτερο μέτωπο στην Ανατολή.

[ Σύμφωνα με τον Walter Kravitsky, επικεφαλής της Σοβιετικής Στρατιωτικής Πληροφορίας στην Ευρώπη που αυτομόλησε στη Δύση και αργότερα δολοφονήθηκε το 1941, ο Στάλιν ήταν αποφασισμένος να συνάψει συμφωνία με τον Χίτλερ ήδη από το 1934. Δεν είχε καμία επιθυμία να πολεμήσει τους Ναζί. Είναι δυνατόν ο Ρακόφσκι και οι χορηγοί του να μην το γνώριζαν αυτό; Kravitsky, On Stalin's Secret Service (1939)]

Ο Ρακόφσκι προέτρεψε τους Ρώσους να χρησιμοποιήσουν την τακτική της «εξαπάτησης με την αλήθεια». Οι Ρώσοι επρόκειτο να εντυπωσιάσουν τον Χίτλερ με την γνήσια επιθυμία τους για ειρήνη. Ο Χίτλερ δεν έπρεπε να υποψιαστεί ότι τον έστηναν για πόλεμο σε δύο μέτωπα.

Ο Στάλιν είχε μια επιλογή. 1ον : Αν συμφωνούσε να χωρίσει την Πολωνία με τον Χίτλερ, η Δύση θα κήρυτε τον πόλεμο σε έναν μόνο επιτιθέμενο, τη Γερμανία. 2ον:Αν αρνιόταν, οι τραπεζίτες θα επέτρεπαν στον Χίτλερ να τον καθαιρέσει.

Ο Κουσμίν απαίτησε κάποια επιβεβαίωση υψηλού επιπέδου. Ο Ρακόφσκι του είπε να δει τον Τζόζεφ Ντέιβις, τον πρεσβευτή των ΗΠΑ στη Μόσχα, έναν συμπατριώτη του Ελευθεροτέκτονα και εκπρόσωπο της Διεθνούς Κομμουνιστικής κυβέρνησης Ρούσβελτ.

Κάποιος στάλθηκε στον Ντέιβις ο οποίος επιβεβαίωσε ότι «θα κέρδιζαν πολλά» αν ο Ρακόφσκι έπαιρνε αμνηστία. Στις 2 Μαρτίου 1938, ένα ισχυρό ραδιοφωνικό μήνυμα εστάλη στη Μόσχα στην κρυπτογράφηση της πρεσβείας της στο Λονδίνο. «ή αμνηστία ή ο ναζιστικός κίνδυνος θα αυξηθεί» , ανέφερε. Ο Ντέιβις παρακολούθησε τη δίκη του Ρακόφσκι και του έδωσε ένα μασονικό χαιρετισμό. Την ίδια μέρα, 12 Μαρτίου 1938, ο Χίτλερ βάδιζε στην Αυστρία.

Η θανατική ποινή του Ρακόφσκι μετατράπηκε. Κάποιοι πιστεύουν ότι έζησε τα χρόνια του με ένα υποτιθέμενο όνομα. Μια άλλη πηγή λέει πως δολοφονήθηκε το 1941.

Ξεκίνησαν μυστικές διαπραγματεύσεις με τον Χίτλερ. Το αποτέλεσμα ήταν το σύμφωνο Ρίμπεντροπ-Μολότοφ που υπογράφηκε τον Αύγουστο του 1939 μόλις μία εβδομάδα πριν από την εισβολή στην Πολωνία.


Η ανάκριση φαίνεται να δημιούργησε μια συμφωνία μεταξύ του Στάλιν και των Illuminati.

Ο Ρακόφσκι είπε στον Κουσμίν ότι οι Ιλλουμινάτι δεν παίρνουν ποτέ πολιτικές ή οικονομικές θέσεις. Χρησιμοποιούν «μεσάζοντες».

«Οι τραπεζίτες και οι πολιτικοί είναι μόνο αχυράνθρωποι. παρόλο που καταλαμβάνουν υψηλές θέσεις και φαίνονται ως συντάκτες των σχεδίων που εκτελούνται...» (248-249)

Σχετικά : Ἔχουμε De Facto Κομμουνισμό,

Bella Dodd: Ἡ Νέα Παγκόσμια Τάξη πραγμάτων εἶναι Κομμουνισμός,

Αναλυτική βιογραφία του Chaim Rakover, γνωστός και ως Christian RakovskyἩ Πελασγική

3 σχόλια:

 1. Συγχαρητηρια γιαυτη την αναρτηση που αντιπροσωπευει οντως οχι μονο μια μεγαλη αληθεια αλλα την βαση της ανθρωπινης κακοδαιμονιας!!!Τα τελευταια 300 χρονια τουλαχιστον!! Αφου εξηγει τελειως ορθολογικα
  κατανοητα και διεξοδικα τα τοτε και τα τωρινα συμβαινοντα.Επι χρονια εστελνα οποτε ειχα την ευκαιρια το ακολουθο σχολιο:Διαβαστε τα πρωτοκολλα Ρακοφσκι οπου φαινεται ξεκαθαρα οτι τα δυο ακρα κομμουνισμος και χρηματοπιστωτικος νεοφιλελευθερισμος εχουν κοινη καταγωγη.Κινουν και τις δυο συνιστωσες του οικονομικου γιγνεσθαι με ενιαιο συντονισμο και οργανωση.Η ουσια των πρωτοκολλων αυτων ειναι για παραδειγμα η συμπορευση του Τροτσκισμου(διεθνοποιημενος κομμουνισμος)με το διεθνες Τραπεζιτικο κεφαλαιο εκεινης της εποχης.Στα μεταπολεμικα χρονια ειδικα στην Ευρωπη ολοενα και περισσοτερο γινεται εμφανης η εφαρμοσιμη διασταση αυτης της ιδεολογιας.Απο την εποχη του Κραισκυ στην Αυστρια μεχρι και τον Τονυ Μπλερ εγινε ξεκαθαρη πλεον η παρανοικη αυτη πολιτικη που στην πραγματικοτητα παντρευει το εκτεταμενο σοσιαλιστικο καταπιεστικο κρατος με τις μεγαλες πολυεθνικες και τις παγκοσμιες υπερτραπεζες.Στα καθ υμας τωρα, δεν εξεφρασε κατι καινουργιο και ριζοσπαστικο ο νεος υπουργος οικονομικων κ. Βαρουφακης οταν δηλωσε φιλελευθερος κομμουνιστης .Ειναι η επικαιροποιημενη political correct γραμμη της ΝΤΠ τα τελευταια χρονια.Ξεκινησε απο πολυ παλια και πηρε νεα ωθηση απο την λεγομενη σχολη της Φραγκφουρτης την δεκαετια του '60.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Πάρα πολύ σωστά ! Ἀ κ ρ ι β ῶ ς,ὅπως τά γράφεις. Μέσα σέ λίγες σειρές,ὅ,τι βίωνε καί βιώνει ἡ ἀνθρωπότητα τά τελευταῖα 300 χρόνια ! Ναί,300,πολύ σωστό καί αὐτό !

   Καλησπέρα ἀγαπητέ μου Θαλῆ !

   Διαγραφή
 2. «Το πρώτο συνωμοσιολογικό πόνημα που εκδόθηκε ήταν, από όσο γνωρίζω, τα “Πρωτόκολλα τών Σοφών τής Σιών” το 1997. Ως εκδότης εφέρετο ο επίσκοπος τής Ορθόδοξου Εκκλησίας τής Ρωσίας Σέργιος Νείλος. Η πρώτη έκδοση στα Γερμανικά έγινε το 1906, την οποία έχω φωτοτυπήσει. Σε αυτήν έχει ενσωματωθεί ένα σχετικά εκτενές κείμενο τού εκδότου ενάντια στην “σιωνιστική συνωμοσία”. Με αυτά τα εκδοτικά τέθηκε το ξεκίνημα τής συνωμοσιολογίας σε αμιγή αντισιωνιστική βάση. Εκτιμώ, ότι τις αντίστοιχες πληροφορίες έλαβε ο Σέργιος Νείλος από κάποια μυστική υπηρεσία, που δεν μπορεί να είναι άλλη από την τσαρική αστυνομία “Οχράνα”. Αυτή είχε τότε ισχυρές βάσεις πρακτόρων τόσο στην Γαλλία, όσο και στην Γερμανία, με στόχο την παρακολούθηση των Ρώσων αντικαθεστωτικών, οι οποίοι ήσαν τότε διάσπαρτοι στην Ευρώπη. Βεβαίως και η Ρωσική Εκκλησία διέθετε κλιμάκια στην διασπορά, ιδιαίτερα στο Παρίσι, στο οποίο είχαν αναπτύξει μεγάλη δραστηριότητα οι λεγόμενοι αποκρυφιστές, με πληθώρα εκδοτικών, όπως τα βιβλία τού Ελιφάς Λεβί και πολλών άλλων. Άρα κάποιοι κύκλοι ζηλωτών τής Ρωσικής Εκκλησίας είχαν συγκεκριμένη ενημέρωση για τις εωσφορικές κινήσεις στην δύση, οπότε έκαναν ένθερμα δεκτό το υλικό, που τούς προσκόμιζε η Οχράνα. Εξ άλλου υπήρχαν τότε αναμφιβόλως οργανωτικού τύπου επαφές, εάν όχι και συμφύσεις, μεταξύ των ζηλωτών και πυρήνων τής αστυνομίας, οι οποίοι είχαν διαπιστώσει, ότι τσαρικό καθεστώς βαλόταν έντονα από συνωμοτικούς πυρήνες στο εξωτερικό, με την καθοδήγηση ξένων κύκλων, με στόχο την υποταγή τής Ρωσίας και τον έλεγχό της από ξένες δυνάμεις. Σαφής απόδειξη αυτής τής οργανωτικής συνεργασίας είναι ο ίδιος ο Στάλιν, ο οποίος από την μία ήταν νόθος γιός τού διευθυντού τής αστυνομίας τής κωμόπολης που γεννήθηκε, ενώ από την άλλη φοίτησε σε νεαρή ηλικία σε ιερατικά σεμινάρια, με στόχο να γαλουχηθεί με την προωθούμενη τότε αντισιωνιστική προπαγάνδα. Τόσο οι εκκλησιαστικοί ζηλωτές, όσο και τα πατριωτικά κλιμάκια τής Οχράνα, ήσαν βαθιά απογοητευμένοι από το τσαρικό καθεστώς. Βλέποντας από την μια την γερμανίδα τσαρίνα και τα καμώματά της με σαλτιμπάγκους, όπως ο Ρασπούτιν και εντοπίζοντας από την άλλη τον ξένο δάκτυλο, που προσπαθούσε να εκμεταλλευτεί το εργατικό Εβραϊκό στοιχείο μέσα στα εβραϊκές εργατικές ενώσεις στην Ροσία (“Μπουντ”), με στόχο τον έλεγχο τού εργατικού κινήματος σε κατεύθυνση πολιτειακής ανατροπής, είχε θέσει ως στόχο την διάσωση τού καθεστώτος, αλλά κυρίως τής Πατρίδας, μέσω ενός πράκτορά τους, που ήταν ο Στάλιν. Αυτός, ενδυόμενος σοσιαλιστικό μανδύα, κλήθηκε να ξεκληρίσει ολοσχερώς την σιωνιστική επιρροή μέσα στο εργατικό κίνημα και να οδηγήσει την Ρωσία σε ένα ιδιότυπο νεοτσαρικό μοναρχικό καθεστώς με κομμουνιστικό προσωπείο. (Τα όσα αναφέρονται στην ανάρτηση σχετικά με τον Τρότσκυ είναι σωστά, όμως επί τού προκειμένου είναι αναγκαία μια εμπεριστατωμένη πραγματεία, που μένει κάποτε να γίνει). Άρα, πίσω από την έκδοση των “Πρωτοκόλλων” και την αντισιωνιστική αιχμή που πρωθήθηκε, υπάρχει σαφέστατος πολιτικός δάκτυλος. Και μπορεί μεν η στόχευση τής σωτηρίας τής Ρωσίας, που οδήγησε μέχρι την επιβολή τού Πούτιν (η ομάδα Πούτιν δεν είναι άλλη από τούς συνασπισμένους στα πλαίσια τής πατριωτικής KGB), να ήταν αναμφιβόλως θεμιτός. Πλην όμως, η οδός που ακολουθήθηκε ήταν πλαγία και ένεκα αυτού τα επιχειρήματα, που προβλήθηκαν σχετικά, ανταποκρίνονται μόνον μερικώς και με πολύ μονόπλευρο τρόπο στην ιστορική αλήθεια. Με αυτόν τον τρόπο τέθηκαν τα θεμέλια τής συνωμοσιολογίας, με αναφανδόν αντισιωνιστική αιχμή.»

  https://diodotos-k-t.blogspot.com/2022/02/enjoy-show.html?showComment=1645286012136#c415616407241701750

  ΑπάντησηΔιαγραφή