" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022

Ἡ μοίρα τῆς ἀνθρωπότητος διακυβεύεται.

 ...Η ανθρωπότητα κρατείται αιχμάλωτη από μια σατανική λατρεία, τους Illuminati, που βασίζεται στον Καμπαλιστικό Ιουδαϊσμό. Στόχος τους είναι να υποδουλώσουν και να εκμεταλλευτούν την κοινωνία διαφθείροντας και υποβαθμίζοντας την. Αυτή είναι η λογική πίσω από τους ατελείωτους πολέμους, την αυξανόμενη ανισότητα πλούτου, την αδικαιολόγητη μετανάστευση, το θέμα ισότητος των φύλων και της σεξουαλικής δυσφορίας. Τα κύρια όργανά τους είναι ο Τεκτονισμός και ο Οργανωμένος Ιουδαϊσμός. Ελέγχουν όλους τους μεγάλους κοινωνικούς θεσμούς, ιδιαίτερα την κυβέρνηση, τα μέσα ενημέρωσης, την εκπαίδευση, το νομικό σύστημα, τις εταιρείες, τη θρησκεία.

Η κύρια πηγή της εξουσίας τους είναι το κεντρικό τραπεζικό σύστημα. Το "χρήμα" είναι μια νοητική έννοια που γίνεται πραγματικότητα μόνο όταν μεταφράζεται σε προϊόν ή υπηρεσία. Το δημιουργούν από το τίποτα ως χρέος για λογαριασμό τους με την υποστήριξη της κυβέρνησης. Υποψιάζομαι ότι εμείς, οι οικογένειές μας και η περιουσία μας είναι εξασφαλίσεις.

Υπάρχουν δισεκατομμύρια συναλλαγές κάθε μέρα. Το μόνο που αλλάζει είναι τα ψηφία στά λογιστικά αρχεία. Διατηρούν αυτά τα αρχεία και είναι σε θέση να το σβήσουν ανά πάσα στιγμή.

Το χρήμα είναι το αίμα της κοινωνίας. Ελάχιστα έως τίποτα δεν συμβαίνει χωρίς αυτό. Σκεφτείτε την κεντρική τράπεζα ως την καρδιά (μια αντλία.) Οι Ρότσιλντ είναι καμπαλιστές. Επιθυμούν να αξιοποιήσουν αυτό το πιστωτικό μονοπώλιο για να συμπεριλάβουν κάθε πτυχή του πολιτικού σώματος , συμπεριλαμβανομένου του μυαλού, του πνεύματος και της ταυτότητας φύλου . Αυτός είναι ο κομμουνισμός. Αυτή είναι η ΝΤΠ. Αυτό είναι η Σατανική Κατοχή.

Δεν είναι «θεωρία συνωμοσίας».

Γίνεται μπροστά στα μάτια μας.   Η μοίρα της ανθρωπότητος διακυβεύεται.

ἀπό τόν Henry Makow


Ἡ Πελασγική

2 σχόλια:

  1. Η καταληψη της νομισματικης κυριαρχιας των κρατων και των εθνων ειναι η κορωνιδα των κατακτησεων τους. Απαξ και το επετυχαν αυτο ολα τα αλλα (Πανεπιστημια, Κυβερνησεις, Ινστιτουτα, Διεθνεις Οργανισμοι,Χολλυγουντ, Επιχειρησεις κλπ) ηταν απλα παραγωγα του γεγονοτος αυτου.Αφου δια της αλα καρτ χρηματοδοτησης μπορουν να χειραγωγουν τα παντα....... Η υψιστη οικονομικη εξουσια, η νομισματικη, ειναι σαφες οτι δεν καθοδηγειται, δεν καθοριζεται ως οφειλε απο τα κρατη. Με το προσχημα και την καθεστωτικη πομφολυγα της ανεξαρτησιας δηθεν των Κεντρικων Τραπεζων βλεπουμε τι γινεται ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!! Αναριθμητοι ιδιωτες τραπεζιτες και εξειδεικευμενα στελεχη να δινουν λογο οχι στα κρατη και στα συνταγματα των λαων ως οφειλουν αλλα στα ιδια τραπεζικα συμφεροντα που τους διορισαν και τους προωθησαν σαυτες τις θεσεις!!! Και βλεπουμε ξεκαθαρα οτι αντι να χειραγωγουνται απο την λαικη κυριαρχια και απο τις κυβερνησεις στην ουσια κανοναρχουν τις τελευταιες κυριολεκτικα διαμορφωνοντας τις εξελιξεις στην οικονομια χωρις φρενα. Η ποσοτικη χαλαρωση δημιουργησε επιχειρησεις και κρατη ζομπι και η αυξηση των επιτοκιων συνθηκες ασφυξιας!!ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΞΕΝΗΛΑΣΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ!! Η καμαριλα των τραπεζων αυτων και η απουσια δημοσιονομικων και χρηματοδοτικων κανονων δημιουργησε πλεον μια κατασταση που ειναι ετοιμη για ΚΡΑΧ!!! Η νομισματικη λειτουργια εινα καθηκον και αποκλειστικο δικαιωμα - προνομιο του Συνταγματικου Κρατους που απορρεει απο την θεσμικη ασκηση του δικαιωματος της λαικης και εθνικης κυριαρχιας!! Υπο την εννοια αυτη ειναι εξοχως απαραδεκτη οχι μονον η ιδιωτικη συμμετοχη στις Κεντρικες Τραπεζες αλλα και η απολυτα ιδιωτικη και ιδιοτελης παρεμβαση στην διοικηση των ιδρυματων αυτων που γινεται μεσω του εντελως καταχρηστικου ΕΙΣΟΔΙΣΜΟΥ σαυτα οταν υπαρχει ανοχη και συγκαλυψη των κυβερνησεων!!! Των κυβερνησεων που ολα δειχνουν οτι μονο κερβεροι του δημοσιου συμφεροντος δεν ειναι!!! Η ασκηση της νομισματικης πολιτικης απο ιδιωτες ειτε λογω συμμετοχης στο μετοχικο κεφαλαιο ειτε λογω του καταχρηστικου εισοδισμου νομιζω συνιστα το απολυτο κακο!!Θα το ονομαζα και εγκλημα κατα του λαου!!! Και θα πρεπει αυτο να το ξερουμε και οχι απλα να το προσπερνουμε!!! Τραβαμε εδω χειροφρενο!!! Κανενα θεμα δεν θα υπηρχε ειτε ειχαμε το υπαρχον fiat money ειτε το ψηφιακο νομισμα ειτε και κρυπτονομισμα ακομα αλλα υπο τον ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναί,καί βεβαίως ὅλα αὐτά δέν πρὄκειται νά πάψουν νά ὑφίστανται ἐκτός καί τό ἐπιθυμήσουν οἰ ἴδιοι οἱ κεντρικοί τραπεζίτες,γιατί θά ἀλλάξουν τά σχέδιά τους.

    Ἄλλως τε,τά πάντα,ἀπό τό κράτος,τήν πολιτική,τήν κάθε ἐξουσία εἶναι δημιούργημα τῆς ἀνωτέρας οἰκονομικῆς τάξεως.Συνεπῶς,δέν ὑπάρχει κανείς πιό ἄριστος στήν λειτουργία ἑνός κράτους,πέραν αὐτῶν...

    Καί τί σημαίνει αὐτό; Πώς γιά ν᾿ἀλλάξῃ κάτι πρέπει νά ἔρθουν τά πάνω κάτω,κ υ ρ ι ο λ ε κ τ ι κ ῶ ς !

    Καλησπέρα ἀγαπητέ μου Θαλῆ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή