" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τετάρτη 9 Ιουνίου 2021

«Ἡ ἐπέμβασις τῆς νέας τεχνολογίας στό ἀνθρώπινο μυαλό, θά εἶναι μία εὐεργετική ἀλλαγή γιά τήν ἀνθρώπινη φυλή»


«Εάν αυτή η τεχνολογία καταφέρει να διαβάσει [το μυαλό σας], ακόμη και αν έχετε επίγνωση του τι σκέφτεστε, θα μπορούσε να καταγράψει συναισθήματα στον εγκέφαλό σας: ιστορίες ζωής που δεν είναι δικές σας και ο εγκέφαλός σας δεν θα μπορεί να ξεχωρίσει αν είναι δικά σας ή προϊόν σχεδιασμού
»

« Καλώ όλες τις Ιβηρο-αμερικανικές χώρες να προβλέψουν το μέλλον και να προστατεύσουν επαρκώς, τώρα, όχι μόνο τα δεδομένα και τις πληροφορίες των πολιτών μας, αλλά και τις σκέψεις τους, τα συναισθήματά τους, τις νευρωνικές πληροφορίες τους, για να αποτρέψουν την χειραγώγησή τους από νέες τεχνολογίες »

Η Χιλή στοχεύει να είναι το πρώτο κράτος στον κόσμο,που προστατεύει νόμιμα τα «νευρο-δικαιώματα» των πολιτών, με τους νομοθέτες να αναμένεται να περάσουν μια συνταγματική μεταρρύθμιση που εμποδίζει την τεχνολογία που επιδιώκει να «αυξήσει, να μειώσει ή να διαταράξει» την διανοητική ακεραιότητα των ανθρώπων χωρίς τη συγκατάθεσή τους.

Ο γερουσιαστής της αντιπολίτευσης Guido Girardi, ένας από τους συντάκτες του νομοσχεδίου, ανησυχεί για την τεχνολογία - είτε αλγόριθμοι, βιονικά εμφυτεύματα ή κάποιο άλλο εργαλείο - που θα μπορούσε να απειλήσει "την ουσία των ανθρώπων, την αυτονομία τους, την ελευθερία και την ελεύθερη βούλησή τους".

«Εάν αυτή η τεχνολογία καταφέρει να διαβάσει [το μυαλό σας], ακόμη και αν έχετε επίγνωση του τι σκέφτεστε, θα μπορούσε να καταγράψει συναισθήματα στον εγκέφαλό σας: ιστορίες ζωής που δεν είναι δικές σας και ότι ο εγκέφαλός σας δεν θα μπορεί να ξεχωρίσει αν είναι δικά σας ή προϊόν σχεδιασμού », λέει.

« Καλώ όλες τις Ιβηρο-αμερικανικές χώρες να προβλέψουν το μέλλον και να προστατεύσουν επαρκώς, τώρα, όχι μόνο τα δεδομένα και τις πληροφορίες των πολιτών μας, αλλά και τις σκέψεις τους, τα συναισθήματά τους, τις νευρωνικές πληροφορίες τους, για να αποτρέψουν την χειραγώγησή τους από νέες τεχνολογίες », είπε ο πρόεδρος της Χιλής,Pinera.

Το νομοσχέδιο της Χιλής περιέχει τέσσερις κύριους τομείς νομοθεσίας: φύλαξη των δεδομένων του ανθρώπινου μυαλού ή νευρο-δεδομένα, καθορισμός ορίων στη νευρο-τεχνολογία της ανάγνωσης και ιδιαίτερα της εγγραφής στο μυαλό,καθορισμός δίκαιης διανομής και πρόσβασης σε αυτές τις τεχνολογίες και θέσπιση ορίων στους νευρο-αλγορίθμους.

Ο Ισπανός επιστήμονας Rafael Yuste, ειδικός για το θέμα από το Πανεπιστήμιο της Κολούμπια στη Νέα Υόρκη, λέει ότι ορισμένες από αυτές τις τεχνολογίες υπάρχουν ήδη και ακόμη και οι πιο μακρινές θα είναι διαθέσιμες εντός 10 ετών.

Εφαρμόζονται ήδη σε ζώα στα εργαστήρια. Οι επιστήμονες έχουν πειραματιστεί με αρουραίους, εμφυτεύοντας εικόνες άγνωστων αντικειμένων στον εγκέφαλό τους και παρατηρώντας πώς δέχονται αυτά τα αντικείμενα στην πραγματική ζωή ως δικά τους και τα ενσωματώνουν στη φυσική τους συμπεριφορά.

«Εάν μπορείτε να μπείτε εκεί [στις χημικές διεργασίες του εγκεφάλου] και να τις διεγείρετε ή να τις εμποδίσετε, μπορείτε να αλλάξετε τις αποφάσεις των ανθρώπων. Αυτό είναι κάτι που έχει ήδη γίνει με τα ζώα », λέει ο Yuste.

Η επιστήμη έχει ανοίξει τη δυνατότητα σχεδιασμού υβριδικών ανθρώπων με τεχνητά ενισχυμένες γνωστικές ικανότητες. Ο κίνδυνος είναι ότι, χωρίς κατάλληλες διασφαλίσεις, η τεχνολογία θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για να αλλάξει τις σκέψεις των ανθρώπων, χρησιμοποιώντας αλγορίθμους μέσω του Διαδικτύου για τον επαναπρογραμματισμό του εγκεφάλου : να υπαγορεύουν τα ενδιαφέροντά τους, τις προτιμήσεις ή τα πρότυπα κατανάλωσής τους.

«Η νευρο-τεχνολογία μπορεί να είναι τρομακτική αν σκεφτείτε δυστοπικά σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Ωστόσο, για κάθε δυστοπικό σενάριο,υπάρχουν 10 ευεργετικά», Λέει ο Yuste, ο οποίος βλέπει τη νευρο-τεχνολογία ως « μια νέα Αναγέννηση για την ανθρωπότητα »

»Για να αποφύγουμε μια κατάσταση δύο ταχυτήτων με μερικούς αναβαθμισμένους ανθρώπους και άλλους που δεν είναι, πιστεύουμε ότι αυτές οι νευρο-τεχνολογίες πρέπει να ρυθμιστούν σύμφωνα με τις αρχές της καθολικής δικαιοσύνης, αναγνωρίζοντας το πνεύμα της Οικουμενικής Διακήρυξης των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων», λέει ο Yuste.

«Ήδη, οι νευρο-τεχνολογίες χρησιμοποιούνται σε ασθενείς που πάσχουν από Πάρκινσον ή κατάθλιψη διεγείροντας τον εγκέφαλο με ηλεκτρόδια για «ανακούφιση των συμπτωμάτων», λέει ο Yuste.

» Ομοίως, οι κωφοί αντιμετωπίζονται με «κοχλιακά εμφυτεύματα στο ακουστικό νεύρο» που διεγείρουν τον εγκέφαλο. Ελπίζεται ότι κάτι παρόμοιο στο μέλλον θα αποκαταστήσει την όραση στους τυφλούς ή θα θεραπεύσει τα άτομα με Αλτσχάιμερ ενισχύοντας τα νευρωνικά κυκλώματα της μνήμης.

»Θα είναι μια ευεργετική αλλαγή για την ανθρώπινη φυλή», λέει ο Yuste.

Το 2013, ο τότε Πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα προώθησε την πρωτοβουλία BRAIN (Brain Research through Advancing Innovative Neuro-technology), η οποία στόχευε στη μελέτη των αιτιών των εγκεφαλικών διαταραχών όπως το Αλτσχάιμερ Πάρκινσον και επιληψία.

Ἀπό : Γιατί οἱ νόμοι γιά τά «νευρο-δικαιώματα» πού προστατεύουν τό μυαλό τῶν ἀνθρώπων άπό τήν χειραγώγησιν τῶν νέων τεχνολογιῶν,καταπολεμοῦνται;  

Δέν μᾶς τά σερβίρουν μέ τό μαλακό καί σιγά-σιγά,ἀλλά μᾶς τά φέρνουν σάν καταιγίδα. Σάν τυφῶνα πού θά ἔρθῃ νά σαρώσῃ τά πάντα. Ἕνας νέος κόσμος,δέν ἑτοιμάζεται,εἶναι ΗΔΗ ἕτοιμος καί ἁπλῶς εἶναι θέμα χρόνου νά ἐγκατασταθῇ ὡς μία νέα πραγματικότης.

Καἰ ξέρετε γιατί δέν νοιάζονατι καθόλου καί τά ξεφουρνίζουν ὅλα τόσο ἀστραπιαῖα; Διότι ὁ δρόμος ἔχει στρωθῇ,τό σχέδιο ἔχει φθάσῃ στό τέλος,οἱ ἐκκαθαρίσεις τούς πῆγαν ἀρκετά καλά καί πλέον δέν μένει τίποτε ἄλλο. Ὅσο γιά τήν Χιλή,πού λαμβάνει μέτρα μέσῳ νομοθετήσεως,νομίζω πώς εἶναι ἕνα μέρος τοῦ ...θεάτρου ἔτσι γιά τό θεαθῆναι...! 

Πῶς τό εἶπε ὁ Ῥαφαήλ Γιοῦστε γιά τήν ἐπέμβασιν τῆς τεχνολογίας στό ἀνθρώπινο μυαλό ; 

« Η επιστήμη έχει ανοίξει τη δυνατότητα σχεδιασμού υβριδικών ανθρώπων με τεχνητά ενισχυμένες γνωστικές ικανότητες.

Θα είναι μια ευεργετική αλλαγή για την ανθρώπινη φυλή»

Ὅσους θά ἔχουν ἀπομείνη,ἐννοεῖ...


Ἡ Πελασγική

11 σχόλια:

  1. "Είμαι ο θάνατος, ο καταστροφέας τών κόσμων".
    Μπαγκαβάτ Γκίτα του Ινδικού έπους Μαχαμπαράτα.
    ΡΟΜΠΕΡΤ ΟΠΕΝΧΑΙΜΕΡ, ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ "ΜΑΝΧΑΤΑΝ".

    ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ, ΟΤΑΝ ΕΙΔΕ ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΚΛΥΣΗ ΦΩΤΌΣ, ΠΟΥ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΔΟΚΙΜΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΒΟΜΒΑΣ.
    ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΙΔΟΣ, ΧΑΛΙΝΑΓΩΓΗΣΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ.
    ΣΗΜΕΡΑ, ΠΟΛΙΟΡΚΟΥΝ ΤΑ ΤΕΙΧΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΨΥΧΗΣ.
    ΜΕΣΩ ΕΝΟΣ ΔΙΑΛΥΜΕΝΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΑΠΟ ΚΟΚΤΕΙΛ ΦΑΡΜΑΚΩΝ, Ή ΜΙΚΡΟΤΣΙΠ, ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ ΠΙΟ ΒΑΘΕΙΆ ΑΚΟΜΑ.
    ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΨΥΧΗΣ.
    ΣΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΖΩΗΣ, ΠΟΥ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.
    ΣΤΟ ΕΛΙΞΗΡΙΟ ΤΗΣ ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑΣ.
    ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ, Ή ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΥΜΒΆΛΛΑΝΕ ΣΤΟ ΧΑΟΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟ, ΜΕΝΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΑΣΗΜΑ ΤΟΥΣ, ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ.
    "Ο ΠΥΡΑΥΛΟΣ ΔΟΥΛΕΨΕ, ΑΛΛΑ ΕΠΕΣΕ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ", ΤΟ ΔΙΑΣΗΜΟ "μότο" ΤΟΥ ΒΕΡΝΕΡ ΦΟΝ ΜΠΡΑΟΥΝ, ΟΤΑΝ ΕΙΔΕ ΤΑ ΟΠΛΑ V, ΤΙ ΚΑΝΑΝΕ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ.
    ΑΡΓΟΤΕΡΑ, ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ NASA, ΓΙΑ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ.
    ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ "ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ" ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ, ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΓΝΩΜΙΚΑ.
    ΜΕΝΕΙ Ν'ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ "ΝΕΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ", Ή ΒΙΟΡΟΜΠΟΤ, ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΦΡΑΣΗ, "its'alive, its'alive" ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΗΣ ΜΑΙΡΗΣ ΣΕΛΛΕΥ, "ΦΡΑΝΚΕΝΣΤΑΙΝ".
    ΤΑ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΟΛΑ. ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΝΟΥΜΕ ΑΜΑΣΗΤΑ.
    ΓΙΑΤΙ, ΤΟ Ν'ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ, ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΤΟΥ ΕΞΕΓΕΡΜΕΝΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΤΗΝ ΦΡΑΣΗ " burn witch burn", ΜΑΛΛΟΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ ΦΤΑΝΕΙ.

    ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ, ΑΓΑΠΗΤΗ ΚΥΡΙΑ ΠΕΛΑΣΓΙΚΗ.

    ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ ΔΙΗΝΕΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μισοῦν τόν Θεό ! Καί Τόν ἐκδικοῦνται μέσῳ τοῦ τελείου δημιουργήματός Του.

      Εἶναι σατανάδες,καμπαλιστές ἀρχιδιάβολοι. Ξέρεις πόσο χαίρονται μέ τό νά κάνουν κακό στόν ἄνθρωπο ; Ἔνα θά σοῦ πῶ :ἀπό κάθε κακό κατά τοῦ ἀνθρώπου βγαίνουν πολλάκις κερδισμένοι,κυριολεκτικῶς θησαυρίζουν ! Ὅταν μάλιστα ἐπιτυγχάνουν μαζικούς θανάτους, τρελαίνονται ἀπό χαρά ! Οἱ ἑκατόμβες πρός τόν Βάαλ/Μολώχ/Κρόνο τούς ἠδονίζει ἀπό χαρά !

      Βεβαίως δέν εἶναι ἄνθρωποι.Βδελύγματα πού ἔχουν βγῆ ἀπό τά ἔγκατα τῆς Γῆς.Σιχαμερά ἀπεχθῆ κατασκευάσματα.

      Καλησπέρα ἀγαπητέ μου Εὖ-Στρατιῶτα !

      Διαγραφή
    2. ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ, ΑΓΑΠΗΤΗ ΚΥΡΙΑ ΠΕΛΑΣΓΙΚΗ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΣΤΟΥΜΑΡΙΣΜΕΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ, ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ ΥΠΟΥΛΑ ΣΤΗΝ ΕΚΘΡΟΝΙΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΥΣΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ.
      ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΘΕΩΣΗ.
      ΤΟΥΣ ΚΑΙΕΙ ΤΟ, "ΘΕΟΙ ΚΑΤΑ ΧΆΡΙΝ".
      ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟΥΣ ΟΠΛΟ, ΠΡΟΣ ΑΓΡΑΝ ΨΥΧΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΗ.
      Η ΜΑΛΛΟΝ, ΔΥΟ ΟΠΛΑ.
      ΤΟ ΕΝΑ ΤΩΝ ΒΙΒΛΙΚΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ, ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ.
      ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΗΓΕΤΗΣ-ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΨΕΥΔΟΕΞΩΓΗΙΝΟΙ, Ή ΑΛΛΟΙΏΣ, ΤΑ "ΜΑΚΡΙΝΑ ΜΑΣ ΑΔΕΛΦΙΑ" ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.
      ΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΑΠΟΛΥΤΑ ΟΠΛΑ.
      ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ "ΜΠΛΕ ΑΚΤΙΝΑ", HAARP, "ΡΩΣΙΚΟΣ ΤΡΥΠΟΚΑΡΥΔΟΣ".
      ΊΔΩΜΕΝ.....

      ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΝΥΧΤΑ, ΑΓΑΠΗΤΗ ΚΥΡΙΑ ΠΕΛΑΣΓΙΚΗ.

      Διαγραφή
    3. Καλή νύκτα καί καλό ξημέρωμα τῆς χαρμόσυνης ἡμέρας :Τῆς Ἀναλήψεως τοῦ Κυρίου ἡμῶν Ἰησοῦ Χριστοῦ !

      «Τὴν ὑπὲρ ἡμῶν πληρώσας οἰκονομίαν, καὶ τὰ ἐπὶ γῆς ἑνώσας τοῖς οὐρανίοις, ἀνελήφθης ἐν δόξῃ, Χριστέ ὁ Θεὸς ἡμῶν, οὐδαμόθεν χωριζόμενος, ἀλλὰ μένων ἀδιάστατος, καὶ βοῶν τοῖς ἀγαπῶσί σε· Ἐγώ εἰμί μεθ' ὑμῶν, καὶ οὐδεὶς καθ' ὑμῶν.»

      Διαγραφή
  2. ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΔΙΗΝΕΚΗ......

    https://www.defencenet.gr/amyna/ellinotoyrkika/909212_plirofories-pos-toyrkiko-uav-bayraktar-tb2-eftase-mehri-tin-kabala

    ΑΦΟΥ ΕΜΕΙΣ, ΠΙΘΑΝΩΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ F-35, ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΙΜΩΣ ΤΡΩΜΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΜΑΣ;
    ΜΗΠΩΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΗ ΧΛΑΠΑΤΣΑ ΚΑΙ ΗΤΤΑ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΣ ΘΕΜΑΤΑ;;;;;;
    ΠΡΕΣΠΕΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ;;;;;

    https://www.proelasi.com/%ce%b7-%cf%80%cf%81%ce%bf%ce%b2%ce%bb%ce%b7%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%b2%ce%b9%cf%89%cf%83%ce%b9%ce%bc%cf%8c%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1-%ce%bc%ce%ac%cf%87%ce%b7%cf%82/

    https://katohika.gr/ellada/k-grivas-oi-ipa-mporei-na-dosoun-ston-erntogan-an-mesogeio-kai-aigaio/

    ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΜΕΡΑ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ, ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΑ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ, ΘΑ... «ΑΛΛΗΛΟΔΙΑΜΕΛΙΣΟΥΝ» ΤΟΥΡΚΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ - ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ (ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑ). ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΕΝΑ ΝΕΟ «ΜΩΣΑΪΚΟ» ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΩΝ ΣΤΗΝ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ ΤΟΥ ΑΙΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΓΥΣ ΑΝΑΤΟΛΗ, ΑΠΌ ΤΗΝ ΒΟΣΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΙΡΑΚ. ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΠΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ, ΑΠΟ ΤΗ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ. ΕΧΕΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΗ ΧΑΡΤΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΜΕΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ, ΕΔΩ ΚΑΙ 15-20 ΧΡΟΝΙΑ. ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΧΑΡΤΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ ΤΟΥ ΑΙΜΟΥ, ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΒΑΝΙΕΣ, ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΕΣ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΘΡΑΚΕΣ, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΛΠ...

      Διαγραφή
  3. Ἀγαπητέ μου Εὖ-Στρατιῶτα,θά σέ παρακαλέσω νά μήν ξαναβάλῃς σύνδεσμο ἀπό τά κατοχικά.Δέν θέλω νά τούς χαρακτηρίσω (δέν κρατιέμαι...) ἀλλά καί οἱ συγκεκριμένοι ὅπως καί οἱ τοῦ μακελάρη Χίου,εἶναι ἀπαγορευτικοί στό παρόν ἱστολόγιον.

    Νά μέ συγχωρεῖς γιά τήν αὐστηρότητά μου,ἀλλά ἔχω λόγους σοβαρούς.

    Ἄ,καί τό Πενταπόσταγμα,ἐπίσης κομμένο.

    Καλησπέρα ἀγαπητέ μου Εὖ-Στρατιῶτα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΥΓΧΩΡΗΣΤΕ ΜΕ, ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑ ΑΓΑΠΗΤΗ ΚΥΡΙΑ ΠΕΛΑΣΓΙΚΗ.

    ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΒΡΑΔΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δέν πειράζει ἀγαπητέ μου Εὖ-Στρατιῶτα.

      Νά εἶσαι καλά καί καλό βράδυ,σοῦ εὔχομαι.Ὁ Θεός μαζύ μας !

      Διαγραφή
  5. Καλησπέρα,ξέρεις τι μου κάνει εντύπωση όταν διαβάζω τέτοιες ειδήσεις για επιστήμονες που θέλουν ή νομίζουν πως είναι θεοί;Πως γίνεται να μην έχουν καταφέρει να εξαφανίσουν ασθένειες όπως ο καρκίνος ή να μπορέσουν να δουν οι τυφλοί ή οι ανάπηροι να καταφέρουν να ζήσουν;Μάλλον ρητορικές ερωτήσεις και απορίες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ἔτσι,ἀπάντησες ἀγαπητέ μου Bill- Kill : ρητορικές ερωτήσεις και απορίες...

      Καλησπέρα ἀγαπητέ !

      Διαγραφή