" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2020

Ἡ βρωμερή,πάντα,Γερμανία καί ὁ ὕπουλος-ἐλεεινός της ῥόλος



Ο πρόεδρος της Λευκορωσίας, Αλεξάντερ Λουκασένκο δήλωσε στον Ρώσο πρωθυπουργό Μιχαήλ Μισούστιν κατά την διάρκεια της συνάντησης τους στο Μινσκ ότι οι υπηρεσίες πληροφοριών του στρατού υπέκλεψαν μια συνομιλία μεταξύ του Βερολίνου και της Βαρσοβίας, που αποδεικνύει ότι η υπόθεση της δηλητηρίασης του Ρώσου πολιτικού της αντιπολίτευσης Αλεξέι Ναβάλνι είναι «κατασκευασμένη» και πως προτίθεται να παραδώσει τα στοιχεία αυτά στη ρωσική Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφαλείας (FSB).

«Πριν κάνει τις δηλώσεις η Μέρκελ, η ίδια είπε ότι ήθελαν να κλείσουν το στόμα στον Ναβάλνι, υποκλέψαμε μια συνομιλία. Αυτό αντιλαμβανόμαστε, η Βαρσοβία μιλάει με το Βερολίνο», δήλωσε ο Λουκασένκο κατά την συνάντησή του με τον Ρώσο πρωθυπουργό Μιχαήλ Μισούστιν, προσθέτοντας ότι «την υπέκλεψε η υπηρεσία πληροφοριών του στρατού».

«Υποκλέψαμε μια ενδιαφέρουσα συνομιλία, θα σας την δώσω να την διαβάσετε και θα την στείλουμε στην FSB, η οποία αποδεικνύει καθαρά ότι πρόκειται για κατασκεύασμα (η υπόθεση Ναβάλνι). Καμία δηλητηρίαση του Ναβάλνι δεν υπήρξε», δήλωσε ο Λουκασένκο. Ο ίδιος είπε στον Μισούστιν ότι θα παραδώσει και το ηχητικό της συνομιλίας αλλά και το κείμενο στον αρχηγό της FSB Αλεξάντρ Βοροτνικόφ, προσθέτοντας ότι στην συνομιλία αυτή μιλάνε και για την Λευκορωσία.

Ἡ «μεγάλη προσωπικότης» ὁ ...ἀκτιβιστής,ἀλλά κυρίως ὁ ΕΠΙΚΡΙΤΗΣ τοῦ Ποῦτιν,Ναβάλνι. Μέσῳ τῶν βρωμερῶν-ἐλεεινῶν σχεδίων τῶν γερμαναράδων,ἔγινε παγκοσμίως γνωστός ! (ἐδῶ)

Σύμφωνα με τον Λουκασένκο, η Βαρσοβία και το Βερολίνο συζήτησαν την «δηλητηρίαση» του Ναβάλνι την οποία κατασκεύασαν για να «κόψουν την όρεξη στον Πούτιν που ήθελε να χώσει την μύτη του στις υποθέσεις της Λευκορωσίας».

Ο Λουκασένκο διάβασε στον Μισούστιν μερικά αποσπάσματα από την συνομιλία αυτή, λέγοντας ότι «ομάδα ειδικών κατασκεύασε απ' ό,τι αντιλαμβάνομαι, για την κυβέρνηση της Μέρκελ γεγονότα και ίσως και τις δηλώσεις τις οποίες έκανε». Ωστόσο ο Λευκορώσος πρόεδρος δεν διευκρίνισε ποια πρόσωπα συμμετείχαν στην συνομιλία αυτή.

Ο αρχηγός της ρωσικής Υπηρεσίας Εξωτερικής Κατασκοπείας Σεργκέι Ναρίσκιν δήλωσε σήμερα ότι η Μόσχα δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο σύμφωνα με το οποίο ειδικές δυνάμεις της Δύσης βρίσκονται πίσω από την δηλητηρίαση του επικριτή του Κρεμλίνου Αλεξέι Ναβάλνι, μεταδίδει το πρακτορείο Ria. (ἐδῶ)


Το κρατικό τηλεοπτικό κανάλι της Λευκορωσίας ONT μετέδωσε την Παρασκευή το απόσπασμα από την υποκλαπείσα συνομιλία των πρακτόρων του Βερολίου και της Βαρσοβίας από τις υπηρεσίες πληροφοριών της Λευκορωσίας. 

 Οι πράκτορες συνομιλούν στα αγγλικά Ο καλών από το Βερολίνο είπε ότι όλα προχωρούν σύμφωνα με το πρόγραμμα και τα υλικά θα παραπεμφθούν σύντομα στην κυβέρνηση της Γερμανίδας καγκελαρίου.


Η καγκελάριος, σύμφωνα με τον ίδιο, πρόκειται να βγει με μια δήλωση σύντομα. Όταν ρωτήθηκε από τον Πολωνό αξιωματούχο αν ο Ναβάλνι ήταν πραγματικά δηλητηριασμένος, ο καλών από το Βερολίνο είπε ότι δεν έχει σημασία, δεδομένου ότι οποιεσδήποτε μέθοδοι είναι καλές στον πόλεμο.

Ο καλών από τη Βαρσοβία λέει ότι το σκάνδαλο θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για να αποθαρρύνει τον Ρώσο Πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν από το να προσπαθήσει να επηρεάσει την κατάσταση στη Λευκορωσία αλλά και εν όψει των περιφερειακών εκλογών στη Ρωσία.

Ο συνομιλητής του Βερολίνου είπε ότι ασχολείται με αυτό το θέμα. Περαιτέρω, οι πράκτορες συζητούν την κατάσταση στη Λευκορωσία και ο καλών από τη Βαρσοβία παραδέχεται ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο καλά όσο θα ήθελε. Ως Πρόεδρος,ο  Αλέξανδρος Λουκασένκο έχει αποδειχθεί ότι είναι ένα «σκληρό καρύδι για να ραγίσει,» καθώς «η Ρωσία τον υποστηρίζει» και «οι αξιωματούχοι και ο στρατός του είναι πιστοί.» Εν τω μεταξύ, η γερμανική κυβέρνηση απέρριψε τη δήλωση του Λουκασένκο ως μη αληθινή.

Belarus state TV releases recording of Warsaw-Berlin phone call on incident with Navalny

Navalny, Putin And Lukashenko. Alleged Call Between Berlin And Warsaw Made Public

...κυκλοφόρησε στην Γερμανία ένα βιβλίο με τον τίτλο: Άνγκελα Μέρκελ- Η Καγκελλάριος και ο κόσμος της, στο οποίο ο Γερμανός δημοσιογράφος Stefan Kornelius κάνει μια εμπεριστατωμένη έρευνα στο γενεαλογικό δένδρο της Μέρκελ, και αποκαλύπτει ότι ο πατέρας της ήταν Πολωνός και το πραγματικό του όνομα ήταν Kazmierczak. Όταν μετανάστευσε από την Πολωνία στην Γερμανία, το άλλαξε επί το γερμανικότερο σε  Kasner.



Το επίθετο Kazmierczak προέρχεται από  το όνομα Kazimierz, μία ιστορική συνοικία της Κρακοβίας,  γνωστή γιατί αποτέλεσε το κέντρο  της εβραϊκής κοινότητας της πόλης από τον 14ο αιώνα.
Ο Kazmierczak  παντρεύτηκε  μία Πολωνή, με το επίσης πολύ συνηθισμένο εβραϊκό επίθετο Jentzsch. Έτσι μας προέκυψε  η  Angela Merkel (=το επίθετο του συζύγου) Kasner- Kazmierczak… και ένας Θεός ξέρει τι άλλο! 

«Η κ.Μέρκελ έχει μια συναισθηματική σχέση με το Ισραήλ και τον εβραϊκό λαό»
( ΕΔΩ)

Τί τόν πέρασες τόν Ποῦτιν,γραῖα Κάσνερ/Κάζμιερτσακ/Μέρκελ,Κούλη; Ἄμ δέν ξεμπλέκεις εὔκολα μαζύ του καί τό ξέρεις ἀπό πρῶτο χέρι...



Ἡ Πελασγική

8 σχόλια:

  1. Μια είδηση μιάς εβδομάδας περίπου(αληθινή ή όχι δεν γνωρίζω)είναι ότι συνελήφθη γάλλος αξιωματικός για κατασκοπία υπέρ της Ρωσίας, επίσης η Ρώσικη πρεσβεια έκανε μια ανάρτηση για τα χωρικά ύδατα σύμφωνα με της δηλώσεις της κυρίας ζαχάροβα(καλά το ξεκίνησε η κυρια ζαχαροβα,εκεί όμως κάπου πρός το τέλος με μπέρδεψε ,ε τι στο καλό διπλωμάτης θα ήτανε...),δεν μας τα λένε όλλα μου φένετε. Πάντως δεν ξέρω πόσους έστειλε στην τουρκία(αλικαρνασσό κλπ,κλπ) φέτος ο βλαδίμηρος για τουρισμό...έχω και μια ιστορία με μία οξάνα που θα μπορούσα να την πώ και οχράνα αν ήμουν σίγουρος, πάντως όταν την ρώτησα για τον πούτιν ήταν αρνητική ως πρός τον ρώσο προέδρο, τώρα αλήθεια ή ψέματα δεν ξέρω(πηγαινόερχοταν δυό,τρία χρόνια και δεν είμαι σίγουρος όταν ήταν ο πρέσβης της ρωσίας εδώ κοντά, σαν να ήταν παραδίπλα).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ὅπως καί νἄχει οἱ γερμαναράδες δέν παίζονται στό πόσο ἐλεεινοί καί ὕπουλοι εἶναι ! Ἄπιαστοι,λέμε ! ! ! Δέν ἔχουν ταῖρι !

      Εἰλικρινῶς,τούς σιχαίνομαι.

      Καλησπέρα ἀγαπητέ !

      Διαγραφή
  2. Η ΥΑΙΝΑ ΜΕΡΚΕΛ ΕΧΕΙ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΙΣΡΑΗΛ
    ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΜΕΓΑ ΣΤΕΛΕΧΟΣ
    ΙΝΣΤΡΟΥΧΤΟΡΑΣ
    Ο ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΕΒΡΑΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ
    ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΔΕΚΑΝΕΑΣ ΘΑ ΣΕ ΘΑΨΕΙ ΜΕΡΚΕΛ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πεφτω απο τα συννεφα πραγματικα, γινονται αυτα τα πραγματα; συνωμοσια θα ειναι.... Χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι πλέον γνωστό -ειδικά στη Γερμανία- ότι ακόμη και ένας Γάιδαρος σε μια...απομακρυσμένη..στέπα στο Περού να κλ@σει...κύριος υπαίτιος αυτού του "αερίσματος" θα είναι ο Πούτιν...

    Πλέον όλους αυτούς τους γελοίους "Ρωσοφάγους" και "Πουτινοφάγους" στη Γερμανία που κάθε λίγο βγαίνουν και...διαμαρτύρονται για τα "απαίσια", "τρομερά" και "απάνθρωπα" πράματα που συμβαίνουν στη Ρωσία (τύπου "Γαιδάρου"...) τους έχουν πάρει πρέφα -και στο ψιλό-...

    Ένας από αυτούς είναι ο πολύς Norbert Röttgen ...ο οποίος είναι πρόεδρος της επιτροπής εξωτερικών του γερμανικού κοινοβουλίου και υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος CDU ...και άραγε ο επόμενος (;) καγκελάριος...

    Όσο για την Μέρκελ...
    Ακόμη ένα παραδειγμα (και απόδειξη) το ότι όλοι τους οι πολιτικοί έιναι επιλεγμένοι υπάλληλακοι των "γνωστών-αγνώστων" διαχρονικών ΑΙΩΝΙΩΝ επικυριαρχων...

    Το απλό παραδειγματάκι:
    Η Μερκελ γεννήθηκε στο Αμβούργο (δυτική -καπιταλιστικη- Γερμανία τοτε)...
    Λίγους μήνες μετά τη γέννηση της η οικογένεια εγκατασταθηκε στην Ανατολική-"αντικαπιταλιστικη" τότε Γερμανία...
    Όταν όλοι τότε ήθελαν πως και πως να την κοπανισουν από το DDR για τη δυτική Γερμανια(μάλιστα πολλοί πλήρωσαν με τη ζωή τους να περάσουν τα συνορα) η οικογένεια με άνεση πήγε και εγκατασταθηκε στο απαίσιο DDR ( εδώ όλοι οι πρώην κάτοικοι DDR σηκώνουν τα χέρια ψηλά!)
    Μάλιστα ο πατέρας της "δουλεψε" ως θεολόγος στο ΑΘΕΟ DDR (και εδώ τα χέρια ψηλά!)
    Πάντως ένα είναι το μόνο σίγουρο σε οτι αφορά αυτή την εγκατάσταση.. που δεν θα μπορούσε να κάνει τότε ένας απλός...κοινος θνητός...

    Η οικογένεια σίγουρα "επιλεγμένη" και "επίλεκτη", "εκλεκτή" και "περιούσια" και η Δωροθέα ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΩΣ χρονια μετά "δώρο Θεού" (του δικού τους φυσικά μεσσια) των επικυρίαρχων.
    Με λίγα λόγια με το "δώρο Θεου" οι "αθέατοι" επικυριαρχοι πήγαν...ταμείο!!!!

    Αντώνης Γερμανία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. «Πῆγαν ταμεῖο» ἤ ἔδειξαν τό ἀπολύτως πραγματικό τους πρόσωπο (ὅπως ἀκριβῶς μέ τόν Ἀδόλφο),τοὐλάχιστον σ᾿εὐρωπαϊκό ἐπίπεδο;Διότι ἄν ὑπῆρξαν κάποια χρόνια μετά τό ᾿45,πού ἡ Γερμανία εἶχε καταλαγιάσῃ τό ἐναντίον της μῖσος,μετά τήν παρουσία τῆς Κέσνερ/Καζμιερτσακ-Μέρκελ,ὅλο ἐκεῖνο τό μῖσος καί ἡ ἀπέχθεια ὅταν ὁ Εὐρωπαῖος ἀκούει γερμανία καί γερμανός,ἔχουν ἐπανέλθῃ καί μάλιστα στόν χειρώτερο,θά ἔλεγα,βαθμό.

      Συνεπῶς αὐτό πού ἔφερε ἡ ἐν λόγῳ ἐγώ θά τό ἔλεγα τήν ἀπόλυτο ἀποκάλυψιν τοῦ ποιά εἶναι ἡ γερμανία καί ποιοί,ΠΑΝΤΑ,βρίσκονταν καί βρίσκονται,πίσω ἀπό ὅσα μέχρι σήμερα διαπράττει εἰς βάρος τῶν εὐρωπαϊκῶν,καί ὄχι μόνον,λαῶν...

      Καλησπέρα ἀγαπητέ μου Ἀντώνιε !

      Διαγραφή
  5. Germany should be bombed every 50 years! (W. Churchill)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστόβ εβαίως,αὐτό πού εἶπε ὁ Τσῶρτσιλ,ὅμως νά μήν πέφτουν μετά,μέ τά μοῦτρα,ΟΛΟΙ τους,πάνω της,γιά νά τήν ἀνοικοδομήσουν...

      Καλησπέρα ἀγαπητέ μου Ἰωάννη !

      Διαγραφή