" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Κυριακή 19 Μαρτίου 2017

Ψηφῖστε Τούσκ κάνει καλόν !



 Ο “Αlexis”, στην παρέα των «αρχηγών» , ψήφισε Ντόναλντ Τούσκ για πρόεδρο, και κυρώσεις κατά της Ρωσίας . Ο Κούλης, πιο δίπλα, στο Κόμμα, μαζί με τον Νίκολα Γκρούεφσκι, τον «μακεδόνα» αδελφό του, ψήφισαν και εκείνοι Ντόναλντ Τούσκ και κυρώσεις κατά της Ρωσίας.
Οπότε, είτε ροζ λύκος, είτε γαλάζιος λύκος, όλοι οι λύκοι ψηφίζουν Τουσκ

Η συμπαθής αγέλη των ηλιθίων που παρακολουθούν σοβάιβορ πάντως νομίζει ότι ο Γαλάζιος Τουσκ είναι διαφορετικός από τον Ροζ Τούσκ, και ότι οι Αφοι Οβριόπουλοι Αlexis και Κούλις είναι υπέρ της Αγκαθοφιάς.
Ο Κούλης, του ιδιωτικού τομέα, είχε δεσμευτεί για τις απολύσεις στο δημόσιο Τομέα, που δεν τις πρόλαβε , γιατί ο φον Αντωνάκης πήδηξε από το μπαλκόνι και τότε η αγέλη των «αγανακτισμένων» ψήφισε «Κλιντονίστας». Αλλά επειδή ο λόγος του είναι συμβόλαιο προσπαθεί να επιστρέψει για να ολοκληρώσει τη μεταρρύθμιση. 
Αν πιστέψουμε την εταιρεία που ρωτά για λογαριασμό του «Θέματος», από τους 5.567.000 που ψήφισαν το Σεπτέμβριο του 2015, υπάρχουν 1800000 θαυμαστές του Τουσκ και του Πορόσενκο και γουστάρουν ανατροπή του Άσσαντ και κυρώσεις στη Ρωσία. Η εταιρεία που ρωτούσε για λογαριασμό του «Θέματος» βρήκε ότι ανάμεσα στους αλαφιασμένους, υπάρχουν 480.000 που είναι «αισιόδοξοι», οι οποίοι περιμένουν ότι φέτος έρχονται «τα καλύτερα». Από αυτούς, οι 251.000 είναι ψηφοφόροι των ΕΚΟΥΜΟΥ. Είναι ο παλιός «σκληρός πυρήνας», από την εποχή που η συνιστώσα του Υμηττού και η Τασία πήγαιναν εκδρομή στα Σκόπια και ο Σόρος τους έβαζε τα σουβλάκια στου Λεβέντη και τη βενζίνα. Οι υπόλοιποι 230.000 είναι διάφοροι. Μεταξύ τους και στενοί φίλοι του Κούλη.
Από το «λαό» του Άξελ, σύμφωνα με την ίδια «εταιρεία», 635.000 ψηφοφόροι είναι ευχαριστημένοι με τη δουλειά της κυβέρνησης που ψήφισαν και θα τους ξαναψήφιζαν. 

Όμως οκτώ στους δέκα Έλληνες αξιολογούν αρνητικά την κυβέρνηση της αμερικανικής πρεσβείας και σύμφωνα με τους ερευνητές, 1.200.000 είναι θαυμαστές της Ζήμενς και του Φιλελέ Κούλη της Ζήμενς , του φιλελέ KOSTIS , (με το πουστίς) και του «δίκαιου» Τηλεπωλητή και «περιμένουν», το γαλάζιο Δούναβη, και τις απολύσεις των ροζ.

Δελτίο τῶν 11

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου