" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017

Ἡ Ἑλλάς ἔχει μεγααάλη κατάρα !

 
Ένα απόσπασμα από το υμνολόγιο του «Αγίου» της αριστεράς, για τα 70χρονα του μεγαλυτέρου εγκληματία του 20ου αιώνος, του «Μεγάλου Στάλιν», για να βγάλετε τα συμπεράσματά σας περί της… αγιότητός του......
 
« Ο, τι πιο αγνό και μεγάλο, ο, τι πιο αληθινό και ανθρώπινο, ο, τι δυνατό και ηρωικό έχει να δείξει η ιστορία σήμερα, αυτό γεννιέται από τις ιδέες του κομμουνισμού, το εμπνέει ο Στάλιν, που ενσαρκώνει την αλύγιστη θέληση και απόφαση εκατομμυρίων μαζών για το γκρέμισμα της σκλαβιάς και το χτίσιμο μιας καινούργιας φωτεινής και χαρούμενης ζωής. Ο Στάλιν ανάθρεψε και διαπαιδαγώγησε το μεγάλο επιτελείο του κομμουνισμού, το Μάο Τσε Τουνγκ, τον Τορέζ, τον Τολιατι, το Ρακοσι, τον Πολιτ, τον Γκοτβαλντ, τον Τσερβενκοφ, τον Πικ, την Πασιοναρα, το Ντεζ, τον Πρεστες, το Ζαχαριάδη και τόσους άλλους αγαπημένους ηγέτες των λαών της γης.

Γι’ αυτό σήμερα από τη μια άκρη της γης ίσαμε την άλλη, ο Γάλλος εργαζόμενος, κι ο Ινδός δουλοπάροικος, ο Ιταλός εργάτης κι ο μαύρος της Αφρικής, ο Έλληνας αγρότης κι ο τσοπάνος της Μογγολίας, καθένας που κερδίζει το ψωμί του με τον ιδρώτα του, εύχεται στο Στάλιν από τα τρίσβαθα της καρδιάς του να ζει πολλά-παρά πολλά χρόνια.

Αλλά, σύντροφοι, η καλύτερη τιμή, το λαμπρότερο Δώρο που θα μπορούσαμε να προσφέρουμε στον αγαπημένο μας Στάλιν θα είναι να προσπαθούμε όλοι, με μια επίμονη, αδιάκοπη προσπάθεια, να γίνουμε άξια παιδία του. Το Όνειρο κάθε αγωνιστή, πρέπει να ναι να μοιάσει όσο περισσότερο μπορεί με το Στάλιν.

Να διδαχτούμε από την επαναστατική ζωή του, μια έντονη ζωή αδιάλλαχτης πάλης ενάντια στον τσαρισμό και στους εσωτερικούς εχθρούς του κόμματος, τους οπορτουνιστές και τους φρασεολόγους.

Να διδαχτούμε από τη σοφία του, που με κρυσταλλένια λαμπρότητα και απλότητα βρίσκεται μέσα στα έργα του.

Να μαθαίνουμε, όπως ο Στάλιν, να διδασκόμαστε από το λαό, από τις μάζες.

Να διδαχτούμε από τις έξοχες οργανωτικές του ικανότητες, από τη δύναμη να διαλέγει τα στελέχη και να οργανώνει τον έλεγχο της δουλείας.

Να μας γίνει παράδειγμα η ιδιωτική ζωή του, η απλότητα και η σεμνότητα του, η αποστροφή του στους θορυβοποιούς, τους φλύαρους, τους κόλακες και τους δουλοπρεπείς ανθρώπους.
 
Σύντροφοι και συντρόφισσες,

Σήμερα όλοι οι ταπεινοί και κατατρεγμένοι της γης ορκίζονται στ’ όνομα του Στάλιν. όλοι όσοι ζουν στην καταφρόνια πιστεύουν ότι θα γίνουν το παν, γιατί τον αγώνα τους τον καθοδηγεί ο Στάλιν. Κι όλοι εμείς οι έλληνες αγωνιστές, πιστεύουμε πως έπαθλο του αγώνα μας θα ναι σύντομα η λαϊκοδημοκρατικη-σοσιαλιστική Ελλάδα, γιατί τον ηρωικό μας αγώνα τον παραστέκει ο Στάλιν και γιατί θα κάνουμε ο, τι μπορούμε να φανούμε αντάξιοι του μεγάλου μας δάσκαλου και αγαπημένου μας συντρόφου και φίλου.

Στ’ όνομα του Στάλιν, για τα μεγάλα μας ιδανικά, ποτίστηκε με το αίμα των ηρώων μας και κάθε γωνία της πατρίδας μας. Κι αν αυτή τη στιγμή μπορούσε μαζί μας να φωνάξουν οι πολιτείες και τα βουνά μας, οι κάμποι και τα χωριά μας, 

θα φώναζαν και θα λέγουν:

«Ζήσε ακόμα πολύ, παρά πολύ, μεγάλε Στάλιν!».

Μάταιη η προπαγάνδα τους! Η ιστορία δεν γίνεται να ξαναγραφτεί. Σήμερα σε ρόλο Ζαχαριάδη έχουμε τον  σταλινικό Τσίπρα, γνωστό και ως τύραννο, που με μαεστρία διαλύει μια ολόκληρη χώρα καθ' υπόδειξη της Γερμανίας και των τοκογλύφων.  Ένας πραγματικός φονιάς του Ελληνισμού. Ένας πραγματικός σύντροφος παλιάς κοπής που θα ζήλευε ο σταλινικός "διαφωτιστής" Μπελογιάννης. Ένας νέος με γέρικη ψυχή, με θράσος, με μίσος προς τον άνθρωπο. 'Ενας αστοιχείωτος άνθρωπος, απόμακρος από την κοινωνία.
  Αποτέλεσμα εικόνας για τσιπρας μερκελMια μεγάλη ομερτά έχει κυριεύσει την πατρίδα μας. Είναι η ομερτά της καταστροφής. Ο φόβος που προκαλούν  πρώην και νυν κομμουνιστές παρέα με  τοκογλύφους...με χαφιέδες ναζιστές του Κορυδαλλού του πάλε ποτέ κραταιού ΠΑΣΟΚ.  Δίπλα σε αυτούς  έχουμε τα νεόπλουτα κολλητάρια τους της αμύνης τα παιδιά.... του χρηματιστηρίου, των Ολυμπιακών αγώνων, των εξοπλιστικών, των φαρμάκων, των offshore...... όλοι αυτοί  λοιπόν δεν θα διστάσουν να φέρουν χάος αν αποτύχουν.....αν αποτύχουν τα  "σπουδαία" αφεντικά τους....
2017 και αντί να ασχολούμαστε με άλλα πράγματα καθόμαστε και γράφουμε για τα ρεμάλια. Μεγάλη κατάρα...
Ο Μπελογιάννης που σήμερα κλαίνε, καρφωτός από τα συντρόφια εκτελέστηκε.  Ο πρωθυπουργός δεν ήταν δεξιός...της αμύνης το παιδί υπήρξε.....
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου