" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017

Παναμέζος Καραμανλῆς μέ ἀνακριβῆ δήλωσιν πόθεν ἔσχες.


Τοῦ Μανώλη Χατζησάββα 

Στον ΠΑΝΑΜΑ  έχουν τα λεφτά τους και οι ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΔΕΣ και μάλιστα Α Δ Η Λ Ω Τ Α.
Εκτός και εάν στον ΠΑΝΑΜΑ έχουν Καραμανλήδες, όπως έχουν στην Τουρκία, και δεν είναι το γνωστό σόι ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, ΚΟΥΜΠΑΡΟΙ του ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ Recep Tayyip Erdoğan της Τουρκίας, «σωτήρες» της χώρας μας.



Μετα τους ΚΛΕΦΤΕΣ, και τον ισχυρό άνδρα της ΝΕΑΣ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κύριο Σταύρο Παπασταύρο, ο οποίος ως  γνωστό, υπήρξε και είναι μέχρι σήμερα ο εξ απορρήτου σύμβουλος του τ. Πρωθυπουργού ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ, που μοίραζαν τα κλοπιμαία στον Παναμά , συνεταιρικά με ανθρώπους της Goldman Sachs των Ελληνικών Swap. 

Σημ. Γιἀ όλες αυτές τίς κλοπές σέ βάρος των Ελλήνων,ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ,μάλιστα αρνούνται ακόμα καί νά ακούσουν...καί οι λόγοι πολλοί,ακόμα περισσότερα δε,τά «Βιβλία» στις «Βιβλιοθήκες» τύπου Βγενόπουλου,όσο γιά τα χρήματα-συνεταιρισμούς,ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΕΔΩ : https://www.scribd.com/document/340094402

ΤΩΡΑ βρήκαμε και τους ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΔΕΣ στον ΠΑΝΑΜΑ ! Τα στοιχεία ότι έχουν και οι ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΔΕΣ τα λεφτά τους στον Παναμά και μάλιστα Α Δ Η Λ Ω Τ Α είναι αδιάσειστα !!! 


Ενδεικτικά ένα από αυτά τα στοιχεία είναι η ύπαρξη μίας Ανώνυμης Εταιρείας του ΠΑΝΑΜΑ με την επωνυμία «SUPER SEA S.A.» Με πλήθος εταιρικών πράξεων της συγκεκριμένης εταιρείας του ΠΑΝΑΜΑ όπου τα ονόματα των ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΔΩΝ εμφανίζονται να έχουν κύριους διαχειριστικούς ρόλους . Μάλιστα όλα αυτά κατά την ίδια χρονική περίοδο που είχαν την υποχρέωση κατά νόμο να δηλώσουν στην Ελλάδα, συγκεκριμένα στην ΔΗΛΩΣΗ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ που κατέθεσαν στην ΒΟΥΛΗ των ΕΛΛΗΝΩΝ, και φρόντισαν επιμελώς να τα αποκρύψουν όλα. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΝΑ
ΜΗΝ ΕΧΕΙ  ΔΗΛΩΣΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΟΧΟΣ ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΜΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΣΚΕΙ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΠΑΝΑΜΕΖΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ.



Την ύπαρξη της Ανώνυμης Εταιρείας του ΠΑΝΑΜΑ «SUPER SEA S.A.» ο κύριος ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ έχει επιμελώς αποκρύψει από την δήλωση ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ προς την ΒΟΥΛΗ των ΕΛΛΗΝΩΝ , όπως αυτό αποδεικνύεται παρακάτω:


Είναι στοιχεία, μέρος της ΛΙΣΤΑΣ του ΠΑΝΑΜΑ, (όχι της πετσοκομμένης , αλλά της αληθινής, ολόκληρης), της ΛΙΣΤΑΣ ΠΑΝΑΜΑ που αποκάλυψα στους Ελληνες εγώ ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑΣ με τα +7.300 Ονοματεπώνυμα Ελλήνων είναι ΕΔΩ:
 https://www.scribd.com/document/340443454
και αποδεικνύουν, όχι μόνο ότι πρόκειται για τους ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΔΕΣ, αλλά ότι πρόκειται για τους ιδίους Καραμανλήδες που γλείφει διακαώς ο κύριος ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ, ΥΕΘΑ και Πρόεδρος των ΑΝΕΛ, σε μία απεγνωσμένη προσπάθεια του, μήπως και σωθεί…!!!

 Και έτσι εξηγούνται πάρα πολλές εγκληματικές πράξεις του ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ στην προσπάθεια του να προστατεύσει τουςεγκληματίες, απόκρυψε και κατάστρεψε αποδείξεις δράσης των εγκληματιών, που έλαβε απόεμένα τον ΜΑΝΩΛΗ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑ.ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΑ ΕΛΑΒΕΣ – ΤΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ ΕΔΩ…

(ΣΗΜ.: από εκείνη την ημέρα που η ΛΙΣΤΑ ΠΑΝΑΜΑ βγήκε στην δημοσιότητα οι προσφορές για χρηματισμό μου πέφτουν βροχή, παράλληλα πολλές  είναι και οι ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ότι είμαι πράκτορας των Τούρκων, ότι κυκλοφορώ με τουρκικό διαβατήριο και μάλιστα διπλωματικό και άλλα ζουμερά και ωραία). 

Απλά να θυμίσω ότι ΟΛΟΚΛΗΡΗ η ΛΙΣΤΑ ΠΑΝΑΜΑ πρωτοβγήκε, κάπως πρόωρα, αλλά έπρεπε να δώσω απάντηση στις συκοφαντίες σε βάρος μου που εξαπέλυσε ο «δημοσιογράφος» ΙΩΑΝΝΗΣ
ΦΙΛΙΠΠΑΚΗΣ και εκδότης της εφημερίδας «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ».
Τελικά,όπως τα στοιχεία επιβεβαιώνουν,όλοι οι «εθνοπατέρες» και «σωτήρες» της ρημάδας της Πατρίδος μας,όλοι αυτοί που μάς κουνούν το δάχτυλο,έχουν τα λεφτά τους στον Παναμά.

Μαζί με τα αδήλωτα χρήματα έχουν και ένα κάρο ΑΔΗΛΩΤΕΣ επιχειρηματικές δραστηριότητες, αλλά στο ταμείο πας μόνο εσύ , κορόιδο ΕΛΛΗΝΑ, φουκαριάρη.
Κατά τα άλλα , ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ…όπως μας λέει και ο κάθε θρασύτατος Πάγκαλος που από το φάε -φάε είναι έτοιμος να σκάσει ο μπαγάσας. 

Με μία διαφορά ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ που λείπουν από τις τράπεζες, τα δημόσια και ασφαλιστικά ταμεία ΔΕΝ ΤΑ ΕΦΑΓΕΣ ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΑ, ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ, παραταύτα θα πρέπει να πληρώσεις μόνο εσύ… ,
και αυτό διότι, ΕΛΛΗΝΑ ,εάν δεν πας να πληρώσεις για τα κλεμμένα τους οι  ΔΙΚΑΣΤΕΣ των Παναμέζων θα σε βάλουν φυλακή. Μάρτυρες Θα είναι όλοι αυτοί που σου κουνούν το δάκτυλο προκλητικά, παρότι υποκριτές, ψεύτες και παράνομοι του ΠΑΝΑΜΑ.

Μέχρι τότε, όλοι όσοι παριστάνουν τον ξύπνιο ΕΛΛΗΝΑ να «ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΠΑΞΙΜΑΔΙ», και να συνεχίσουν να τους κοιτούν στα μάτια, τα καλύτερα έπονται… 
http://www.hellenicparliament.gr/pothen/KARAMANLIS_KONSTANTINOS_7558.pdf

Μη υποβολή ή υποβολή ανακριβούς δήλωσης
...
2.Υπόχρεος που παραλείπει να υποβάλει δήλωση μετά την πάροδο τριάντα ημερών από την παρέλευση της προθεσμίας ή υποβάλει ανακριβή ή ελλιπή δήλωση, τιμωρείται με φυλάκιση και με χρηματική ποινή έως 100.000 ευρώ. Σε περίπτωση που ο υπόχρεος τελεί το αδίκημα με σκοπό την απόκρυψη περιουσιακού στοιχείου που απέκτησε επωφελούμενος της ιδιότητάς του, τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον δύο ετών και με χρηματική ποινή από 10.000 ευρώ έως 500.000 ευρώ.
3. Ο υπαίτιος της προηγούμενης παραγράφου τιμωρείται με κάθειρξη έως δέκα ετών και με χρηματική ποινή από 20.000 ευρώ έως ένα 1.000.000 ευρώ, αν η συνολική αξία της αποκρυπτόμενης περιουσίας του ιδίου και των λοιπών προσώπων για τα οποία αυτός οφείλει να υποβάλει δήλωση υπερβαίνει συνολικά το ποσό των τριακοσίων χιλιάδων ευρώ, ανεξαρτήτως αν η απόκρυψη επιχειρείται με τη μη υποβολή δήλωσης ή την υποβολή ελλιπούς ή ανακριβούς δήλωσης.

ΑΝΤΙ300

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου