" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Πέμπτη 23 Μαρτίου 2017

Εἶναι γιά λύπηση...Τήν ἀπελπισία του πάει νά κρύψῃ ὁ ...τελειωμένος !

 PvdA, Lodewijk Asscher, 5.7%, 9 έδρες (-29)

  Μόλις πρό ὁλίγων ἡμερῶν πῆρε τίς σφαλιάρες του (στήν κυριολεξία) ἀπό τούς ψηφοφόρους τῆς χώρας του (ὅποια κι'ἄν εἶναι αὐτή...). Εἶναι πολύ λογικό,ὁ φουκαρᾶς νά εἶναι μέσα στίς μαῦρες πλερέζες...Κάπου ἔπρεπε νά ξεσπάσῃ...Καί νά φαντασθεῖτε πώς ἀκόμη ΔΕΝ ἔχει βγάλῃ ὅλην τήν χολή του...Ἔχει ἀκόμη κι'ἄλλο...

[ ὁ καημένος-ἀπελπισμένος,μέ τήν ...γυναῖκα του. Ἔ,πῶς νά μήν ψέγῃ τούς νοτίους πού ξοδεύουν τά λεφτά τους μέ τίς γυναῖκες. Ἐξ' ἰδίων κρίνει τά ἀλλότρια διά τοῦτο καί τό μένος ἀλλά καί ἡ ...πουστιά,ταυτοχρόνως...]  (Ἑλλάς Αἰώνιον)

«Όλα αυτά δεν είναι τυχαία. Οι χώρες του νότου προδόθηκαν από τα δικά τους πρόσωπα. Ακρωτηριάστηκαν από τους δικούς τους πολιτικούς σε συνεργασία με την Γερμανία. Ποιος ξεχνά τον Παπανδρέου που λέρωνε τους 'Ελληνες στα ξένα ΜΜΕ ως τεμπέληδες; Ποιος ξεχνά τις ψευτομαγκιές του Βαρουφάκη τους Σόρος στον αδίστακτο Ντάισελμπλουμ; Πως επιβλήθηκαν τα capitals; Με τι στοιχεία χωθήκαμε στην ΟΝΕ; Ο Ντάισελμπλουμ είναι ένας γνήσιος προτεστάντης και δεν έχει μάθει να απολογείται. Που να απολογηθεί; Στον Τσίπρα; Στον Τσακαλώτο; Στον διεφθαρμένο Ραχόι; Στον Μπερλουσκόνι; Στο Βατικανό με τους δυο Πάπες που ελέχγεται από τους τοκογλύφους; Το πρότυπο είναι οι βόρειες χώρες και το αντιπρότυπο οι χώρες του νότου. Οι χώρες τους Προτεσταντισμού και άρα της Δημοκρατίας και οι τριτοκοσμικές χώρες του νότου που εκφράζονται με τους Καθολικούς-Ορθόδοξους. Κράτη όπως η Ολλανδία,η Γερμανία, η Φιλανδία ή η Δανία δεν ανέχονται την βρωμιά του νότου.

Ντάισελμπλουμ: Σχετικά με την αλληλεγγύη που επέδειξαν οι βόρειες χώρες της Ευρώπης στις χώρες του νότου που επλήγησαν από την κρίση, τόνισε πως οι τελευταίες ξόδευαν χρήματα σε ποτά και γυναίκες ». (πηγή)

ddd

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου