" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ... ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΛΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ... ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ... ΠΟΛΛΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΣΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΕΡΤ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ...!!!


σημείωση ΕΛΛΑΣ ΑΙΩΝΙΟΝ : ΚΑΙ ΤΙ ΑΛΛΟ ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΔΕΙ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΟΣ;
ΚΡΑΤΑΤΕ ΤΗΝ ΜΥΤΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ...ΝΕΥΡΑ ΣΑΣ !!! 
ΑΜ,  ΓΙ' ΑΥΤΟ ΧΤΥΠΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΔΥΡΟΝΤΑΙ ...
ΑΝΤΕ ΤΡΕΞΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΕΙΤΕ, ΤΟΥΣ ΦΟΥΚΑΡΑΔΕΣ !!!

ΤΥΦΛΑ ΝΑΧΕΙ Η ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ ... 

ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ...ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΙ ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ ΤΑ ΤΡΕΛΑ ΠΟΣΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ...!!!

Δηλώνοντας ξεκάθαρα τη συμπάθεια και τη συμπαράστασή μας σε κάθε εργαζόμενο που κινδυνεύει με απόλυση ή έχει ήδη απολυθεί, όπου κι αν εργάζεται, στο δημόσιο ή τον ιδιωτικό τομέα, μετά "Μισθολόγιο της ντροπής στην ΕΡΤ", δημοσιεύουμε σήμερα τις λίστες της ντροπής με τις υπερωρίες της ΕΡΤ. Όπως θα διαπιστώσετε, με τις υπερωρίες, που είναι τετραμήνου, ο κάθε εργαζόμενος έπαιρνε άλλον έναν μισθό.

Και αν επρόκειτο για για επιχείρηση που είχε λειψανδρία και έλλειψη προσωπικού, τότε μπορεί να δεχτεί κανείς ότι οι άνθρωποι εργάζονταν και λάμβαναν αυτά που δικαιούνταν.

Όλοι, όμως, γνωρίζουμε, το αναγνωρίζουν σήμερα όλοι, ακόμα και οι εργαζόμενοι εκεί, ότι στην ΕΡΤ υπήρχε πλεονάζον προσωπικό, ίσως σε άσχετες ειδικότητες.

Πάντως, ούτως ή άλλως, πρόκειται για πρόκληση, ενδεικτική της κατάστασης που επικρατούσε στο ...ευαγές ίδρυμα της ΕΡΤ!

Τα στοιχεία δημοσιεύθηκαν στο Τρωκτικό, την Παρασκευή, 2 Ιουλίου 2010.

http://infognomonpolitics.blogspot.gr/2013/06/blog-post_1337.htm
ΣΤΟΧΟΣ 

1 σχόλιο:

  1. αυτά είναι φιλτατε παλιά..........Καί αυτό τη σημαίνει;... Ότι πρέπει να κλείσει η Τηλεόραση των Έλλήνων; Να τους διώξουν όλους να κανουν ότι θένε αλλά να υπάρχει ελληνικό σήμα σε όλο τον κόσμο....άλλο το ένα... άλλο το άλλο........Αυτά που αναφέρεις ΄φιλτατε έχουν αρχή αλλά όχι.......Τέλος....Γράψε κάτι ολοκληρωμένα παρακαλώ . ή πήγαινε στο Αγαθονήσι και άκουγε την γλώσσα του γείτονα ...ή στην Ρόδο...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή