" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Κυριακή 23 Ιουνίου 2013

ΓΚΑΝΤΕΜΟ-ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ! ΚΙ' ΑΝ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΤΕ "ΠΙΟ ΓΚΑΝΤΕΜΗΣ ΑΠΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΙΝΕΤΑΙ" ; ΚΙ' ΟΜΩΣ ΝΑΙ ! ΓΙΝΕΤΑΙ ... ΓΙΝΕΤΑΙ !!!
ΣΥΜΠΤΩΣΗ
ΠΕΡΥΣΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΑΝΕ ΛΟΓΟ ΓΙΑ "ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ" ΚΑΙ ΕΞΗΡΕ ΤΗΝ ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!
 ΦΕΤΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΕΛΛΕΙΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΒΡΑΖΙΛΙΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ...  
ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΒΑΡΥΤΗΤΑΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΧΩΡΩΝ ( ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΒΛΕΠΕ ΚΑΙ ΩΣ "ΙΣΧΥΡΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ" )  ΟΠΩΣ Η ΤΟΥΡΚΙΑ, ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ,ΒΡΑΖΙΛΙΑ !!! 
ΚΑΤΑ ΣΥΜΠΤΩΣΗ ( ΆΡΑΓΕ;) ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΑΥΤΕΣ ΠΕΦΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΑΚΟΜΗ ΤΟΝ ΗΓΕΤΗ ΤΗΣ ( ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΣΑΒΕΣ  είχε βγάλει και φωτό η Δούρου μαζί του...) !


( Ξέρετε "παίζει" και το θέμα ΓΚΑΝΤΕΜΙΑΣ, εδώ που τα λέμε, έτσι; Κάτι σαν τον ...Μητσοτάκη, να πούμε; φτου, φτου να φτύσω τον κόρφο μου ! Σκόρδα - σκόρδα -σκόρδα όταν βλέπετε ...συριζαίο ...) 


Για Τουρκία : Η ΔΟΥΡΟΥ ΚΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΕΡΥΣΙ ΕΒΛΕΠΑΝ "ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ" ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ " ΖΗΤΗΜΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ" !!!Για ΒραζιλίαΣυνάντηση Ντίλμα Ρούσεφ ( η πρωθυπουργός της Βραζιλίας)  με Αλ. Τσίπρα


Για Βενεζουέλα : Η συνάντηση της Ρένας Δούρου με τον Ούγκο Τσάβες 

Α, και για την Αργεντινή διαβάστε : Το όραμα του Αλ. Τσίπρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου