" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ: Νεκρός ο ένας Ορθόδοξος Μητροπολίτης. Δολοφονήθηκε από τους ισλαμιστές απαγωγείς του ως αντίποινα για την προέλαση των κυβερνητικών δυνάμεων


ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ: Νεκρός ο ένας Ορθόδοξος Μητροπολίτης. Δολοφονήθηκε από τους ισλαμιστές απαγωγείς του ως αντίποινα για την προέλαση των κυβερνητικών δυνάμεων

Αμερικανοσιωνιστική επέμβαση στη Συρία: Στέλνουν χερσαίες δυνάμεις κατά του Άσαντ

Πλήρης η επιβεβαίωση της Χρυσής Αυγής σε όσα λέγαμε στο παρελθόν για τις εξελίξεις στον πόλεμο της Συρίας. Γράφαμε στις 4 Οκτωβρίου του 2012, όταν η Τουρκία ξεκινούσε τις απροκάλυπτες επιχειρήσεις, γιατί μέχρι τότε περιοριζόταν στην εκπαίδευση των «ανταρτών», ότι «να είστε σίγουροι πως αν οι τούρκοι στρατιώτες αρχίσουν να έχουν …δυσκολίες θα ενεργοποιηθεί και το άρθρο 4 για την «συμμαχική συνδρομή». Αν δηλαδή οι Τούρκοι χρειάζονται βοήθεια χωρίς “κάλυψη – απόκρυψη”». Aπό ότι φαίνεται από την ειδησεογραφία ο Συριακός στρατός κερδίζει την μάχη, παίρνοντας υπό τον έλεγχο του την μία μετά την άλλη πόλη.
Τελικώς και αφότου το διεθνές αμερικανοσιωνιστικό κατεστημένο πέταξε όλες του τις εφεδρείες στην μάχη, ήρθε η ώρα για την πλήρη επιβεβαίωση αυτών που λέγαμε. Μετά την αποτυχία των τούρκων και τους αεροπορικούς βομβαρδισμούς από την ισραηλινή αεροπορία ήρθαν εν τέλει οι ψευδείς ειδήσεις για δήθεν χρήση χημικών όπλων από το καθεστώς. Και τις αποκαλούμε ψευδείς όχι για κανένα άλλο λόγο, αλλά επειδή πρώτον τουρκική εφημερίδα παραδέχθηκε ότι η Τουρκία πωλούσε χημικά όπλα στους «αντάρτες» και δεύτερον επειδή το επιβεβαίωσε ο ΟΗΕ πριν προλάβει να δοθεί η «γραμμή».
Την στημένη αυτή ευκαιρία δεν μπορούσε να την αφήσει να περάσει ο «πλανητάρχης», που έχει καταντήσει «λούστρος», όπως οι προκάτοχοι του, Μπάρακ Ομπάμα. Έτσι δήλωσε μέσω του Ιουδαίου συμβούλου Εθνικής Ασφάλειας, Benjamin J. Rhodes, ότι «οι ΗΠΑ έχουν πλέον αξιόπιστες αποδείξεις ότι οι καθεστωτικές δυνάμεις έκαναν χρήση χημικών όπλων, ο πρόεδρος το είχε πει καθαρά ότι σε περίπτωση που αποδειχθεί η μεταφορά ή η χρήση χημικών όπλων τότε η πολιτική της Αμερικής θα αλλάξει».
Βέβαια θυμόμαστε το φιάσκο της αμερικανικής προπαγάνδας όταν ξεκινούσε ο πόλεμος στο Ιράκ για να βρουν τα «όπλα μαζικής καταστροφής», τα οποία απεδείχθη ότι ουδέποτε υπήρξαν, γεγονός που δεν παραδέχτηκαν παρά μόνο μετά την πλήρη λήξη της πολεμικής επιχείρησης. Παρόμοια περίπτωση είναι και η συγκεκριμένη της Συρίας, αφού αφότου εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα του Ισραήλ, πιθανόν να παραδεχτούν ενώπιον του αμερικανικού πληθυσμού ότι τους κορόιδεψαν.


  Νεκρός ο ένας Ορθόδοξος Μητροπολίτης. Δολοφονήθηκε από τους ισλαμιστές απαγωγείς του ως αντίποινα για την προέλαση των κυβερνητικών δυνάμεων

Νεκρός ο ένας από τους δύο μητροπολίτες που είχαν απαχθεί στην Συρία
Αυτό που πολλοί φοβόντουσαν ότι οι δύο μητροπολίτες που απήχθησαν από ισλαμιστές Τσετσένους μισθοφόρους δεν είναι πλέον ζωντανοί, φαίνεται να επιβεβαιώνεται τουλάχιστον κατά το ήμισυ: Σήμερα στην αραβόφωνη εφημερίδα Σάρκ ελ Αούσσαντ δημοσιεύεται μαρτυρία αξιωματούχου του Ελεύθερου Συριακού Στρατού, δηλαδή της επίσημης ανταρτικής οργάνωσης, ο οποίος ομολογεί ότι ο ένας (τουλάχιστον) από τους δύο Ελληνορθόδοξους μητροπολίτες δολοφονήθηκε από τους ισλαμιστές.
Πρόκειται για τους Μητροπολίτη Χαλεπίου, Παύλου και τον Συρο-ορθόδοξο Μητροπολίτη Χαλεπίου Γρηγόριου Yohanna Ibrahim. Και οι δύο απήχθησαν στα τουρκοσυριακά σύνορα στις 22 Απριλίου. Βεβαίωσε ότι ένα παρακλάδι της τρομοκρατικής οργάνωσης Αλ Νόσρα (Μέτωπο της Νίκης) με την επωνυμία Αμπού Μπανέτ, βρίσκεται πίσω από των υπόθεση της απαγωγής. Αυτή η ομάδα λειτουργεί κάτω από τις εντολές και την καθοδήγηση της Αλ Νόσρα και ο ηγέτης της Αμπού Μπανέτ είναι παράλληλα και ένας από τους επικεφαλήςς της.
Η Αμπού Μπανέτ έχει υπό τις διαταγές των 150 Μουτζαχεντίν των οποίων η πλειοψηφία δεν είναι Σύροι, αλλά Τσετσένοι. Τα περισσότερα μέλη της είναι εγκατεστημένα στο χωριό Ελ Μεσέντ κοντά στην τουρκική πόλη Άτνα και πλησίον της Ντέεναρ. Εκεί εντοπίζει τους επισκόπους. Ο ίδιος υψηλόβαθμος του FSΑ εξηγεί ότι έγινε αποδέκτης μαρτυρίας ατόμου που βρισκόταν στην φυλακή ως όμηρος της Αμπού Μπανέτ  και κατόρθωσε να δραπετεύσει. Αυτός ο πρώην όμηρος τον διαβεβαίωσε ότι είχε δει στη φυλακή που διατηρούσε η οργάνωση, τους δύο επισκόπους.Τους αναγνώρισε από τους μεγάλους χαρακτηριστικούς σταυρούς που έφεραν. Ο ίδιος πρώην κρατούμενος δήλωσε ότι τον έναν από τους δύο επισκόπους τον σκότωσαν.

από  :  ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου