" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

Αποκαλύψεις για το πως λειτουργεί η λέσχη Μπίλντερμπεργκ - Βίντεο

Πυρετός στη Βρετανία για τη συνεδρίαση στις 6 έως 9 Ιουνίου

Του Μάνου Χατζηγιάννη

Το Μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Gerard Batten έχει σημάνει συναγερμό ενόψει της συνεδρίασης της περιβόητης λέσχης Bilderberg σε βρετανικό έδαφος, ζητώντας μάλιστα να πληροφορηθεί μεταξύ άλλων από τον Επίτροπο Hertfordshire ποιος πληρώνει τα έξοδα της υπεράριθμης αστυνομικής προστασίας των συμμετεχόντων και γενικά της συνεδρίασης.

«Η επόμενη συνάντηση της ομάδας Bilderberg είναι να διεξαχθεί στην Αγγλία. Η τοποθεσία θεωρείται ότι είναι το Ξενοδοχείο Grove Watford από την 6η έως την 9η Ιουνίου.», δήλωσε ο Batten, και συνέχισε “να επισημάνω ότι υπάρχει σε ισχύ ένας κώδικας σιωπής σε σχέση με την ετήσια συνεδρίαση”

"Σε αυτές οι ετήσιες συναντήσεις κορυφής συμμετέχουν κάποιοι από τους πιο πλούσιους, ισχυρούς και σημαντικούς ανθρώπους στον κόσμο της πολιτικής, των οικονομίας και των επιχειρήσεων. Το μεγαλύτερο μυστήριο γύρω από αυτούς είναι γιατί εφημερίδες και ραδιοτηλεοπτικοί φορείς έχουν επιλέξει να μην τους αναφέρουν από το 1954. Ωστόσο, στην εποχή του Διαδίκτύου η ύπαρξή τους δεν μπορεί πλέον να κρατηθεί μυστική. Έχω γράψει στον Τύπο και στην τηλεόραση στο Ηνωμένο Βασίλειο, ρωτώντας τους εάν προτίθενται να κάνουν κάποια αναφορά σχετικά με τη συνάντηση αυτή και αν όχι, γιατί όχι. "

Ο Batten δεν έχει άδικο. Υπήρξε πράγματι μια εκκωφαντική σιωπή από την πλευρά του Τύπου, κάθε φορά που επρόκειτο για την πιο μυστικοπαθή των συνόδων κορυφής. Ο ίδιος επισήμανε ορθώς ότι εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης κάνουν διστακτικά τη δουλειά των επικρατούντων μέσων μαζικής ενημέρωσης δημοσιεύοντας αναφορές σχετικά με τη Bilderberg.

Ο Batten ανακοίνωσε επίσης πως έχει υποβάλει αίτηση ελεύθερης πληροφόρησης που απευθύνονται στην αστυνομία του Hertfordshire. "Έχω υποβάλει επίσης αίτηση ελεύθερης πληροφόρησης στην αστυνομία του Hertfordshire επίτροπος, ζητώντας σε ποια βάση παρέχεται τέτοια αστυνόμευση και ποιος πληρώνει το λογαριασμό. Ανυπομονώ για τις απαντήσεις τους. Το αίτημά μου που απευθυνόταν στον υπεύθυνο της αστυνομίας του Hertfordshire εκκρεμεί με αριθμό καταγραφής 2013/000159, αν και στις 16 Απριλίου μου είπαν πως η αίτησή μου "λαμβάνει σήμερα την προσοχή μας”.

Στο άλλο άκρο του βρετανικού πολιτικού φάσματος, ο βουλευτής George Galloway σχολίασε επίσης την προσεχή διάσκεψη, μάλλον χαλαρά και αναρωτήθηκε «Τι έκανε το Γουότφορντ για να... αξίζει την έλευση των φαντάσματων της Bilderberg;"

Τι συζητούν

Το ερώτημα τι ακριβώς συζητείται στη Λέσχη Bilderberg προκαλεί ανησυχία τόσο για την αριστερά όσο και τη δεξιά στο Ηνωμένο Βασίλειο. Παρά το γεγονός ότι η ίδια η ομάδα Bilderberg ισχυρίζεται πως «δεν προτείνονται, ψηφίσματα δεν γίνονται ψηφοφορίες, δεν εκδίδονται πολιτικές δηλώσεις", ο πρώην Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ και συμμετέχων δύο φορές στις συνεδριάσεις της Λέσχης Bilderberg, Willy Claes παραδέχτηκε το 2010 ότι οι συμμετέχοντες αναμένεται να εφαρμόσουν τα συμπεράσματα που βγαίνουν από κάθε συνέδριο. Μετά από κάθε υπο-διάσκεψη στη Bilderberg συντάσσεται έκθεση , μετά την οποία "οι συμμετέχοντες προφανώς θεωρείται ότι χρησιμοποιούν την έκθεση αυτή στον καθορισμό των πολιτικών τους στον περιβάλλοντα χώρο τον οποίο επηρεάζουν," δήλωσε ο Claes.

Πηγές : 

apocalypsejohn
 

hellas-now.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου