" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Κυριακή 16 Ιουνίου 2013

Νέα αντεθνική δήλωση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νάσου Αθανασίου:"Ο χορός του Ζαλόγγου είναι μύθος" (ΒΙΝΤΕΟ)



Στην περίφημη πια εκπομπή του Χατζηνικολάου για το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο που εκπροσωπήθηκε ο κομμουνισμός από 2 εκπροσώπους, η αριστερά ευρύτερα από 5, αλλά η Χρυσή Αυγή, ακόμη και αν ακούστηκαν εναντίον της όλες οι κατηγορίες του ποινικού κώδικα, από κανέναν, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ν. Αθανασίου έδειξε το ανθελληνικό του μένος.

Με αφορμή τη συζήτηση περί του "χορού του Ζαλόγγου" δήλωσε, αφού πρώτα επαίνεσε όλο το ακαδημαϊκό αντεθνικό σκυλολόι τύποις Ρεπούση, με περίσσιο θράσος:
"Είναι ένας μύθος..Αν τώρα ο λαός θέλησε να τον ενσωματώσει τότε τι να πω. Αλλά μην κάνουμε το άσπρο, μαύρο". Για να συμφωνήσει μαζί του και ο έτερος ανθέλληνας Στάθης λέγοντας πως "και ο μύθος ιστορία ενός λαού είναι".

Ο Νάσος Αθανασίου λοιπόν για όσους δεν τον γνωρίζετε είναι ένας......
πρώην κρατικοδίαιτος πασοκογενής δημοσιογράφος της ΕΡΤ
και στη συνέχεια καθεστωτικός κονδυλοφόρος του Μπόμπολα (ΕΘΝΟΣ - MEGA) και λοιπών προπαγανδιστικών οργάνων (Ελεύθερος Τύπος, Καθημερινή).

Αυτή την πιστότητα και συνέπεια εξαργύρωσε με...πολιτική δράση εδώ και μια δεκαετία που ξεκινούσε από τα δεξία (Αργύρης Ντινόπουλος - Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2005), περνούσε από Γ. Δημαρά (Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2010) και έφτανε στα αριστερά στις βουλευτικές εκλογές του 2012 (ΣΥΡΙΖΑ).




Ο "κύριος" αυτός λοιπόν, "λαμπρό" παράδειγμα...ιδεολογικής συνέπειας, είναι το ακριβές αντίγραφο κάθε πολιτικάντη που συστήνει ο "αιώνιος εχθρός" στην Ελλάδα. Ένα διεθνιστικό μαρξιστοκαπιταλιστικό κακέκτυπο, που λόγω "κύρους" μέσα από τους θεσμούς εξουσίας (ΜΜΕ - Αυτοδιοίκηση - Βουλευτής) αποκτά τέτοιο "κύρος" που του επιτρέπει να ξιφουλκεί εναντίον της εθνικής ταυτότητας του λαού μας με απώτερο στόχο την πολτοποίηση του Έθνους.

 
ΣΑΝ ΑΥΤΟΝ υπάρχουν ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ εκκολαπτόμενοι  προδότες στην ΕΡΤ (91% η Αριστερά στις εκλογές της ΠΟΣΠΕΡΤ)..Θα στηρίξεις λοιπόν Έλληνα τους νέους "Εφιάλτες" και "Νενέκους";

Και επειδή ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ "λατρεύει" τον Παπαδιαμάντη του αφιερώνουμε το παρακάτω κείμενο του μεγάλου Έλληνα στην εφημερίδα "Ακρόπολις"

 
"Τις ημύνθη περί πάτρης; Και τι πταίει η γλαυξ, η θρηνούσα επί ερειπίων; Πταίουν οι πλάσαντες τα ερείπια. Και τα ερείπια τα έπλασαν οι ανίκανοι κυβερνήται της Ελλάδος. Αυτοί οι πολιτικοί, αυτοί οι βουλευταί, εκατάστρεψαν το έθνος, ανάθεμά τους. Κάψιμο θέλουν όλοι τους! Τότε σ’ εξεθέωναν οι προεστοί κ’ οι «γυφτοχαρατζήδες», τώρα σε «αθεώνουν» οι βουλευταί κ’ οι δήμαρχοι. Αυτοί που είχαν το λύειν και το δεσμείν εις τα δύο κόμματα, τους έταζαν «φούρνους με καρβέλια»,δώσαντες αυτοίς ουχί πλείονας των είκοσι δραχμών μετρητά, απέναντι, καθώς τους είπαν, και παρακινήσαντες αυτούς να εξοδεύσουν κι απ’ τη σακκούλα τους όσα θέλουν άφοβα, διότι θα πληρωθούν μέχρι λεπτού, σύμφωνα με τον λογαριασμόν, ον ήθελαν παρουσιάσουν.
Το τέρας το καλούμενον επιφανής τρέφει την φυγοπονίαν, την θεσιθηρίαν, τον τραμπουκισμόν, τον κουτσαβακισμόν, την εις τους νόμους απείθειαν. Πλάττει αυλήν εξ αχρήστων ανθρώπων, στοιχείων φθοροποιών τα οποία τον περιστοιχίζουσι, παρασίτων τα οποία αποζώσιν εξ αυτού.
Μεταξύ δύο αντιπάλων μετερχομένων την αυτήν διαφθοράν, θα επιτύχει εκείνος όστις ευπρεπέστερον φορεί το προσωπείον κ’ επιδεξιώτερον τον κόθορνον.
Άμυνα περί πάτρης θα ήτο η ευσυνείδητος λειτουργία των θεσμών, η εθνική αγωγή, η χρηστή διοίκησις, η καταπολέμησις του ξένου υλισμού και πιθηκισμού, του διαφθείροντος το φρόνημα και εκφυλίσαντος σήμερον το έθνος."


από : ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ 

3 σχόλια:

  1. << Πουλάν την λέξη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ >>

    Για δες τους αλλοπρόσαλλους και φραγκοποπολάρους
    κιοτήδες και ανθέλληνες που βγάζουνε και λόγο
    προδότες και αναρχικοί κάτω απ'την ίδια στέγη
    μιλάνε για αισθήματα με το σπαθί στο χέρι.

    Κλαίνε με αλαλαγμούς τα΄χα και μας πονάνε
    πέντε νομά τους κάψανε σ'ένα δειλό καρτέρι
    απάτριδες, βωμόλοχοι και αιφνιδιασμένοι
    αυτοί που είπαν τον ΓΕΡΟ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ πως ήταν ένας γκέι .

    Γαμώ τα γεννοφάσκια σας ξυπόλυτοι λογάδες
    που είστε μέσα στα σπαρτά σαν τις παραφυάδες
    με κούρσες και με κότερα
    δεινοί κλεφτοκοτάδες .

    Πως γίνεται μωρέ αυτοί ψευτοαναρχικοί
    να ζούνε μες τις βίλες τους όντας σαν υπουργοί
    να μας μιλάν για αλύτρωτες πατρίδες και υπουργία
    και να μιλάν και να πουλάν την λέξη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ;

    Κάθε ένας κουβαλάει στην ζώνη του τα κόλυβα , μα εσείς θαρρώ πως κουβαλάτε πλείστα .

    ΜΕ ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ

    Α Ρ Μ Α Γ Ε Δ Ω Ν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλτατε πολύ επιτυχές το σχόλιό σου! Το δημοσίευσα ως θέμα και ελπίζω να συμφωνήσεις για την επιλογή της εικόνας.
    Σ'ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ σε ευχαριστώ , όσο για το θέμα της φωτογραφίας το αφήνω στον φιλόξενο οικοδεσπότη .

      ΜΕ ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ

      Α Ρ Μ Α Γ Ε Δ Ω Ν

      Διαγραφή