" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

ΑΥΡΙΟ, 21 ΙΟΥΝΙΟΥ 2013, από 7:00-15:00 (ΤΟΠΙΚΗ ΩΡΑ), ΑΠΟΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ !!! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ

Στις 21 Ιουνίου του 2013, φαίνεται να υπάρχει ένα σχέδιο (μέσω δορυφορικών μεταδόσεων ή κάποιου αστρικού ραδιοκύματος) να πλημμυριστεί το Internet από χιλιάδες Παρασιτικές Οντότητες από τις 7:00 το πρωί έως τις 15:00 το μεσημέρι (τοπική ώρα). 

Φόρουμς, Συνομιλίες μέσω Skype, Email, Facebook κτλ, καθώς και όσοι χρήστες τους είναι συνδεδεμένοι σε αυτά είναι πολύ πιθανόν να επηρεαστούν αρνητικά, αναφέρει ένα μύνημα που προειδοποιεί την ανθρωπότητα σε παγκόσμιο επίπεδο! Πιστεύετε - δεν πιστεύετε την παραπάνω προειδοποίηση, δεν έχετε να χάσετε τίποτα μένοντας μακριά από τους υπολογιστές σας και τα κινητά σας που συνδέονται στο Internet για αυτές της λίγες ώρες. ''Φύλαγε τα ρούχα σου για να έχεις τα μισά'' λέει η παροιμία, ''δεν έχεις να χάσεις τίποτα, μόνο να κερδίσεις'' λέμε εμείς και που ξέρεις... αυτή η μικρή αποτοξίνωση από τον ψηφιακό χώρο ίσως σου δώσει την ευκαιρία να απολαύσεις μερικές στιγμές παραπάνω στο πραγματικό κόσμο. 
ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ!
 

1 σχόλιο:

  1. ποιος το λεει?
    γιατι το λεει?
    τι οφελος εχει αυτος που το λεει?
    θυμιζει λιγο ανεκδοτο κλεισε τα ματια και αν αισθανθεις κατι "πισω" σου...κοιτα...δεν ειναι τα δαχτυλα μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή