" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Σάββατο 15 Ιουνίου 2013

Οι Μασώνοι ΡΟΤΑΡΥ συνεδριάζουν στην Οχρίδα για να στηρίξουν τα Σκόπια...(ανάμεσά τους και "έλληνες" φυσικά) Το διαβάσαμε από το: Οι Μασώνοι ΡΟΤΑΡΥ συνεδριάζουν στην Οχρίδα για να στηρίξουν τα Σκόπια...(ανάμεσά τους και "έλληνες" φυσικά)


σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Για το τι εστί ΡΟΤΑΡΥ μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ, για τη σχέση της με τη Μασωνία ΕΔΩ, ενώ για την αγάπη που τρέφει για αυτούς ο Υπουργός ΠΡΟ.ΠΟ. Δένδιας ΕΔΩ
 

Με τη συμμετοχή πάνω από 250 εκπροσώπων από συλλόγους Ροταριανών της Αλβανίας, Βουλγαρίας, Κοσσυφοπεδίου, Νοτιοσλαβίας, Βόρειας Ελλάδας, Σερβίας, Τουρκίας και Μαυροβουνίου, από σήμερα έως την Κυριακή θα διεξαχθεί συνέδριο στην Οχρίδα με αντικείμενο το «μέλλον της περιοχής».
Ο στόχος είναι, όπως ανακοινώθηκε, να σταλεί ένα μήνυμα φιλίας και ειρήνης στο νοτιοσλαβικό κράτος, καθώς για.... την οικονομική συνεργασία των χωρών και να τονισθούν οι ανησυχίες για τις νέες γενιές.


Η συνάντηση θα προωθήσει την ένωση των Ροταριανών Ομίλων στο νοτιοσλαβικό κράτος, στο πλαίσιο τηςRotary International, και θα παρουσιάσει τη χώρα ως κοιτίδα των ανθρώπων καλής θέλησης στα Βαλκάνια.
 

Η πρόταση για συνεργασία των Ροταριανών των Βαλκανίων θα γίνει πράξη με την υπογραφή μια συμφωνίας, ώστε να δρομολογηθούν διακρατικές επιτροπές των Ροταριανών, μεταξύ της Βουλγαρίας και του Κοσσυφοπεδίου, της Νοτιοσλαβίας-FYROM και της Τουρκίας.
Ο Γιουρουκόφσκι ανακοίνωσε την παρουσία των Ροταριανών από τη Βόρεια Ελλάδα, παρά το γεγονός ότι οι μεγάλες ομάδες έχουν προβλήματα με την αναγνώριση του συνταγματικού ονόματος του νοτιοσλαβικού κράτους.
Οι συμμετέχοντες στο συνέδριο θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να ακούσουν απόψεις σχετικά με τις πολιτικές οικονομικές και κοινωνικές πτυχές των ανθρώπων της περιοχής, μέσω παρουσιάσεων από διακεκριμένους ειδικούς, ευρέως σεβαστούς για τις γνώσεις τους και τη θετική συμβολή τους στην περιοχή.
Μεταξύ των ομιλητών είναι ο Erhard Busek, πρόεδρος του αυστριακού Συμφώνου Σταθερότητας θα μιλήσει με θέμα «Αλλαγές στα Βαλκάνια», ο Κρίστοφερ Χιλ, πρώην πρέσβης των ΗΠΑ στα Σκόπια, κ.α.
The Hellenic Information Team

 πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου