" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

ΚΑΛΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!


Καλά αυτοί οι γελοίοι της "εξουσίας", έχουν βαλθεί να μας στείλουν ΟΛΟΥΣ στο Δαφνί; Ή επί το ακριβέστερον και για να ταιριάξει με το θέμα, στον αγύριστο και ακόμη παραπέρα, για να μπορέσουν να γεμίσουν την χώρα με παντός είδους αλλοδαπά όντα ! Αλλιώς δεν εξηγείτε η απόφαση που πήραν και υπέγραψαν ο ΥΠΕΞ, ΥΠΕΣ, Εργασίας-Κοινωνικών Ασφαλίσεων κ.λ.π με την οποία ΖΗΤΟΥΝ ΕΡΓΑΤΕΣ από το ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ! Και όχι ότι κι'ότι εργάτες !!! Από Αίγυπτο, Ταϋλάνδη, Φιλιππίνες, Ινδούς, Ουκρανούς, Λευκορώσους και ότι άλλο εκλεκτό υπάρχει !!! 
Βλέπετε στην Ελλάδα των καθημερινών ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΩΝ λόγω οικονομικής δυσπραγίας και μακροχρόνιας ΑΝΕΡΓΙΑΣ, την Ελλάδα του 30-35% ΑΝΕΡΓΙΑ, την Ελλάδα των συσσιτίων και την Ελλάδα των 2 και πλέον εκατομυρίων λαθρομεταναστών οι "ΦΩΣΤΗΡΕΣ" της γελοίας εξουσίας ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΧΕΡΙΑ  ΕΚ ΤΗΣ ΑΛΛΟΔΑΠΗΣ !!!
Ιδού το ΑΠΙΘΑΝΟ ΦΕΚ :


Πάντως καλό είναι να προσέξει κανείς τα Προεδρικά Διατάγματα, Αποφάσεις, άρθρα κ.λ.π. στα οποία βασίζεται η παραπάνω απόφαση! Γιατι το πράγμα έχει αρχίσει πολλά χρόνια πριν και ...δουλεύει ! Και είναι ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ από τον κάθε καραγκιόζη που έλαβε την ανάλογη καρέκλα και πήρε τις ΕΝΤΟΛΕΣ που αποβλέπουν σε ένα μόνον σκοπό: Να εκκαθαρίσουν κάθε ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ από τον τόπο αυτόν !!! Μιλάμε για σχέδιο που λειτουργεί άριστα και ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ του ΠΑΝΤΑ ΑΠΟΝΤΟΣ έλληνος πολίτου ! 

ΕΔΩ μπορείτε να δείτε ολόκληρο το ΦΕΚ, αλλά προσέξτε κυρίως τις θέσεις ανά Περιφέρεια που ζητούνται !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου