" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

ΜΑΓΚΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΣΚΙΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ... "ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑΞΤΕ ΧΩΡΑ... ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ ΦΟΡΑΝΕ ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ"...!!!


Ολοκληρώθηκε χθές το μεσημέρι στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Σερρών η πρώτη δίκη των δύο αντιεξουσιαστών, που είχαν συλληφθεί τον Αύγουστο του 2012 μετά από βανδαλισμούς που είχαν προκαλέσει στα γραφεία της Χρυσής Αυγής, με σημαντικότερο όλων το σκίσιμο Ελληνικών Σημαιών. Καταπέλτης ήταν η Εισαγγελέας της έδρας, η οποία αφού προηγουμένως κατακεραύνωσε τους δύο κατηγορουμένους, λέγοντας τους:
"Αν δεν σας αρέσει να είστε στην Ελλάδα, να αλλάξετε χώρα" και "Κουκούλες φοράνε μόνο οι ρουφιάνοι και οι δωσίλογοι", ζήτησε την καταδίκη τους σε 2 χρόνια φυλάκιση, με την κατηγορία της περιύβρισης και προσβολής Εθνικού Συμβόλου.
Οι δύο αντιεξουσιαστές καταδικάστηκαν τελικά σε 10 μήνες φυλάκιση, ενώ εκκρεμεί εναντίων τους και άλλη δίκη για: "Παράνομη βία" και "Έργω εξύβριση". 


αναδημοσίευση από : ΣΤΟΧΟΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου