" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Σάββατο 6 Απριλίου 2013

ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΡΕ...;;; ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΨΕΛΗ...!!! ΔΕΡΜΑΤΑ ΖΩΩΝ ΣΕ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ....!!!


Η είδηση λέει : 
Τραβώντας απανωτά καρέ, από ιδιωτικό χώρο, τη στενή και πολύβουη οδό Ι. Δροσοπούλου στην καρδιά της Κυψέλης, ο φακός απαθανάτισε… δέρματα ζώων, φαινομενικά σκύλων ή γατών σε μπαλκόνι διαμερίσματος μεταναστών.Οι αρχικές αμφιβολίες για το περί τίνος ακριβώς πρόκειται κάμφθηκαν με τη βοήθεια της τεχνολογίας. Το ισχυρό «ζουμ» αποκάλυψε ότι πράγματι πρόκειται για προβιές ζώων κατά πάσα πιθανότητα αδέσποτων…
Επικοινωνόντας με το 6ο Δημοτικό Αστυνομικό Τμήμα διαπιστώσαμε ότι σημειώνονται καθημερινά δεκάδες καταγγελίες από περιοίκους.
Οι… απλούστερες εξ αυτών αφορούν στην εξάλειψη ουσιαστικά των αδέσποτων ζώων αλλά και στην κλοπή κατοικίδιων, με τις σημαντικότερες να κάνουν λόγο για ρύπανση ιδιωτικών χώρων από τη συσσώρευση δεκάδων ζώων σε διαμερίσματα μεταναστών.

Όπως μας ενημέρωσε ο προϊστάμενος του τμήματος η Δημοτική Αστυνομία σε συνεργασία με το Τμήμα Τμήμα Αστικής Πανίδας της Διεύθυνσης Πρασίνου και Περιβάλλοντος του Δήμου Αθηναίων κάνουν σχεδόν καθημερινά επιτόπιες έρευνες στις περισσότερες από τις οποίες όμως εισπράττουν την άρνηση των φερόμενων ως εμπλεκομένων προσώπων.
Το RoadStory.gr θα παρακολουθεί στενά την εξέλιξη της υπόθεσης αφού δεδομένου ότι οι καταγγελίες έχουν αυξηθεί σημαντικά τις τελευταίες ημέρες, θα ενταθούν άμεσα και οι κινητοποιήσεις των αρμοδίων.

 ellhnopsyxoi.blogspot
Πηγή: roadstory.gr

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΟΝΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΘΕΣΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ... Η ΛΥΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΑΣΗ - ΑΠΟΡΥΠΑΝΣΗ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ  ΟΝΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΙΔΕΙΑ ΝΑ ΠΑΤΑ ΤΑ ΙΕΡΑ ΧΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ !! 
ΟΝΤΑ ΣΙΧΑΜΕΡΑ, ΑΠΕΧΘΗ ΚΑΙ ΒΔΕΛΥΓΜΑΤΑ ΕΜΕΤΙΚΑ ΠΟΥ ΕΙΣΕΒΑΛΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΩΜΙΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ !!! 
ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ, ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΟΥΝ, ΝΑ ΧΑΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΑΜΕΣΑ !!!
ΑΪ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ, ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΡΜΟΖΕΙ, ΣΙΧΑΜΕΝΑ ΟΝΤΑ !!
ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΑΛΙΟΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΙΝΑΦΙ ΣΟΥ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΩΛΟΤΖΑΜΙ...
ΔΡΟΜΟ ΤΩΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΒΔΕΛΥΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ !!! ΟΥΣΤ ...

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου