" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τρίτη 2 Απριλίου 2013

Ἡ Ἰατρική δέν κάνει διακρίσεις; ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ !Ἡ Ἰατρική δέν κάνει διακρίσεις; Δὲν νομίζω!!1

Δωρεάν ιατρικές εξετάσεις οστεοπόρωσης μόνο για Ἕλληνες, ανακοίνωσε η Χρυσή Αυγή για την Θεσσαλονίκη και οι γνωστές «αντιρατσιστικές» και «φιλανθρωπικές» φωνές άρχισαν τα δικά τους. Ο πρόεδρος του ιατρικού συλλόγου Θεσσαλονίκης, προέβη σε ανακοίνωση, όπου μεταξύ άλλων ανέφερε τα εξής:
«Στην ιατρική πράξη φυλετικές ή άλλες διακρίσεις δεν χωρούν, ούτε επιτρέπονται. Η χωρίς περιορισμούς εθελοντική προσφορά ιατρικών υπηρεσιών είναι σήμερα αναγκαία. »


Τι μου λες mr πρόεδρε…Ὢστε έτσι ε;; ;; Δεν χωρούν στην ιατρική διακρίσεις;; Εκτός κι αν εἶσαι Ἕλληνας και δη ανασφάλιστος!! Εκεί χωρούν και παραχωρούν διακρίσεις έτσι δεν εἶναι;;
Και επειδή η μοίρα μου, τα τελευταία 20 χρόνια, με έχει φέρει άπειρες  φορές στην πόρτα κάποιου νοσοκομείου, μπορώ να  επιβεβαιώσω σε όποιον δύσπιστο ανθρωπιστή έχει την οποιαδήποτε αμφιβολία πως οι Ἕλληνες και διακρίσεις δεχόμαστε και θεωρούμαστε ισάξιοι με τον όποιο λαθρομετανάστη εἶναι στην αίθουσα αναμονής για την ίδια δουλειά με εμάς!

Να δουλεύεις μια ζωή , να πληρώνεις ματώνοντας 400 € ΤΕΒΕ τον μήνα για να στηρίξεις τα ρημαγμένα και λεηλατημένα ταμεία τους..κι αν δεν το πληρώσεις να έχεις τραβήγματα επί τραβηγμάτων με τον νόμο και να πηγαίνεις στο νοσοκομείο να εξεταστείς και να σου λέει «στην ουρά κυρία μου»…και η «ουρά»  να εἶναι ο κάθε πικραμένος από το Πακιστάν και το Μπαγκλαντές που μόλις  αριβάρισε το καλό μας στην χώρα μας και δεν ξέρουμε ούτε ποιός είναι, ούτε τι αρρώστιες κουβαλάει επάνω του!!
Αλλά παρ’ όλα αυτά  ἒχει σειρά προτεραιότητας στην χώρα ΜΟΥ,στην χώρα που πολέμησαν οι παππούδες ΜΟΥ να είναι ελεύθερη και να ανήκει στους Ἕλληνες!!


Και ήρθαν τώρα κάποιοι ΔΗΘΕΝ αντιρατσιστές, διεθνιστές, ανθρωπιστές των οπισθίων, να μου πουν πως εγώ κι ο Αχμέτ από το Αφγανιστάν, έχουμε πλέον τα ίδια δικαιώματα στην χώρα αυτή, επειδή έτσι γουστάρουν!
 Και να  στοιχίζει ο Αχμέτ και ο κάθε Αχμέτ, στον Ἕλληνα φορολογούμενο 28δις ετησίως, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία  που έδωσε στην δημοσιότητα ο πρώην Υπουργός Υγείας Α. Λοβέρδος τον Φεβρουάριο του 2011!!!
Και το ωραίο εἶναι πως,στην ουρά θα κάτσω ΕΦΟΣΟΝ έχω βιβλιάριο υγείας! Αν δεν έχω, νίπτουν τας χείρας τους!
Μαρτυρία πολύ καλού μου φίλου σε δημόσιο νοσοκομείο της Αθήνας,που οι γιατροί αρνήθηκαν εγχείρηση και νοσηλεία Ἕλληνα εργαζόμενου, επειδή του έλειπε ένα ένσημο!! Και κατόπιν φασαρίας και κινητοποίησης, εγχειρίστηκε ο άνθρωπος (τα στοιχεία εἶναι στην διάθεση όποιου τα θέλει για να πειστεί)
Και το ακόμα πιο ωραίο εἶναι αυτό…Απολαύστε το!Καταλάβατε κύριοι;;
Αυτά αλλά κι ακόμα πιο πολλά ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ εναντίον των Ἑλλήνων, δεν θα ακούσετε καμμία… φιλάνθρωπο Κασσιανή να ομιλεί! Όταν πρόκειται για διακρίσεις είς βάρος των Ἑλλήνων, εἶναι κουφοί, μουγγοί, στραβοί!
Γι’ αυτό λοιπόν, κλείστε το στοματάκι σας και αφήστε τις παρλαπίπες περί μη διακρίσεων διότι δεν σας παίρνει! Ὲχουν δει τα μάτια μου πολλά όλα αυτά τα χρόνια στα Ελληνικά νοσοκομεία κι έχω φτύσει αίμα στους διαδρόμους των νοσοκομείων σας και αν αρχίσω να γράφω, θα γράψω 10τομη εγκυκλοπαίδεια!

 Σεμέλη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου