" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

Γερμανός υπουργός παρουσίασε χάρτη μέσα στην Αθήνα με το συνταγματικό όνομα της «Μακεδονίας»

Γερμανός υπουργός παρουσίασε χάρτη μέσα στην Αθήνα με το συνταγματικό όνομα της «Μακεδονίας»


Γράφει περιχαρής, η σκοπιανή εφημερίδα Νόβα Ματσεντόνια,  ενώ ανταποκρίτρια του netpress.com.mk κάνει λόγο για «κίνηση έκπληξη» του Φούχτελ.
Το θέμα είναι σε ποιόν παρουσίασε τον χάρτη αυτό ο Φούχτελ, ή μάλλον σε ποιά; Για μαντέψτε : ευκολάκι έ; Ναι στην υπουργό ( υπουργό...) τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη! ! ! 
Ξέρετε αυτή την ...κυρία η οποία ΞΕΠΟΥΛΗΣΕ τα λιμάνια μας στους τουρανομογγόλους, που πλήρωσε για εκείνο το έκτρωμα - βίντεο το οποίο γυρίστηκε στο Λονδίνο 50000 ευρώ! 

Η ...κυρία λοιπόν δέχτηκε τον χάρτη του Φούχτελ με ΠΛΑΤΥ ΧΑΜΟΓΕΛΟ !!! Προφανώς ικανοποιημένη για την εξέλιξη αφού βγαίνουν και από τον κόπο να δικαιολογούνται για το ΧΑΡΙΣΜΑ της ΜΑκεδονίας στους γυφτοσκοπιανούς !!!  Αφού ο Γκαουλάϊτερ της Μέρκελ ή αλλιώς "Υπουργός Ελλάδος" όπως τον λένε στηνν Γερμανία, Φούχτελ έδωσε το ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ στην ονομασία των σκοπίων, ποιός θα φέρει αντίρρηση; Ο Σαμαράς; 


Έλα τώρα, τα χρόνια εκείνα τα ...παλιά που ΚΟΡΟΪΔΕΥΕ τους κακομοίρηδες ότι ΜΑΧΕΤΑΙ για το όνομα της ΜΑκεδονίας, και παραιτείτω από την κυβέρνηση Μητσοτάκη για ...πατριωτικούς λόγους, φτιάχνοντας την ΠΟΛ. Α. πουλώντας πατριωτικό παραμύθι, έχουν περάσει ΑΝΕΠΙΣΤΡΕΠΤΙ !!!
Δεν νομίζω πιά να "τρώει" κανείς το παραμυθάκι του "εθνικού" επαναστάτη Σαμαρά !!! 
Πάρτε λοιπόν και ΕΠΙΣΗΜΑ τα σκόπια ως Μακεδονία και βουλώστε το...
Και εννοείται πως ΚΑΝΕΝΑ καθεστωτικό ΜΜΕ δεν έβγαλε λέξη επ'αυτού ( γιατί άλλωστε; ) παρά μόνο σχολιάζοντας την παρατήρηση της Όλγας προς τον Φούχτελ :  "όχι άλλα φιλιά" !!! ( τι ήθελαν να μας πούν τα τσοντοκάναλα; πως ο Φούχτελ είναι ένας γεροσαλιάρης που κοιτά να χουφτώνει όταν και όσο οι περιστάσεις του το επιτρέπουν; ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ !) Για τα "χαϊδεματα" και τα "χουφτώματα" ( για να μην πω τίποτα άλλο που αντιπροσωπεύει περισσότερο την πραγματικότητα)  που μας έδωσαν με τον χάρτη, ΜΟΥΓΚΑ ...
Βρε σε τι χρόνια ζούμε! Τι πληρώνουμε και καθημερινά δεχόμαστε τέτοιας μορφής ΥΠΟΤΙΜΗΣΗ και ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΥΣ ; ! Ά, ναι ξέρω : την ΜΑΛΑΚΙΑ να δώσουμε ( εμείς οι έλληνες ψηφοφόροι) 50% σε Σαμαρά, Βενιζέλο και Κουνέλη !!! Ά, και τον τσύριζα μην τον ξεχνάμε, άλλωστε οι στενότατοι συνεργάτες του, σύμβουλοί του, μέλη του αλλά και ο ίδιος ο Τσίπρας, ΔΙΑΤΡΑΝΩΝΟΥΝ για το δικαίωμα των σκοπιανών να υιοθετήσουν όποια ονομασία θέλουν για την " χώρα" τους ( το κρατίδιό τους εννοώ) ! Και όχι μόνον αυτό αλλά ΉΔΗ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ τα σκόπια ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και τους γυφτοσκοπιανούς ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ !
 Άρα, περίπου το 80% των ελλήνων ψηφοφόρων, στις πρόσφατες εκλογές ( προ 9 μηνών) έδωσε το ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ σε όλους αυτούς να χειριστούν την ονομασία των σκοπίων έτσι όπως εξελίχθηκε! Έ, μην μας φταίνε τώρα και οι ...γερμαναράδες !!!

ΕΛΛΑΣ ΑΙΩΝΙΟΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου