" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΤΗΝΟΒΑΣΙΑΣ, ΝΟΜΙΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΩΝ

Αλλά ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ να θέσουν εκτός νομιμότητος την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ένα καθαρώς ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΛΑΪΚΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ !!!



Έτσι είναι...
αυτοί που κατηγορούν εμάς τους Έλληνες για ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ( κλασσικό ΣΥΜΠΛΕΓΜΑ ΚΑΤΩΤΕΡΟΤΗΤΟΣ) νομιμοποιούν τους παιδεραστές (Ολλανδία ) οι οποίοι οργανώνονται και σε ...κόμμα ( σκεφτείτε πόσοι ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ )!!!


 Όπως και προ 5μηνου στην Γερμανία όπου εθεωρείτω και με την βούλα των δικαστών ΝΟΜΙΜΗ η κτηνοβασία! Μέχρι και "οίκους ανοχής" με ζώα υπάρχουν στην "πολιτισμένη" Γερμανία που με την άδεια του καραγκιόζη Τζέφρι Παπανδρέου, εδώ και 3 χρόνια μας "κουνά το δάχτυλο" ( όπως αρέσει στο καθένα το εξηγεί αυτό...) !!!
Κατά τα άλλα όλη η ΚΑΪΛΑ τους είναι με τι τρόπο και ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΑΛΙΣΤΑ να τεθεί εκτός νόμου ένα πατριωτικό -εθνικιστικό κόμμα που πολύ πρόσφατα έλαβε μισό εκατομύριο ψήφους οι οποίες έχουν υπερδιπλασιαστεί, σύμφωνα με όλες ( μαγειρεμένες και μη), δημοσκοπήσεις !!!
Ένα κόμμα που το μόνο του ελλάτωμα είναι πως ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ για την Πατρίδα του, το Έθνος του, για τους Συνέλληνες ! Προφανώς ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ το ΚΑΚΟ που διαπράττει και γι' αυτό η πολυπολιτισμική παγκοσμιοποιημένη γκλάβα των σιωνιστοπραγμάτων, επεξεργάζεται  τρόπους να το θέσουν εκτός νόμου ! 
Περαστικά τους και εντάξει εκεί μεταξύ ενός πάρτι με παιδάκια και γιδοσκυλοπροβατογουρουνάκια που θα πάει θα την βρείτε την ...άκρη ! 

ΟΥΣΤ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΑΝΩΜΑΛΑΡΕΣ !!!  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου