" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2021

Οἱ Κοῦρδοι ἀγαποῦν τούς Ἕλληνες...

Τουρκικά μέσα ενημέρωσης υποστήριξαν ότι μια πρώην ελληνική στρατιωτική βάση που τώρα έχει μετατραπεί σε καταυλισμό προσφύγων έχει μετατραπεί σε σπίτι του Εργατικού Κόμματος του Κουρδιστάν (PKK), μιας κουρδικής μαχητικής ομάδας που αναγνωρίζεται από την Τουρκία ως τρομοκρατική οργάνωση.

«Το στρατόπεδο του Λαυρίου, το οποίο ιδρύθηκε κατά τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου κοντά στην πρωτεύουσα της Ελλάδας, την Αθήνα, έγινε πρόσφατα το σπίτι τρομοκρατικών οργανώσεων», έγραψε η Timeturk .

«Το οργανωτικό έργο του PKK, το οποίο τερματίστηκε στο εσωτερικό και πέρα ​​από τα σύνορα, αντικατοπτρίστηκε στις αναφορές πληροφοριών που πραγματοποίησε στον λεγόμενο προσφυγικό καταυλισμό του Λαυρίου», ανέφερε το άρθρο σε σχέση με την εισβολή της Τουρκίας στη βόρεια Συρία.


Το μέσο ενημέρωσης ισχυρίστηκε ότι τα μέλη του ΡΚΚ που συνελήφθησαν και παραδόθηκαν κατέθεσαν ότι ο προσφυγικός καταυλισμός του Λαυρίου χρησιμοποιήθηκε για εκπαίδευση όπλων και βομβών, καθώς και για σχεδιασμό μελλοντικών επιθετικών ενεργειών κατά της Τουρκίας.

Σύμφωνα με την Timeturk, ένα μέλος του PKK με το όνομα MY, το οποίο στάλθηκε στην Τουρκία για βομβιστική επίθεση, είπε: «Μου είπαν ότι θα μπορούσα να μπω στην Ελλάδα αν έλεγα ότι ζητώ « Άσυλο ως Κούρδος». Πήγα στο Στρατόπεδο Λαυρίου. Έλαβα οργανωτική και ιδεολογική εκπαίδευση για 5-6 μήνες».

Το δημοσίευμα ισχυρίστηκε επίσης ότι μέλη του κινήματος Γκιουλέν, το οποίο αποκαλούν Φετουλαχιστική Τρομοκρατική Οργάνωση (FETÖ), πλαστογράφησαν έγγραφα προετοιμάζοντας τη μετάβασή τους σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

φωτό Οἱ ἐπισημάνσεις μέ τούς κύκλους δικές μου.

«Η φωτογραφία του ηγέτη του PKK Αμπντουλάχ Οτσαλάν και η λεγόμενη σημαία της τρομοκρατικής οργάνωσης κρέμονται δίπλα στις σημαίες των Ηνωμένων Εθνών και του Ερυθρού Σταυρού στην είσοδο του στρατοπέδου», φέρεται στο άρθρο.

Το άρθρο υποστήριξε επίσης ότι τα άτομα που μεταφέρθηκαν στον καταυλισμό είναι νεαρά μέλη του PKK στην Ελλάδα και ότι οι Κούρδοι αξιωματικοί του στρατοπέδου διορίζονται από τα Όρη Καντίλ, ένα προπύργιο του PKK στα σύνορα Ιράκ-Ιράν.

«Η ελληνική αστυνομία δεν επεμβαίνει στον καταυλισμό εκτός εάν υπάρχει έκτακτη κατάσταση ασφαλείας ή ανθρωπιστική κρίση», φέρεται στο άρθρο, προσθέτοντας ότι τον καταυλισμό επισκέπτονται συχνά ευρωπαϊκές χώρες, ιδιαίτερα από τη Γερμανία και τη Γαλλία.

Η εφημερίδα απέρριψε φαινομενικά ότι οι στόχοι αυτών των ευρωπαϊκών επισκέψεων στον καταυλισμό προσφύγων ήταν η ανθρωπιστική βοήθεια.

Ἀπό : Greekcitytimes.com


Ἄνευ σχολείου ...


Ἡ Πελασγική

4 σχόλια:

  1. ('Ερχομαι λίγο καθυστερημένα, διότι απέχω συνειδητά από το διαδίκτυο. Κατά καιρούς κάνω αποτοξίνωση...)
    Απλώς θα ήθελα να σχολιάσω και να υπενθυμίσω ότι οι ορδές των Κούρδων είναι αυτές που, με παραίνεση του Κεμάλ, κατέσφαξαν τους 'Ελληνες το '22 (κυρίως στη Σμύρνη), μαζί με τους Τούρκους και τους Εβραίους! Προσωπικά, δεν μπορώ, παρά τον κοινό εχθρό, να θεωρώ φίλους μου αυτά τα σκυλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ἰωάννη δέν θά διαφωνήσω μαζύ σου διότι ἁπλῶς δέν ἔχω διαφορετική γνώμη.Μόνον πού θά πρέπῃ,σήμερα,νά βλέπουμε τά πράγματα λίγο πιό ψύχραιμα.Τό ἀπαιτοῦν οἱ καιροί...

      Χρόνια Πολλά ἀγαπητέ μου Ἰωάννη σοῦ εὔχομαι κάθε καλό ἐτούτη τήν χρονιά !

      Διαγραφή
    2. Αγαπητή Πελασγική

      Δεν τα λέω από "έλλειψη ψυχραιμίας". Από την άλλη, όμως, δεν είμαι διατεθιμένος να βάλω "νερό στο κρασί" μου εις το όνομα μιάς ψευδεπίγραφης "ψυχραιμίας" ή έστω ψευτο-πολιτισμένης συμπεριφοράς και "ανθρωπιάς", επειδή "το απαιτούν οι καιροί"...! Πρώτον, διότι από τους παππούδες μου κατάγομαι από κείνα τα μέρη. Δεύτερον, τα όσα αναφέρω στο προηγούμενο σχόλιό μου, αποτελούν την ιστορική αλήθεια, και αυτή δεν θα πρέπει να αποκρύβεται, να αλλοιώνεται, να υποβιβάζεται ή ακόμη και να κάνουμε "τα στραβά μάτια". 'Ετσι "ψύχραιμος", ανόητος και αδιάφορος απέδειξε ότι είναι ο ντόπιος ελληνόφωνος εσμός και νά 'σου που αυτή τη στιγμή εποικούν την Ελλάδα περί τα 6-7 εκατομμύρια βρωμεροί και τρισάθλιοι Αφροασιάτες και λοιποί αλλοδαποί. Οι οποίοι βεβαίως-βεβαίως "προσεκλήθησαν" από το ντόπιο, μαφιόζικο, ελεεινό και μισελληνικό πολιτικό κατεστημένο προς αντικατάσταση των γηγενών! Αυτήν τη "ψυχραιμία" και "πονοψυχιά" είμαστε έτοιμοι να πληρώσουμε πάρα πολύ ακριβά, την αμέσως ερχόμενη περίοδο. Το 2022, όπου εκτός των άλλων κλείνουν 100 χρόνια από την Καταστροφή της Σμύρνης, θα αποδειχτεί τραγικό και πολύ σκληρό γιά εμάς του σύγχρονους 'Ελληνες. Θα περάσει από πάνω μας σαν οδοστρωτήρας! Ως τέτοιος συμπεριφέρθηκε και ο Κεμάλ, προτρέποντας τους Κούρδους κατσαπλιάδες του να σφάξουν όποιον 'Ελληνα και Αρμένη βρίσκουν μπροστά τους και, ως αντάλλαγμα, θα τους έδινε τη δυνατότητα να αποκτήσουν τη δική τους πατρίδα!... (πως, αμέ!). Τέλος, να πω, επειδή ακριβώς το απαιτούν οι καιροί (εδώ τώρα θα συμφωνήσω μ' αυτή σου την προτροπή), όσοι αισθάνομαστε 'Ελληνες και είμαστε βαθείς γνώστες κάποιων πραγμάτων, οφείλομε να είμαστε ανυποχώρητοι και σθεναροί στις απόψεις μας. Ναι, μεν, θα δείχνουμε το ανθρώπινο πρόσωπό μας εκεί που πρέπει και όταν πρέπει, αλλά από την άλλη θα είμαστε συνεχιστές της στάσης του Μακρυγιάννη : "Όταν μου πειράζουν την πατρίδα μου και θρησκεία μου, θα μιλήσω, θα 'νεργήσω κι' ό,τι θέλουν ας μου κάμουν".

      (Να έχετε, εσύ και οι οικείοι σου, μιά καλή και ευλογημένη νέα χρονιά.)

      Διαγραφή
    3. Ἀγαπητέ μου Ἰωάννη καί πάλι δέν θά διαφωνήσω διότι δέν διαφέρουν οἱ ἀπόψεις μας,ὅπως ἔγραψα καί πρίν.ΚΑί βεβαίως τό «ψυχραιμία» πού ἀνέφερα, δέν ἔχει καμμία σχέση μέ τήν «ψευτοπολιτισμένη συμπεριφορά καί ἀνθρωπιά»,ἀλλά γενικώτερα μ᾿αὐτό πού βιώνουμε ἀπό τά κανονισμένα πού ἔχουν οἱ Κούληδες καί οἱ Ἐρντογάνδες.Ψυχρή παρατήρηση τῶν γεγονότων καί τῶν προθέσεων τοῦ ἐχθροῦ,ὥστε νά ᾿δοῦμε πῶς θά δράσσουμε στήν ἐπικείμενη μάχη...

      Φυσικά καί ΔΕΝ ξεχνοῦμε,Ἰωάννη.Ὄχι,δέν ξεχνοῦμε...

      Καλησπέρα ἀγαπητέ μου !

      Διαγραφή