" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Κυριακή 26 Δεκεμβρίου 2021

Ἔρχονται κι᾿οἱ ἐξωγήϊνοι ;

 


Πρό μηνός ἔγραφα σχετικῶς μέ μία εἴδησιν πού ἀφοροῦσε ἐξωγήϊνες θεάσεις : 

Πολύ μεγάλη προσπάθεια γίνεται τόν τελευταῖο καιρό,ἐπισήμως κι᾿ἀνεπισήμως,νά πιστέψουμε στήν ἐξωγήϊνη ζωή καί τίς ἐπισκέψεις τους στόν πλανήτη μας. Κι᾿ὅλο αὐτό παρουσιάζεται μέ ἕναν τρόπο ἐκφοβιστικό,κάτι σάν τήν ἐπικείμενη ( μετά τόν κορωνοϊό) ἀπειλή...

( ἐδῶ : Τί ἔρχεται μετά τόν ...ἰό ; Μά οἱ ἐξωγήϊνοι !) 

Σήμερα διαβάζουμε : 

Μπορεί να ακούγεται σαν την πλοκή μιας κακής ταινίας β΄διαλογής επιστημονικής φαντασίας, αλλά η NASA στρατολογεί πραγματικά ιερείς  για να προετοιμάσουν την ανθρωπότητα  για το ενδεχόμενο επαφής με εξωγήινους.

Όχι, δεν εκτοξεύονται στο διάστημα για να πολεμήσουν έναν διαστημικό «δαίμονα» αλλά η NASA προσλαμβάνει 24 θεολόγους ως μέρος μιας μελέτης  για να διερευνήσει πώς θα αντιδρούσαν οι διαφορετικές θρησκείες του κόσμου στο ενδεχόμενο που ανακαλύπταμε εξωγήινους ή οι εξωγήινοι ανακάλυπταν εμάς... ( ἐδῶ)

Τί νά πῶ ; Νά θυμηθῶ,γι᾿ἀκόμη μία φορά ἐκεῖνο τό ... εύφυολόγημα τοῦ Πάπα : 

Ο Πάπας Φραγκίσκος λέει ότι θα βάφτιζε εξωγήινους: «Ποιοι είμαστε εμείς που θα κλείνουμε τις πόρτες;»

Τέλος νά θυμηθοῦμε πώς τά σχέδια τῆς ΝΤΠ προχωροῦν ὅπως ἀκριβῶς τά ἔχουν σχεδιάσει :

Το 5G είναι το τελικό παιχνίδι, ο μηχανισμός με τον οποίο θα προβάλουν το bluebeam, την ψεύτικη εισβολή εξωγήινων - γεμάτη με θεϊκές στήλες φωτιάς που ρίχνονται για να καταστρέψουν τη Δύση (συνοδευμένη με δυνατούς ήχους απο σάλπιγγες και ένα ολόγραμμα πνεύματος στον ουρανό - για να κάνουν μια ψεύτικη αρπαγή / σενάριο εισβολής εξωγήινων).

Αυτή θα είναι μια δουλειά εκ των έσω, όπως η 11/9 . Από τις στάχτες αυτής της επίθεσης θα εδραιώσουν την παγκοσμιοποιημένη σκιώδη κυβέρνηση που υπάρχει ήδη (εταιρία της Αμερικής, City του Λονδίνου, Βρυξέλλες, κ.λπ.) σε μια παγκόσμια κυβέρνηση, επειδή υπάρχει τώρα μια παγκόσμια απειλή που "δικαιολογεί" τη δημιουργία της και οι άνθρωποι θα ικετεύουν γι᾿αὐτήν. Ο «σωτήρας» ή ο «εξωγήινος θεός» θα είναι στην πραγματικότητα ένα απολύτως ψεύτικο ολόγραμμα τεχνητής νοημοσύνης. 

..Για εκείνους που δεν θα αποδεχθούν τη νέα παγκόσμια τάξη, που θα την απορρίψουν, οι άνθρωποί της έχουν ήδη κατασκευάσει στρατόπεδα συγκέντρωσης,επανεκπαίδευσης και για αυτά τα στρατόπεδα, έχουν καθιερώσει αυτό που αποκαλούν «ταξινομήσεις ουράνιου τόξου» για τους φυλακισμένους της ΝΤΠ. Το ουράνιο τόξο θεωρείται ως «γέφυρα» που οδηγεί στη σατανική αυτοκρατορία της νέας παγκόσμιας τάξης...

Ποιό εἶναι τό ἑπόμενο βῆμα τῆς Νέας Τάξεως Πραγμάτων; The Blue Beam Project

Καί ἀπ᾿ὅ,τι θά ἔχετε καταλάβει,βιάζονται,περιέργως, πολύ...

Γιά νά ᾿δοῦμε,θά ἐπιτύχουν τήν ὁλοκλήρωση τῶν σχεδίων τους ; 


Ἡ Πελασγική 

7 σχόλια:

  1. Ο Όσιος Γαβριήλ, ο διά Χριστόν σαλός

    "Στα χρόνια του Αντιχρίστου οι άνθρωποι θα περιμένουν τη σωτηρία από το Διάστημα. Αυτό θα είναι το μεγαλύτερο τέχνασμα του διαβόλου !

    Η ανθρωπότητα θα ζητεί βοήθεια από τους εξωγήινους, χωρίς να γνωρίζει ότι αυτοί στην πραγματικότητα είναι δαίμονες..."

    ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ, ΑΓΑΠΗΤΗ ΚΥΡΙΑ ΠΕΛΑΣΓΙΚΗ.
    Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΓΝΩΜΗ, ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ''ΘΗΡΙΟ'' ΑΛΙΣΤΕΡ ΚΡΟΟΥΛΥ, ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ''ΧΘΕΣ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΑΝ ΔΑΙΜΟΝΕΣ, ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ''. ΗΔΗ ΕΙΧΕ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΝ ''ΓΚΡΙΖΟ'' ΛΑΑΜ, ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΔΙΝΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΒΟΗΘΟΣ, ΟΝΟΜΑΤΙ ΑΙΒΑΑΖ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ''ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ''.
    ΣΤΙΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΤΟΥ, Ο ΦΙΛ ΣΝΑΙΝΤΕΡ ΕΛΕΓΕ, ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΓΡΟΥΣΗ ΜΕ ΚΑΤΑΧΘΟΝΙΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ, ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ 51.
    Ο WILLIAM MILTON COOPER, ΕΠΕΜΕΝΕ ΟΤΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΕΞΩΔΙΑΣΤΑΣΙΑΚΑ ΟΝΤΑ, ΜΟΧΘΗΡΑ ΚΑΙ ΚΑΚΟΒΟΥΛΑ.
    ΟΤΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ''ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΙ'', ΣΤΙΣ ΑΝΑΚΡΙΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ, ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΥΣΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΙΠΤΑΜΕΝΩΝ ΔΙΣΚΩΝ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΓΕΙΑ.
    ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ, ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΖΕΝΧΑΟΥΕΡ, ΤΑ ΣΚΑΦΗ ΠΟΥ ΒΛΕΠΑΜΕ ΣΤΟΝ ΟΥΡΝΟ, ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΩΝ ΠΟΛΩΝ.

    Ο ΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΤΗΣ ΝΑΣΑ, ΤΖΑΚ ΠΑΡΣΟΝΣ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΕΝΑ ΠΑΛΙΟ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΟ ΤΟΥ ΚΡΟΟΥΛΥ, ΑΝΟΙΞΕ ΥΠΟΓΕΙΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ 51, ΠΥΛΗ, ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ, ΕΙΣΗΡΘΑΝ ΣΤΗ ΓΗ.
    ΗΤΑΝ ΤΟ ΔΙΑΒΟΗΤΟ, ''BABYLON PROJECT'', H ''BABYLON WORKING''.
    ΘΥΜΙΖΕΙ ΛΙΓΟ CERN....;;;
    ΖΟΥΜΕ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ, ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ Ο ΛΟΓΟΣ, Ο ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΘΕΙΟΣ ΛΟΓΟΣ, Ο ΕΝΣΑΡΚΩΜΕΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΣ, ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΣΜΟΥ, ΑΦΟΥ ΠΟΛΛΟΙ ΛΕΝΕ, ''ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ Ο ΘΕΟΣ'', ΓΙΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑΤΙ.

    ΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟ ΕΞΩΓΗΙΝΟ ΖΗΤΗΜΑ, ΤΟ ΚΑΤΕΔΕΙΞΕ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΤΑΤΟ ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΑΙΡ ''CONSPIRITUS-Η ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΤΩΝ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ''.
    ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ''BEHOLD A PALE HORSE'' TOY WILLIAM COOPER.
    ΣΗΜΕΡΑ, ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΛΥΘΗΣΜΙΑΚΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΥΦΗΛΙΟΥ, ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ COVID, ΑΠΟ ΦΤΩΧΕΙΑ, ΑΝΕΧΕΙΑ, ΠΕΙΝΑ, ΑΡΡΩΣΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟ, ΕΥΚΟΛΑ ΘΑ ΔΕΧΘΕΙ ΤΑ ''ΜΑΚΡΙΝΑ ΤΟΥ ΑΔΕΛΦΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ'', ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΓΚΡΙΖΟΙ, ΣΕ ΘΥΜΑΤΑ ΑΠΑΓΩΓΩΝ.
    ΑΥΡΙΟ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΩΣ ΕΛΛΑΝΙΟΙ, ΩΣ ''ΣΚΑΦΗ ΔΙΟΣ'', ΚΛΠ.
    ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΠΕΡΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ.
    Η ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ, ΑΠΑΙΤΕΙ ΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΤΟΝ ΑΙΩΝΑ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΥΠΕΡΟΧΗΣ, ΣΤΟΝ ΑΙΩΝΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΠΙΓΕΙΑ ΥΠΕΤΑΞΑΝ ΤΑ ΥΠΕΡΚΟΣΜΙΑ, ΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΜΟΡΦΕΣ ΑΡΧΑΙΩΝ ΘΕΩΝ, ΟΠΩΣ ΤΩΝ ΒΑΒΥΛΩΝΙΩΝ, ΤΩΝ ΣΟΥΜΕΡΙΩΝ, ΤΩΝ ΧΑΛΔΑΙΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ, ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑΚΙΑ, ΟΠΩΣ ΣΤΙΣ ''ΣΤΕΝΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ΤΡΙΤΟΥ ΤΥΠΟΥ'', ΤΟΥ ΣΤΗΒΕΝ ΣΠΗΛΜΠΕΡΓΚ, Η ΑΛΛΟΙΩΣ ΒΟΛΚΕΡ ΣΠΗΛΜΠΕΡΓΚ, ΤΟΥ ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΤΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΚΑΤΟΧΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ, ΤΟΥ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΥ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΚΡΟΤΟΜΗ ΣΤΟΝ ΝΕΚΡΟ ΓΚΡΙΖΟ.

    ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΟΠΩΣ, Ο ΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ ΖΑΚ ΒΑΛΛΕ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΕΝ ΧΑΙΝΕΚ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΕΡΕΥΝΩΝ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΝ, ΟΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΩΝ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ.
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΣΚΑΦΗ ΠΟΥ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΝ ΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΕΣ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ΝΑ ΑΠΟΥΛΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ, Η ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟΤΟΜΕΣ ΣΤΡΟΦΕΣ 45 ΜΟΙΡΩΝ.

    ΣΥΝΕΙΡΜΙΚΑ, ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΙΑ ΦΡΑΣΗ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΝΑΖΙ ΠΙΛΟΤΟ ΙΠΤΑΜΕΝΟΥ ΔΙΣΚΟΥ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΠΟΓΕΙΩΣΗ, ''ΣΗΜΕΡΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ, ΑΥΡΙΟ Ο ΓΑΛΑΞΙΑΣ''.
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΕΤΟΙΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ, ΜΕ ΤΙ, ΜΕ ΠΟΙΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΗΡΘΑΝ ΣΕ ΕΠΑΦΗ Ο ΝΑΖΙ;;;;;;

    ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ, ΕΙΧΕ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΟΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ Η ΤΑΙΝΙΑ '' ΤΗΕ MIST '', ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΥΒΕΛΑ ΤΟΥ ΣΤΗΒΕΝ ΚΙΝΓΚ.
    ΙΣΩΣ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ, ''ΠΑΡΕΙ ΦΩΤΙΑ'' ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ BLUE BEAM.

    ΟΙ ΑΠΑΧΘΕΝΤΕΣ ΑΠΟ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ, Η E.B.E. (EXTRA TERRESTRIAL BIOLOGICAL ENTITIES) ANAΦΕΡΟΥΝ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΑΠΟ ΜΕΣΜΕΡΙΚΗ ΥΠΝΩΣΗ, ΟΤΙ ΣΤΑ ΣΚΑΦΗ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΑΝΕ ΓΥΑΛΙΝΕΣ ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ ΓΕΜΑΤΕΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΕΧΡΙΜΠΑΡΕΝΙΟ ΥΓΡΟ, ΝΑ ΕΠΙΠΛΕΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΜΕΛΗ. ΠΟΛΛΑ.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΥΝΕΧΕΙΑ.....

    ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ; ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΧΩΝΕΥΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΤΟΥΣ, ΙΣΩΣ ΤΟ ΕΠΙΔΟΡΠΙΟ ΤΟΥΣ.
    ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΥΤΟΓΕΝΗΣ ΑΛΛΑΓΗ ΠΛΥΘΗΣΜΩΝ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ''ΑΛΛΟ''.
    ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΑΚΡΙΣΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΟΙ ΓΚΡΙΖΟΙ ΛΕΓΑΝΕ ΟΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΛΟ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΚΔΟΧΗ ΤΗΣ ΣΤΑΥΡΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ. ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΕΝΟΣ ΤΑΞΙΔΙΟΥ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ.
    ΛΕΓΑΝΕ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙ ΥΠΟ ΕΝΑΝ ΗΓΕΤΗ.
    ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ. ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΣΤΙΣ ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΑΝ ΟΙ ΑΜΕΙΚΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ''DREAM LAND'' (PERIOXH 51) ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΩ ΚΟΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΞΑΠΟΛΥΘΗΚΑΝ ΤΑ ''ΡΥΠΑΡΑ ΓΕΝΗ''.
    ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΦΙΛ ΣΝΑΙΝΤΕΡ. ΟΧΙ ΩΣ ΡΥΠΑΡΑ ΓΕΝΗ, ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΜΕ ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΗ ΒΡΩΜΑ.

    ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ, ''ΟΤΑΝ ΔΕΙΤΕ ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΦΩΤΑ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ, ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ''.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ἀγαπητέ μου Εὖ-Στρατιῶτα,αὐτοί μπορεῖ νά ἔχουν τά σχέδιά τους ὅμως ὑπάρχει κι᾿ἕνας Συμπαντικός Νόμος πού διέπει τήν δημιουργία.Καί αὐτός εἶναι ἡ ἐξέλιξις. Καί ἀφοῦ ἔχουμε δημιουργηθεῖ κατ᾿εἰκόνα καί ὁμοίωσιν τοῦ Δημιουργοῦ μας,τότε μέ ὄχημα αὐτά τά χαρίσματα πρέπει νά φθάσουμε ἐκεῖ πού ὁδηγεῖ μόνον ἕνας δρόμος :τῆς Πνευματικῆς Ἀνόδου !

      Ἔτσι λοιπόν,στόν πλανήτη αὐτό θά εἴμαστε ἐμεῖς καί μόνον ἐμεῖς.Οἱ Ἄνθρωποι ! Τά παιδιά τοῦ Θεοῦ !

      Καλησπέρα ἀγαπητέ μου Εὖ-Στρατιῶτα !

      Διαγραφή
  3. https://diodotos-k-t.blogspot.com/2021/12/blog-post_39.html

    https://i.postimg.cc/dq1XYSfz/ANTISTASIS-NOW21-FULL-ALBUM.png

    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ἡ δ/νσις τοῦ Διοδότου εἶναι λάθος.

      Ἡ ἑπομένη τί ἀκριβῶς μᾶς λέει; Δίσκοι βινυλίου ἀλά ἰπτάμενοι δίσκοι μέ 16κτινο ἀστέρι ; ΩΩΩ ! ! !

      Καλησπέρα ἀγαπητέ,Χρόνια Πολλά !

      Διαγραφή
    2. Χρονια πολλα και καλα, αγαπητη Πελασγικη!

      Η ηλ. διευθυνση του Κωστα-Ταυρου λειτουργει κανονικα σε εμενα. Εκει, καποια γραφιστρια φιλη του Κωστα συνοψισε ολα τα πατριωτικα μπλογκς σε μια εικονα κολαζ. Εισαι και εσυ μεσα, οποτε σκεφτηκα να σε ενημερωσω. Για τους δισκους που λες, δεν ξερω. Υποθετω οτι εχει να κανει με το χομπι του Κωστα-Ταυρου, αλλα μια υποθεση ειναι. Τεσπα, δεν ηξερα που να το αφησω. Απλα το ειδα σαν κατι χαριτωμενο και πρωτοτυπο, αν και δεν σκαμπαζω απο τεχνη. Ολοι μια γροθια απεναντι στους νεοταξιτες η τελος παντων αυτο καταλαβα εγω.

      Επ' ευκαιριας δε σε ευχαριστησα ποτε για τις αναλυτικες γενεαλογιες που εχω διαβασει στα κατεβατα υπερδιπλα σεντονια που ποσταρεις. Ισως τα καλυτερα σου.

      Ένας απλός ανώνυμος σχολιαστής

      Διαγραφή
    3. Ναί,τό εἶδα.Δέν θέλω νά σχολιάσω...

      Πῶς τό ἔγραψες; «κατεβατα υπερδιπλα σεντονια» !

      Καί νά σκεφτῇς πώς σ᾿αὐτά ἴσα πού γἰνεται ἀναφορά στά βασικά !

      Καλησπέρα ἀγαπητέ μου καί σ᾿εὐχαριστῶ !

      Διαγραφή