" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2021

Στόχος τῆς ΝΤΠ : ἡ Ἐλευθερία καί ὁ Ἄνθρωπος τῆς Δύσεως...

Οι επιζώντες του Μαουτχάουζεν ζητωκραυγάζουν τους στρατιώτες της Ενδέκατης Τεθωρακισμένης Μεραρχίας της Τρίτης Στρατιάς των ΗΠΑ,μια μέρα μετά την πραγματική τους απελευθέρωση. ( ἀπό ἐδῶ)

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΗ (Νίκ Σταματάκης): Χθες σχολίαζα την πτώση του Έλληνα πρωθυπουργού Μητσοτάκη στον φασισμό (ΕΔΩ) Είπα συγκεκριμένα ότι η Ελλάδα στοχοποιείται λόγω της φιλελεύθερης φύσης του ελληνικού λαού: αν οι Έλληνες νικηθούν μέσω των εμβολιασμών, ολόκληρη η ανθρωπότητα μπορεί να προχωρήσει στον ολοκληρωτισμό. Σήμερα ένας φίλος μου έστειλε αυτή την ανάρτηση στο FB από την Ελλάδα που περιγράφει τον υποχρεωτικό εμβολιασμό μέσα από την εμπειρία μιας Ελληνοεβραίας, καταλήγοντας στο ίδιο συμπέρασμα: «Το Ισραήλ, η Κύπρος, η Ελλάδα, η Ιταλία και η Γαλλία έχουν στοχοποιηθεί ιδιαίτερα. Δεν ξέρω γιατί. Ίσως γιατί όλοι μαζί αποτελούν αυτό που λέμε ελευθερία και δυτικό άνθρωπο».

(  Μπορείτε να τη διαβάσετε ακούγοντας τη μοναδική μουσική του Μίκη Θεοδωράκη για το στρατόπεδο συγκέντρωσης Μαουτχάουζεν) 

 Όταν ο Χίτλερ ανέβηκε στην εξουσία άρχισε να εκδίδει διατάγματα που αφορούσαν τους Εβραίους.

Το πρώτο από αυτά απαγόρευε στους Εβραίους την είσοδο τους σε εστιατόρια, θέατρα, σινεμά και κάθε είδους διασκέδαση.

Το δεύτερο τους απαγόρεψε την πρόσβαση σε ξενοδοχεία, την μετακίνηση από περιοχη σε περιοχη και την άθληση σε κοινούς χώρους άθλησης και γυμναστικής.

Με το τρίτο υποχρέωσε τους εργοδότες δημοσίου και ιδιωτικού τομέα να απολύσουν όλους τους υπαλλήλους που ήταν εβραϊκής καταγωγής.

Στο τέταρτο έκλεισε τις συναγωγές και τα σχολεία και δήμευσε την περιουσία των Εβραίων η οποία πέρασε στο τρίτο ραιχ.

Στο ενδιάμεσο υπήρξε και η αυθόρμητη καταστροφή και λεηλασία εβραϊκών μαγαζιών από όχλο Γερμανών – ναζιστών.

Στο πέμπτο διάταγμα (final solution) τους μάζεψε και τους μετέφερε στους σιδηροδρομικούς σταθμούς.

Τους είπε να έχουν μια βαλίτσα μαζί τους με ζεστά ρούχα και ότι θα τους μετέφεραν σε στρατόπεδα συγκέντρωσης – εργασίας.

Στην πραγματικότητα ήταν στρατόπεδα εξολόθρευσης.

Όταν αυτό τελείωσε όσοι είχαν μείνει ζωντανοί (χάθηκε κατά μέσο όρο το ογδόντα τοις εκατό) κατάλαβαν ότι η ΥΠΑΚΟΗ είναι μειονέκτημα.

Και η ΑΝΥΠΑΚΟΗ, προσόν.

Μόνο που όταν μετρήθηκαν διαπίστωσαν ότι μέχρι να το καταλάβουν χάθηκαν 6 εκατομμύρια ψυχές.

Το μεγαλύτερο μέρος της ευρύτερης δικής μου οικογένειας που ήταν διασκορπισμένη σε διαφορά σημεία της Ευρώπης (κυρίως Αυστρία) χάθηκε σε αυτά τα στρατόπεδα θανάτου.

Είμαι ελληνοεβραία και έτσι είχα την χαρά και την τιμή να καταλάβω πριν από τους υπόλοιπους Έλληνες τι σημαίνει να στοχοποιήσαι για αυτό που είσαι.

Επίσης κατάλαβα ότι η στοχοποίηση στηρίζεται στην συμμετοχή, ανοχή, αδιαφορία των πολλών.

Προσωπικά δεν σκοπεύω να τους αφήσω να μου ξαναβάλουν το αστέρι.

Μόνο που αυτή την φορά δεν θα λέει juden (Εβραίος) αλλά non vaccine (ανεμβολιαστος).

ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ !!!

ΜΗΝ τους αφήσετε να σας βάλλουν στους «φούρνους»

Από αυτήν την διαδικασία ακόμα και εάν βγεις ζωντανός μένεις με ένα τεράστιο ψυχολογικό τραύμα, τόσο βαθύ που το περνάς στα παιδιά και στα εγγόνια σου.

Αυτήν την στιγμή δεν υπάρχει Εβραίος στο Ισραήλ ή στην Ευρώπη (η Αμερική είναι άλλη ιστορία) που να μην φέρει αυτό το τραύμα. Όταν είμαστε μεταξύ μας ακόμα αναρωτιόμαστε πως έγινε.Πως τους αφήσαμε.Πως πήγαμε στον θάνατο μας τόσο ήρεμα, τόσο υπάκουα, τόσο πολιτισμένα.

Η επιθετικότητα που βγάζουμε οφείλεται σε αυτό. Στον φόβο. Χτύπα πριν σε πειράξουν !!!

Στο Ισραήλ σήμερα γίνεται δεύτερη γενοκτονία. Η κατάσταση είναι δέκα φορές χειροτερη από την Ελλάδα. Και αυτήν την φορά την κάνουν οι κυβερνήσεις οι ίδιες.

Εν κατακλείδι έχουν στοχοποιηθεί ιδιαίτερα Ισραήλ , Κύπρος , Ελλάδα , Ιταλία , Γαλλία. Δεν ξέρω γιατί. Ίσως γιατί όλοι αυτοί μαζί συνιστούν αυτό που λέμε ελευθερία δυτικός άνθρωπος.

ΘΥΜΩΣΤΕ , ΑΠΑΙΤΕΙΣΤΕ , αρπάξετε εάν χρειαστεί αυτό που σας αξίζει.

Για την χώρα για σας για τα παιδιά σας.”

Από κατάθεση φίλης Ελληνοεβραίας

Τό θέμα ἀπό : helleniscope.com

Κάτι καταλαβαίνουμε τώρα,ἔ ; ....
Πῶς εἶναι νά εἶσαι στοχοποιημένος...
Πῶς εἶναι νά σέ δείχνουν μέ τό δάχτυλο ὡς τόν ἔνοχο γιά τήν στέρηση τῆς ζωῆς τῶν ἄλλων...
Ἔ ; Πῶς νοιώθουμε ; 
Ναί,ἔτσι Α Κ Ρ Ι Β Ω Σ ! ! ! 


Ἡ Πελασγική

10 σχόλια:

  1. Ωχ! Ωχ! Ωχ!
    Λιγο παραπολυτραβηγμενο το "κειμενο".
    Και γιατι παρακαλω Mr. Stamatakis ο Μητσοτακης βυθιζεται στον ναζισμο και ουχι στον μπολσεβικισμο; Να ρωτησουμε την γουϊκιπιντια;
    Ή οι ανεμβολιαστοι ανω των 60 κηρυξαν τον πολεμο στον Μητσοτακη και δεν το ξερουμε οπως οι απανταχου της γης εβραιοι ειχαν κηρυξει τον πολεμο στην Γερμανια τοτε;
    Λετε να παιζει συγκεκριμενο ρολο το οτι επικεφαλης της Πφαϊζερ βρισκεται ενας εβραιος κτηνιατρος, ο κ. Μπουρλα για μας τους γκογιμ, δηλ. τα ζωα;
    Μπορει να μας απαντησει η ελληνοεβραια συντακτρια του κειμενου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νομίζω πώς θά μπορέσῃ μιά χαρά νά σοῦ ἀπαντήσῃ,ὅπως τόσοι ἑβραῖοι ἔχουν κάνει κατά καιρούς,στεκόμενοι ἀπέναντι στόν σιωνισμό καί τά σχέδιά του.Καί μάλιστα μέ τόν πιό αὐστηρό τρόπο.

      Ἀλήθεια ἐσένα τί σ᾿ἐνοχλεῖ περισσότερο ἄν ὁ Μητσοτάκης βυθίζεται περισσότερο στό ναζισμό ἤ τόν μπολσεβικισμό ἤ τό ὅτι ὁ Μητσοτάκης γίνεται ὁ ἀπόλυτος δικτάτορας πού ἀποφασίζει νά πάρῃ στά δικά του χέρια,ἀποκλειστικῶς,τίς ζωές μας;

      Καλησπέρα ἀγαπητέ !

      Διαγραφή
    2. Σιωνισμός η πολιτική κίνησις η αποσκοπούσα στην συγκέντρωσι απάντων των Ιουδαίων σε ένα κράτος κατά προτίμησιν στην Παλαιστίνη και της Κύπρου μας περιλαμβανομένης.
      Τούτο κατά την δεκαετία του 1890 και στον απόηχο της δίκης επί προδοσία του εβραίου αξιωματικού του γαλλικού στρατού Ἀλφρεντ Ντρέυφους.
      Το α΄ συνέδριο είχε προγραματισθή να διεξαχθή στο Μόναχον με αποτέλεσμα να αντιδράσουν οι ραββίνοι και έτεροι προεστοί της ισραηλιτικής κοινότητος. Το αποτέλεσμα το συνέδριο να μεταφερθή στην Βασιλεία.
      Οι αντισιωνισταί της Γερμανίας και των πέριξ κρατών εθεώρουν ότι είναι επωφελές να παρασιτούν στις χώρες που έχει νομιμοποιηθή η παρουσία τους και τους έχει αποδοθή η ιδιότης του πολίτου, στην Αυστρουγγαρία το 1867 και στην ενιαία πλέον Γερμανία το 1870.

      Μέτων

      Διαγραφή
    3. Καλησπερα κι απο μενα αγαπητη Πελασγικη.
      Για να ειμαι ειλικρινης δεν με απασχολει ουδολως αν ο Μητσοτακης κανει τουτο ή κανει κεινο.
      Ουτως ή αλλως υπαλληλακος τους ειναι.

      Αυτο που με ΠΑΡΑενοχλει ειναι η αλλιωση της πραγματικης Ιστοριας απ' τους Εβραιους.
      Αμαν λοιπον με "θυματα" τους "ταλαιπωρους" εβραιους και τα ολοκαυτωματα τους που υπεφεραν τα πανδεινα ενω οι αλλοι λαοι την περασαν μια χαρα στον ΒΠΠ.
      67.000 νεκροι εβραιοι ησαν απ' τον επισημο Ερυθρο Σταυρο της εποχης στα στρτοπεδα συγκεντρωσεως .

      Οποτε εουμε:
      67.000-6,000.000 = 5,933.000 ψεμματα
      Κι αν υπαρχουν τοσα ψεμματα αποδεδειγμενα,μ σκεψου ποσα αλλα ψεμματα υπαρχουν ΙΣΤΟΡΙΚΑ που ειναι φτιαγμενα απ τους εβραιους προς ΟΦΕΛΟΣ των εβραιων.
      Οπως οι "19 αραβες" οι οποιοι δεν ηξεραν να πεταξουν ουτε χαρταετο αλλα διεπραξαν αεροπειρατεια και ....παραπλανησαν 1 δις αξιας αμυντικη αεραμυνα της αμερικης και εκαναν σκονη με δυο αεροπλανα τρεις ουρανοξυστες στην Νεα Υορκη με τα επακολουθα συμβαντα που επηρεαζουν αρνητικωτατα την Ελλαδα αλλα και τον υπολοιπο κοσμο ακομα και σημερα.

      Πρεπει πια να αποβαλουμε απο πανω μας αυτην την ιουδαιφοβια που μας "μπολιασανε" απο μικρους. Γιατι αυτον τον ιο πρεπει να φοβομαστε.
      Τον ιουδαιοϊο.

      Διαγραφή
  2. Αδιανότητο:
    Η ΠτΔ Κ.Σακελλαροπούλου μίλησε για μια unisex κοινωνία σε παιδιά δημοτικού
    - «Ούτε αρσενικό, ούτε θηλυκό»
    Σοκάρουν τα όσα είπε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου σε μαθητές και μαθήτριες της τρίτης τάξης του 6ου Δημοτικού Σχολείου Πολίχνης.

    Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας μίλησε για τον παιδικό Winnie το αρκουδάκι και τους είπε ότι... είναι και αρσενικό και θηλυκό. Όπως είπε αυτό είναι το αγαπημένο της παιδικό, καθώς ουσιαστικά προωθεί μια unisex κοινωνία χωρίς διακριτά φύλα.

    Αναλυτικά όσα είπε:

    «Το αρκουδάκι Winnie-the-Pooh έχει όνομα και αρσενικό και θηλυκό.

    Και αυτό είναι που έχει προκαλέσει μεγάλη προσοχή.

    Δεν ήθελαν να δώσουν όνομα ούτε αρσενικό ούτε θηλυκό και έδωσαν και τα δύο.

    Ήταν πολύ νωρίς αυτά όταν γράφτηκαν σε σχέση με το σημείο που βρισκόμαστε τώρα».

    >> https://www.youtube.com/watch?v=G1ZFZicOFiA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μά γιατί σέ σοκάρει αὐτό πού ἄκουσες ἀπό τήν Σακελλαροπούλου; Δέν τό περίμενες; Δέν νομίζω...

      Ἡ γυναῖκα ἐπελέγη γιατί εἶναι ἡ προσωποποίησις τῶν ὅσων πρεσβεύει ἡ ΝΤΠ. Ἀπό κάθε ἄποψιν,κυριολεκτικῶς !

      Ἐλπίζω τά παιδάκια,τά περισσότερα τοὐλάχιστον,νά ἔχουν τήν κατάλληλη οἰκογένεια ὥστε νά προστατευτοῦν ἀπό τήν κάθε Σακελλαροπούλου...

      Ἐλπίζω...

      Καλησπέρα ἀγαπητέ μου !

      Διαγραφή
  3. Nέα Τάξις Πραγμάτων εν τοις πράγμασι σημαίνει η κυριαρχία του Διεθνούς Ιουδαίου επί της Υφηλίου.

    Το κείμενο του Σταματάκη αφόρητος πεπαλαιομένη εβραϊκή φαιά προπάγανδα από κάποια ανώνυμο Ιουδαία, ήτις, αν υπάρχη, πρέπει να είναι άνω των 90 ετών και να έχη πρόβλημα μνήμης.
    Χιλιοειπωμένα όπως τα περί 6 εκατ. που τους έκαψαν σε αποτεφρωτήρια. Συμφώνως με επίσημα δημογραφικά δεδομένα των Εβραίων στην Γερμανία, τα σύμμαχα κράτη της και στα καταληφθέντα εφιλοξενούντο 4.200.000.
    Στην Γερμανία, με την άνοδο το 1933 των πατριωτικών δυνάμεων, είχον εγκατασταθή 570.000 Εβραίοι έποικοι, το 1938 είχε απομείνει ο μισός αριθμός. Στο όμορο γερμανικό κράτος της Αυστρίας μετά την επιεική συμπεριφορά των Αψβούργων είχε κατακλεισθή από 280.000 Ιουδαίους, αίτινες μετά το άνσλους αναζητούσαν κράτη που θα ανήχοντο την είσοδο και εγκατάστασι τους.

    Ναι έσπασαν τα κρύσταλλα, τις προθήκες των εβραϊκής ιδιοκτησίας εμπορικών καταστημάτων στο κέντρο των πόλεων μετά την είδησι της εν Παρισίοις δολοφονίας Γερμανού διπλωμάτου από τον εβραίο έφηβο Χέρσελ Γκρήνσπαν.

    Μέτων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κανοντας μια "βολτα" στην σελιδα του Σταματακη, βλεπω οτι ο ανθρωπος βγαζει μεροκαματο μεσα απο τις διαφημισεις της ιστοσελιδας του. Ως εκ τουτου πρεπει να ακολουθει την γραμμη που διδουν οι Ιουδαιοι οι εχοντες εξ ολοκληρου τον παγκοσμιον τυπον στα χερια τους.

      π.χ. Αυτος ειναι και ο λογος με τα βρωμερα ελληνοφωνα πορνοκαναλα που καθημερινα κοπτονται για καποιον δημοσιογραφο που εχει στην φυλακη ο Ερντογαν στην Τουρκια, αλλα δεν βλεπουν τα χαλια τους μεσα στο ιδιο τους το σπιτι που εχουν πολιτικους κρατουμενους.
      Ο Ερντογαν τους μαρανε, που οι Τουρκαλαδες δεν εχουν ψωμι να φανε.
      Για τους Ελληνες που ψαχνουν στα σκουπιδια να φανε δεν τους νοιαζει.
      Αλλα ειπαμε αυτη ειναι η γραμμη που παιρνουν απ τον διεθνη εβραϊσμο, αλλιωτικα θα βγαλουν τους αλαφουζοβαρδινοκοντομηναρεδες και λοιπους στα μανταλακια με ολα, τα κλοπιμαια που εχουν σε μυστικους λογαριασμους .....στα εξωτερικα.

      Αλλα εδω συλλαμβανουν τους ανωμαλους αντιπροεδρους του επικρατειας για κοκαϊνες κλπ σεξουαλικες "γαστρονομιες" και δεν κουνιεται φυλλο....
      https://www.protoselidaefimeridon.gr/efimerides/21123/makelio.JPG

      Καλησπερα σε ολους

      Διαγραφή
    2. Δέν εἶσαι δίκαιος μέ τό Ἑλληνοσκόπιο καί τόν Σταματάκη.Διότι δέν ἔχει διαφημήσεις,καθόλου !

      Αὐτά πού προβάλλει,μέ ἑλληνικά θέματα ῥοῦχα,εἶναι γιά ἐνίσχυση τῆς ἱστοσελίδας.Καί δέν ξέρω ἴσως νά εἶναι δικά του,διότι δέν τά ἔχω δεῖ πουθενά ἀλλοῦ.

      Συνεπῶς δέν ἴσχύει ὅ,τι ἔγραψες σχετικῶς μέ ὅσα ἐνημερωτικά μεσα διατηροῦνται μέσῳ τῆς διαφημίσεως.

      Βεβαίως ὅσον ἀφορᾷ τά περί «ἑλληνοφώνων μμε» συμφωνῶ ἀπολύτως.

      Καλησπέρα ἀγαπητέ μου !

      Διαγραφή
  4. Ἀγαπητοί μου φίλοι,ἄς μήν μπαίνουμε στήν διαδικασία ἀντιπαραθέσεων σχετικῶς μέ τό ποιός ἦταν στήν πραγματικότηττα ὁ ἀριθμός τῶν θυμάτων τοῦ ἑβραϊκοῦ ὁλοκαυτώματος. Δέν εἶνα ἐκεῖ τό θέμα μας.Ὅσοι κι᾿ἄν ἦσαν ἡ οὐσία ἦταν ἡ στοχοποίησις. Καί ἐκεῖ προσδιορίζεται καί ὁ συσχετισμός πού γίνεται στό ἀνωτέρῳ θέμα. Γιά τόν λόγο αὐτό γράφω στό τέλος τοῦ κειμένου :

    Πῶς εἶναι νά εἶσαι στοχοποιημένος...
    Πῶς εἶναι νά σέ δείχνουν μέ τό δάχτυλο ὡς τόν ἔνοχο γιά τήν στέρηση τῆς ζωῆς τῶν ἄλλων...

    Ἄλλως τε,γιά τήν βιομηχανοποίηση τοῦ ἑβραϊκοῦ ὁλοκαυτώματος,τά ἔγραψαν καί ἀκόμη τά γράφουν,οἱ ἴδιοι,οἱ δικοί τους ἄνθρωποι.

    Ἀγαπητέ μου Μέτονα,ὅπως πάντα θά σ᾿εὐχαριστήσω γιά τίς πληροφορίες πού μᾶς δίνεις. Προσωπικῶς μοῦ εἶναι πολύτιμες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή