" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2021

Τό Ἰσραήλ,ἡ ἡλεκτρονική κατασκοπεία καί ὁ Πήγασος...


 ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ (Sputnik) – Το λογισμικό κατασκοπείας Pegasus που αναπτύχθηκε από την ισραηλινή εταιρεία NSO Group χρησιμοποιήθηκε για να χακάρει τα iPhone 11 Αμερικανών διπλωματών τους τελευταίους μήνες, ανέφερε την Παρασκευή η Washington Post, επικαλούμενη ειδοποιήσεις από την Apple προς τα επηρεαζόμενα άτομα.

Οι πρόσφατες επιθέσεις επικεντρώθηκαν σε αξιωματούχους των ΗΠΑ που εργάζονται στην Ανατολική Αφρική, ανέφερε η έκθεση. Το λογισμικό κατασκοπείας Pegasus δίνει στους πελάτες της κυβέρνησης τη δυνατότητα να κλέβουν αρχεία, να ακούν συνομιλίες και να παρακολουθούν τις κινήσεις της μολυσμένης συσκευής, πρόσθεσε η έκθεση.

Ενώ ορισμένα από τα άτομα που στοχοποιήθηκαν περιελάμβαναν αξιωματικούς ξένων υπηρεσιών για τα Υπουργεία Εξωτερικών των ΗΠΑ, άλλα περιλάμβαναν ντόπιους που εργάζονταν σε πρεσβείες. Πηγή που γνωρίζει την εξέλιξη είπε στη Wall Street Journal ότι τα χακαρισμένα τηλέφωνα είχαν συνδεθεί με διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ.

Το Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας του Λευκού Οίκου σε ανακοίνωσή του την Παρασκευή ανέφερε ότι οι ΗΠΑ ανησυχούν έντονα ότι το λογισμικό του Ομίλου NSO αποτελεί σοβαρό κίνδυνο αντικατασκοπίας και ασφάλειας για το αμερικανικό προσωπικό, γι' αυτό η διοίκηση τοποθέτησε αρκετές εταιρείες που εμπλέκονται στην ανάπτυξη και τη διάδοση αυτών των εργαλείων στο Κατάλογος οντοτήτων του Υπουργείου Εμπορίου.

Ὁ ἐπικεφαλής  καί εἷς ἐκ τῶν ἱδρυτῶν τῆς NSO, SHALEV HULIO , λέει πώς ἄν δέν εἶναι κάποιος ἐγκληματίας δέν ἔχει νά φοβηθῆ τίποτα( ΕΔΩ). Ἁπλά πράγματα μωρέ...(φωτό)

Τον Νοέμβριο, το Υπουργείο Εμπορίου των ΗΠΑ συμπεριέλαβε τον Όμιλο NSO στη λίστα με τις οντότητες που εμπλέκονται σε δραστηριότητες αντίθετες με την εθνική ασφάλεια των ΗΠΑ. Το spyware Pegasus της ομάδας φέρεται να έχει χρησιμοποιηθεί για να κατασκοπεύει τηλέφωνα περίπου 50.000 στόχων, συμπεριλαμβανομένων πολιτικών, επιχειρηματιών, ακτιβιστών, δημοσιογράφων και προσωπικοτήτων της αντιπολίτευσης σε όλο τον κόσμο.

Η Apple τον Νοέμβριο ξεκίνησε αγωγή κατά του Ομίλου NSO για παρακολούθηση και στόχευση των πελατών της εταιρείας. Επιδιώκουν επίσης μια μόνιμη διαταγή για την απαγόρευση της NSO Group από τη χρήση οποιουδήποτε λογισμικού, υπηρεσιών ή συσκευών της Apple.

( ἀπό ἐδῶ)

Διαβάζουμε σχετικῶς : 

...Σύμφωνα με αρκετές αναφορές, το λογισμικό (  spyware Pegasus) που δημιουργήθηκε από την NSO Group χρησιμοποιήθηκε σε στοχευμένες επιθέσεις κατά ακτιβιστών ανθρωπίνων δικαιωμάτων και δημοσιογράφων σε διάφορες χώρες, χρησιμοποιήθηκε σε κρατική κατασκοπεία κατά του Πακιστάν και έπαιξε ρόλο στην τη δολοφονία του Σαουδάραβα αντιφρονούντα Τζαμάλ Κασόγκι...( Ἐδῶ

Θυμᾶστε τήν ὑπόθεση μέ τό κατασκοπευτικό βάν στήν Κύπρο


...τηλεοπτικό συνεργείο του διεθνούς ειδησεογραφικού δικτύου Forbes, συνάντησε τον Ισραηλινό πρώην μυστικό πράκτορα, στην έδρα του στήν Λάρνακα και κατέγραψε καρέ-καρέ τη διαδικασία παρακολουθήσεων, η οποία περιλαμβάνει υποκλοπή ηχητικών συνδιαλέξεων, γραπτών κειμένων και άλλων ηλεκτρονικών δεδομένων.

Ενώπιον του πρώην κατασκόπου τίθενται ερωτήματα αναφορικά με την ενδεχόμενη εμπλοκή δύο τουλάχιστον θυγατρικών εταιρειών του ιδίου σε υποθέσεις όπως ο θάνατος του Σαουδάραβα δημοσιογράφου Τζαμάλ Κασόγκι στην Τουρκία, την παρακολούθηση Ισραηλινού αξιωματούχου στο Λονδίνο και την παρακολούθηση κρατικών αξιωματούχων της Νιγηρίας. ( τά εἴχαμε γράψει ἀπό τό καλοκαίρι τοῦ ᾿20, Ε Δ Ω ).

Ἁλωνίζουν οἱ Ἰσραηλινοί!  Καί ἕνα περίεργο πρᾶγμα,ὅσο σοβαρό κι᾿ἄν εἶναι τό θέμα στό ὁποῖο ἐμπλέκονται,πῶς ἔρχονται τά πράγματα ἔτσι καί ὅλο στά μαλακά πέφτουν μέ τίς μικρότερες γι᾿αὐτούς ἐπιπτώσεις. Μήν κυττᾶτε πού λένε γιά τίς ΗΠΑ πού ἔβαλε τήν ἐν λόγῳ ἑταιρεία στήν μαύρη λίστα,οὔτε καί τήν ἄλλη βρωμο- ἑταιρεία τήν Ἐϊπλ ἡ ὁποία ξεκίνησε λέει ἀγωγές. Γιά τά μάτια εἶναι ὅλα αὐτά ἀφοῦ στήν οὐσία συνεργάζονται μαζύ της. Ἐκτός καί ὑπάρξει σύγκρουση συμφερόντων ὁπότε ἐκεῖ ἀλλάζει τό πρᾶγμα. Ὅμως ἐπει δή εἶναι οἱ Ἰσραηλινοί δέν θ᾿ἀλλάξη καί πολύ...

Ξέρετε τί ἀπέγινε μέ τό θέμα τοῦ κατασκοπευτικοῦ βάν στήν Κύπρο ; Διαβᾶστε : 

Στο αρχείο μπήκε η πολύκροτη υπόθεση του κατασκοπευτικού βαν, με απόφαση του Γενικού Εισαγγελέα
Κι ενώ ήταν προγραμματισμένο οι τρεις κατηγορούμενοι, ο Ισραηλινός Τάλ Ντίτλιαν και δύο Ελληνοκύπριοι να παραπεμφθούν σε δίκη ενώπιον Κακουργιοδικείου, ο εκπρόσωπος της Νομικής Υπηρεσίας ανακοίνωσε πως αναστέλλεται η ποινική δίωξη των κατηγορουμένων και ως εκ τούτου απαλλάχθηκαν από τις κατηγορίες
 Οι λόγοι για τους οποίους διατάχθηκε η αναστολή της ποινικής τους δίωξης δεν αναφέρθηκαν στο δικαστήριο.... ( 16 Νοεμβρίου 2021, Ε Δ Ω

Μιά χαρά ἀπαλλάχθηκαν ὅλοι τους ! Ἀπό ἐκεῖ πού θά πήγαιναν γιά κακούργημα βρέθηκαν ΑΘΩΟΙ καί μάλιστα χωρίς καμμία ἐξήγηση ! Ἀμέ ! ! !  

Ἐννοεῖται πώς τό μόνον πού δέν πρὄκειται ποτέ νά μάθουμε εἶναι τί στό καλό ἔκαναν στήν Κύπρο καί ποιόν ἤ τί παρακολουθοῦσαν ! 

Περᾶστε κι᾿ἀπό τήν σελίδα τῆς  NSO Group,ἐδῶ


CYBER INTELLIGENCE ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ 

Η NSO δημιουργεί τεχνολογία που βοηθά τις κυβερνητικές υπηρεσίες να αποτρέψουν και να διερευνήσουν την τρομοκρατία και το έγκλημα για να σώσουν χιλιάδες ζωές σε όλο τον κόσμο.

Ἐπίσης διαβάζουμε σχετικῶς :

Πολλοί το υποπτεύονταν, αλλά λίγοι το είχαν συνειδητοποιήσει πως εδώ και 10 χρόνια μια άγνωστη στο ευρύ κοινό ισραηλινή εταιρεία -αλλά πολύ γνωστή στους κύκλους της ελίτ της διεθνούς κατασκοπείας- είχε ανακαλύψει το «ιερό δισκοπότηρο» των ηλεκτρονικών υποκλοπών.

Πρόκειται για την NSO Group, η οποία ονόμασε το λογισμικό που ανακάλυψε «Pegasus» προς τιμήν του γνωστού φτερωτού αλόγου της ελληνικής μυθολογίας.

Οι Ισραηλινοί προτίμησαν την ελληνική ορολογία στον μυθικό κόσμο των φαντασμάτων αγνοώντας τους Μακκαβαίους παρά την ισραηλινή παράδοση. Κάποιους λόγους θα είχαν.....



 ...Ποιοι κρύβονται πίσω από την NSO, την ισραηλινή εταιρεία που αναδεικνύεται στην crème de la crème της παγκόσμιας κατασκοπείας; Τα γράμματα NSO αντιστοιχούν στους Niv Carmi, Shalev Hulio και τον Omri Lavie. Πρόκειται για τους τρεις συνεταίρους που ίδρυσαν την εταιρεία αυτή.

Από αυτούς τους τρεις, ο Shalev και ο Omri υπηρέτησαν βεβαίως στον ισραηλινό στρατό ολοκληρώνοντας τη θητεία τους στην περίφημη μονάδα 8200. Πρόκειται για τη μονάδα που επιστρατεύει παγκόσμιας εμβέλειας hackers οι οποίοι όμως πρέπει να διαθέτουν σχεδόν υπερφυσικά προσόντα στην ψηφιακή παρακολούθηση. Ο Shalev υπηρέτησε στην υπομονάδα που δραστηριοποιείται στην έρευνα και διάσωση, ενώ ο Omri στην υπομονάδα που αφορά στο πυροβολικό.

Με λίγα λόγια, οι ιδρυτές της NSO ανήκουν πραγματικά στην παγκόσμια ελίτ του κυβερνοχώρου και «προπονήθηκαν» στο πεδίο και όχι σε πανεπιστημιακά εργαστήρια, αντιμετωπίζοντας πραγματικές καταστάσεις που έπρεπε να διαχειριστούν. Έτσι κατάφεραν να αναπτύξουν το λογισμικό υπερόπλο τους. ( ΕΔΩ)


Ἡ Πελασγική

3 σχόλια:

  1. Καλησπέρα,περιμένουμε και εμείς οι αφελείς από τους δικαστές να βάλουν τάξη.Οτι έπαθαν εκείνοι που παρακολουθούσαν τον Κ.Καραμανλη σε παρομοιο βανάκι πριν δεκαπέντε χρόνια περίπου,συνέβη κι εδώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ἔτσι ἀκριβῶς ! Ἄλλως τε,εἴπαμε ἐδῶ πρ.οκειται γιά περιούσια παρακολούθηση,ἡ ὁποία λέει :ἐάν δέν εἶσαι ἐγκληματίας δέν ἔχεις νά φοβηθῆς τίποτα...

      Καλησπέρα Bill- Kill !

      Διαγραφή
  2. Ειναι ΠΑΝΤΟΥ σου λεω αγαπητη Πελασγικη, εσυ ομως δεν με πιστευεις.
    Αντε να το διορθωσω λιγακι.
    Ειναι σε ΟΛΗ την Δυση συμπεριλαμβανομενης ΚΑΙ της Ιαπωνιας.
    Οπου δεν μπορουν να μπουν βαζουν τους αμερικανους να τους ριχνουν βομβες.

    Διαβολοσπερματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή