" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2021

«Μέσῳ τοῦ "ἐμβολίου" θέλουν μία κερκόπορτα στό μυαλό μας»

Χρησιμοποιώντας το πρόσχημα του καθεστώτος ένεσης, η ελίτ του Εωσφόρου θα έχει τη δύναμη να ελέγχει την παγκόσμια οικονομία και όλους όσους θέλουν να είναι μέρος της Μεγάλης Επαναφοράς. Όταν τα παλιά συστήματα χρήματος καταρρέουν, το διαβατήριο του εμβολίου γίνεται το επίκεντρο όλων των οικονομικών συναλλαγών. Το διαβατήριο είναι ΣΤΟ εμβόλιο.

Απάτη με ένεσης: "Θέλουν μια κερκόπορτα στο μυαλό μας"

Δεν είναι περίεργο που τα εμβόλια δεν λειτουργούν. Είναι τσιπ υπολογιστών.

" Σε περίπτωση που δεν γνωρίζατε ότι η IBM είναι υπεύθυνη για τη δημιουργία και την εφαρμογή των διαβατηρίων εμβολίων για ολόκληρο τον κόσμο. Οι τεράστιες ποσότητες ψηφιακών πληροφοριών που προέκυψαν από αυτά τα διαβατήρια εμβολίων θα έδειχναν ποιος είναι και ποιος δεν συμμορφώνεται μέσω μιας κοινωνικής πίστωσης. "

Του Lee Austin

(Συντομογραφία από henrymakow.com)

φωτό
Η πρώην σύμβουλος και συγγραφέας του Μπιλ Κλίντον, Ναόμι Γουλφ, δήλωσε κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης συνέντευξης στο Fox News: «Το 'διαβατήριο εμβολίου' ακούγεται σαν καλό πράγμα εάν δεν καταλαβαίνετε τι μπορούν να κάνουν αυτές οι πλατφόρμες.

»Δεν πρόκειται για το εμβόλιο. Δεν είναι για τον ιό. Είναι για τα δεδομένα σας. Μπορεί να συγχωνευθεί με τον λογαριασμό σας στο PayPal, με το ψηφιακό σας νόμισμα", προειδοποιεί. 

»Το δίκτυό σας μπορεί να απορροφηθεί. Σας εντοπίζει γεωγραφικά όπου κι αν πάτε. Το πιστωτικό ιστορικό σας μπορεί να συμπεριληφθεί. Είναι κάτι πολύ περισσότερο από ένα πάσο εμβολίου... έχει τη δύναμη να απενεργοποιήσει τη ζωή σας

Ακριβώς όπως το να είσαι τρυπημένος με το λειτουργικό σύστημα mRNA, όταν επιλέξεις δεν υπάρχει διέξοδος. Η μόνη σου επιλογή είναι να είσαι παρίας από το οικονομικό σύστημα. Σκεφτείτε ότι η Moderna παραδέχεται στον δικό της ιστότοπο ότι η λειτουργικότητα του «εμβόλιου» της μοιάζει περισσότερο με ένα λειτουργικό σύστημα.

( COVID19 ,Τι γίνεται με το 19; Εκεί μπαίνει η αριθμολογία. 1= το πρώτο γράμμα του αλφαβήτου "A". 9 = το ένατο, "I". Επομένως, το COVID19 σημαίνει C πιστοποιητικό O f  V εμβολιασμός I.D.
1. ΤΕΧΝΗΤΗ 9. ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ. Είναι όλα σχετικά με την τεχνητή νοημοσύνη και «τη νέα φυλή των ανθρώπων που θα εμφανιστούν σε αυτόν τον πλανήτη και ο θάνατος θα γίνει ο τελευταίος εχθρός που κατακτήθηκε».)

«Αναγνωρίζοντας το ευρύ δυναμικό της επιστήμης του mRNA, ξεκινήσαμε να δημιουργήσουμε μια πλατφόρμα τεχνολογίας mRNA που λειτουργεί πολύ όπως ένα λειτουργικό σύστημα σε έναν υπολογιστή. Είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να μπορεί να συνδεθεί και να παίξει εναλλακτικά με διαφορετικά προγράμματα. Στην περίπτωσή μας, το Το "πρόγραμμα" ή "εφαρμογή" είναι το φάρμακο mRNA μας - η μοναδική αλληλουχία mRNA που κωδικοποιεί μια πρωτεΐνη." ...

Η μετάβαση από ένα διαβατήριο εμβολίου έξυπνου τηλεφώνου σε ένα διαβατήριο έξυπνου επιθέματος εμβολίου βρίσκεται ήδη στα σκαριά. Το διαβατήριο έξυπνου επιθέματος εμβολίου θα μπορούσε να αποσταλεί στο σπίτι σας. Απλώς βάλτε το στο χέρι σας, βγάλτε το αυτοκόλλητο και έχετε εμβολιαστεί. Το τσιρότο περιέχει μικροσκοπικές βελόνες, σκόπιμα σχεδιασμένες ως κυνόδοντες οχιάς. Και ναι, είμαι σίγουρος ότι ούτε αυτό ήταν τυχαίο.

Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης, η Catherine Austin Fitts, εκδότης του βιβλιίου έκθεση Solari, συνόψισε τον στόχο της ατζέντας του εμβολίου.

«Θέλουν να κατεβάσουν ένα σύστημα Microsoft Office στο σώμα σας, στον εγκέφαλό σας και να το συνδέσουν με το συμβόλαιο Jedi Cloud και το Amazon Cloud Contract στη CIA. χρησιμοποιήστε τον ιό...Εννοώ ότι είναι πολύ έξυπνο. Χρησιμοποιήστε ιούς για να συνεχίσετε να έρχονται αυτές οι ενημερώσεις. Είναι τα ίδια ακριβώς μοντέλα που χρησιμοποιείτε στους υπολογιστές. Ακριβώς όπως ο Μπιλ Γκέιτς έδωσε τη δυνατότητα στις υπηρεσίες πληροφοριών να αποκτήσουν πίσω πόρτα στα δεδομένα μας και οι υπολογιστές μας. Θέλουν μια πίσω πόρτα στο μυαλό μας. Προσπαθούν να φορτώσουν ένα λειτουργικό σύστημα στο σώμα μας. Το ονομάζω απάτη με ένεση."

Ο Lee Austin είναι ο συγγραφέας του "Morning Star's Tale"

Ἀπό: henrymakow.com 


Ἐπιμέλεια : 

Ἡ Πελασγική

2 σχόλια:

  1. Ξαναδείτε τό βίντεο αυτό .... https://www.eltube.gr/watch.php?vid=ea3d3df7f .... Τά είπε όλα ή γυναίκα ... αλλά στό τέλος θά φαγωθούν μεταξύ τους οί φατρίες τών φιδιών 'οπως μάς τό λέει εδώ...https://www.youtube.com/watch?v=LhtWOMj-JdY

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ἀγαπητή Σοφία εὐχαριστοῦμε πολύ γιά τό βίντεο.

      Ναί εὐχώμαστε ἀπό τά βάθη τῆς ψυχῆς μας νά βγῆ ἀληθινή ἡ πρόβλεψις καί νά φαγωθουν οἱ φατρίες μόνες τους.

      Ἄς μᾶς βοηθήσει ὁ Θεός !

      Καλά κι᾿εὐλογημένα Χριστούγεννα ἀγαπητή μου Σοφία !

      Διαγραφή