" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2021

Προσευχόμαστε νά τελειώσῃ αὐτός ὁ ἐφιάλτης.

Είμαστε εγκλωβισμένοι ανάμεσα σε δύο ανταγωνιστικά  σενάρια: 
 

1) επιστροφή σε κάτι που μοιάζει με «κανονικό» και 

2) μια κατρακύλα σε μια δυστοπία
υποχρεωτικών εμβολίων και ψηφιακών τατουάζ.

Από τον Henry Makow PhD 

 1) Το χρηματιστήριο ποντάρει σε ανάκαμψη σε σχήμα V. Το #scamdemic θα τελειώσει με την εποχή της γρίπης, τα lockdown θα τελειώσουν και η κανονικότητα θα επιστρέψει. Φυσικά, ελπίζουμε να είναι έτσι. 
Ωστόσο, δεν έχει νόημα για τους Illuminati να προκαλούν τόσο μεγάλο όλεθρο και να υποφέρουν μόνο για να επανέλθουν στην κανονικότητα, εκτός κι αν αυτό είναι μια πρόβα τζενεράλε για κάτι ακόμα χειρότερο.  

Οι Illuminati έχουν τα κοπάδια να τρώνε από τα χέρια τους. Γιατί δεν θα πιέσουν το πλεονέκτημά τους για να διαιωνίσουν τα έργα τους για κατοικίδια, όπως μαζικούς εμβολιασμούς, ψηφιακά διαβατήρια και «παγκόσμια διακυβέρνηση»; 

...Ο παγκόσμιος πληθυσμός που ζει στις δυτικές χώρες έχει διδαχθεί για περισσότερο από μια γενιά να ζει σε μια συνεχή κατάσταση φόβου από την 11η Σεπτεμβρίου. Έχουμε ενθαρρυνθεί να θυσιάζουμε την ελευθερία μας για ένα ψεύτικο αίσθημα ασφάλειας, με την προϋπόθεση να βασιζόμαστε καθημερινά όλο και περισσότερο στο κράτος για προστασία, και τώρα πολλοί από εμάς βασιζόμαστε στο κράτος για να πληρώσουμε τους λογαριασμούς μας...

Μια μητέρα συλλαμβάνεται επειδή αρνήθηκε να φύγει από ένα πάρκο με τα παιδιά της.   Πρόστιμα για τη σίτιση των αστέγων; Επαναλάβετε αυτές τις άσκοπες,  γελοίες εντολές ένα εκατομμύριο φορές παγκοσμίως για να συνειδητοποιήσετε ότι το #scamdemic έχει να κάνει με τον  ΕΛΕΓΧΟ. Πρόκειται για ένα παγκόσμιο αστυνομικό κράτος.

Οι Ρότσιλντ έχουν όλα τα λεφτά του κόσμου. Τώρα  θέλουν απόλυτο έλεγχο.  Οι εταιρείες τεχνολογίας αναπτύσσουν εργαλεία κοινωνικής απόστασης. Έχουν drones που μπορούν να παρακολουθούν τη θερμοκρασία και τον βήχα ενός ατόμου.   Μπορούν να βάλλουν σε «καραντίνα» όποιον τους αρέσει.   

Θέλουν επίσης να μας αποβιομηχανοποιήσουν σύμφωνα με την Ατζέντα 2030 . Είναι πιθανό να εγκαταλείψουν το πλεονέκτημά τους επιτρέποντας την επιστροφή στην κανονικότητα; 

«Δεν είναι η μόνη ελπίδα για το πλανήτη που καταρρέουν οι βασισμένοι στην βιομηχανία πολιτισμοί ; Δεν είναι δική μας ευθύνη να το πετύχουμε;»
-Maurice Strong,ο πατέρας του « Ατζέντα Βιώσιμης Ανάπτυξης»
Ατζέντα 21/2030 (φωτό)

Μια φάρσα μπορεί να διαιωνιστεί επ' αόριστον.

2. Κανονικά μια χώρα κατακτάται από στρατό εισβολής. Έχουμε κατακτηθεί από ένα ψέμα που δημιουργήθηκε από τα ελεγχόμενα ΜΜΕ των Illuminati. Με άλλα λόγια, χάρη σε ένα δόλο, κυρίευσαν το μυαλό του πληθυσμού που στη συνέχεια συνεργάστηκε για την αυτοκαταστροφή του

Για να γίνει αυτό, η δυτική κοινωνία έπρεπε ήδη να κατακτηθεί. Σχεδόν κάθε τομέας που βοήθησε στη διάπραξη αυτής της φάρσας έχει ανατραπεί. Φάρμακα. Κυβέρνηση. Μέσα μαζικής ενημέρωσης. Επιχείρηση. Εκπαίδευση. Δικαιοσύνη. Ο στρατός. Με λίγες σπάνιες εξαιρέσεις, οι Αμερικανοί πολιτικοί είναι εγκληματίες, εγκατεστημένοι από τους κεντρικούς τραπεζίτες. Τα έσοδα του εγκλήματος είναι η ανταμοιβή για προδοσία.

Αυτή την επιθυμία θανάτου διαχειρίζεται ο Οργανωμένος Εβραίος και ο Μασσώνος που είναι ο εβραϊκός καμπαλισμός (σατανισμός) για τους γκόϊμ.  Αυτός ο κοινωνικός καρκίνος εκδηλώνεται τώρα ως αυτό το #scamdemic.

Λόγω της παράδοσης του τραπεζικού μας συστήματος πάνω σε ανθρώπους που θέλουν να μας καταστρέψουν η κοινωνία μας είναι ήδη Κομμουνιστική (δηλαδή ελεγχόμενος κεντρικός τραπεζίτης ) Η κοινωνία μας έχει ήδη αφιερωθεί στην αυτοκαταστροφή. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο μια τολμηρή, σε μεγάλο βαθμό αναμφισβήτητη φάρσα ήταν αρκετή για να δώσει στην οικονομία εγκεφαλικό, έμφραγμα και νευρικό κλονισμό όλα σε ένα. 

3. Ο πραγματικός στόχος του πολέμου δεν είναι πολιτικός ή εδαφικός. Ο πραγματικός σκοπός του πολέμου είναι να προκαλέσει τον όλεθρο, τον πόνο, τον θάνατο και την καταστροφή. Ο πόλεμος είναι απλώς μια πρόφαση. Οι αντίπαλοί μας είναι σατανιστές.

Ομοίως, το #scamdemic είναι ένας πόλεμος ενάντια στην κοινωνία. Ο πραγματικός σκοπός του είναι ίδιος με έναν πόλεμο μαχών. Αν και δισεκατομμύρια άνθρωποι υποφέρουν, δεν ακούμε πολλά στο msm για αυτές τις μεμονωμένες τραγωδίες. Ο συνταξιούχος περιορίστηκε στο διαμέρισμά του επί μήνες. Οι γονείς που έχασαν τη δουλειά τους και δεν μπορούν να ταΐσουν τα παιδιά τους. Τα εκατομμύρια των μικρών επιχειρήσεων και εστιατορίων που χρεοκοπούν. Τα 2/3 των εργαζομένων σε εστιατόρια στις ΗΠΑ έχουν χάσει τη δουλειά τους.

Υπάρχει μια γνωστική ασυμφωνία. Συνεχής υστερία για την απειλή. Συγκριτικά  λίγα σχετικά με τις ζοφερές ανθρώπινες συνέπειες. Δεν πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι είμαστε ο στόχος. Η ανυπολόγιστη παγκόσμια ταλαιπωρία και η υποβάθμιση είναι ο πραγματικός σκοπός.   


"Οι γκόϊμ είναι ένα κοπάδι προβάτων, και εμείς είμαστε οι λύκοι τους... Και ξέρετε τι συμβαίνει όταν οι λύκοι πέσουν το κοπάδι." (Πρωτόκολλα της Σιών 8)

Δυσκολευόμαστε να καταλάβουμε ότι μας μισούν χωρίς λόγο, ότι οι καβαλιστές τραπεζίτες θέλουν να μας καταστρέψουν

 Μάλλον το ίδιο νιώθουν και τα πρόβατα στο προαύλιο του  σφαγείου . 

Προσευχόμαστε να τελειώσει αυτός ο εφιάλτης και να μην είναι μόνο η αρχή.

Ἀπό :  henrymakow.com

Τό παραπάνω θέμα εἶναι ἀπό τόν Ἀπρίλιο τοῦ 2020. Ἔχει περάσει περισσότερο ἀπό 1,5 χρόνος καί εἶναι σάν νά εἴμαστε μόλις στό χθές. Τί γράφει σήμερα ὁ ἀγαπητός ἀρθρογράφος τῆς παραπάνω σελίδος ; 

Covidscam - Ο οργανωμένος Εβραίος εναντίον Ανθρωπότητας

Ουσιαστικά η απάτη του Covid είναι η παλιά συνωμοσία για την επιβολή του καβαλιστικού εβραϊκού υπεροχής (κομμουνισμός, σατανισμός) στην ανθρωπότητα. Ο Ιουδαϊσμός ορίζεται από τον Καμπαλισμό που είναι μια σατανική λατρεία που μεταμφιέζεται σε θρησκεία. Η ανθρωπότητα εισάγεται σε αυτή τη λατρεία. Το εμβόλιο είναι η έναρξη. Το καρτέλ των κεντρικών τραπεζών του Καμπαλιστή-Εβραϊκού κόσμου (Rothschild et al.) είναι η κύρια πηγή πίσω από την απάτη. Για να καταλάβετε τα τρέχοντα γεγονότα, σκεφτείτε τους Καμπαλιστές Εβραίους και τους προδότες μη Εβραίους λάτρεις της μασσωνίας εναντίον της ανθρωπότητας. Αυτό είναι η ΝΤΠ. Είναι τόσο απλό. 
ο Adolf Stoecker (1835 -1909) ήταν ο ιερέας του δικαστηρίου του Κάιζερ Γουλιέλμου Β',πολιτικός, και Γερμανός στην καταγωγή και Λουθηρανός θεολόγος που ίδρυσε το Χριστιανοκοινωνικό Κόμμα και επιχείρησε να ανατρέψει τον εβραϊκό έλεγχο. Συνέβαλλε στη διοργάνωση της «Αντιεβραϊκής Διάσκεψης της Δρέσδης» το 1882

Εἶναι αὐτός εἶναι ὁ λόγος πού ἡ Δρέσδη καταστράφηκε μέ τέτοια μοχθηρία,τό 1945 ; 

Ἡ τρέχουσα κατάστασις μέ τόν covid,γιά νά μᾶς εἰσαγάγει στόν Κομμουνισμό,εἶναι ἀποτέλεσμα τῆς πραγματικότητος πού προσδιοριζόταν σ᾿ἐκεῖνο τό μανιφέστο;

Μία διάσκεψις στήν Δρέσδη,δείχνει πῶς ἡ ἑβραϊκή ἐξουσία ἦταν τετελεσμένο γεγονός πρίν ἀπό 139 χρόνια καί ἐξηγεῖ γιατί ἡ φυλετική συνοχή καί ἡ χριστιανική κληρονομιά τῆς Δύσεως ὑφίστανται μία μοχθηρή σατανική ἐπίθεσι. Διαβᾶστε τό παρακάτω θέμα καί ῥωτῆστε τόν ἑαυτό σας :«Θά μποροῦσε ὁ Χῖτλερ νά εἶχε λάβη τήν ἐξουσία χωρίς τήν μασσωνική ἑβραϊκή συνέργεια;»

Ἡ Μυστική Μασσωνία δημιουργεῖ «...θά ὑπάρχουσι καί ὅργανα δημιουργηθέντα ὑφ’ ἡμῶν [Ναζί]...Ἐν ἐλάχιστον ὅργανον θά εἶναι ὁ ἀντίπους τῶν ἰδεῶν μας. Οἱ άντίπαλοί μας θά ἐκλάβωσι τόν ψευδοαντίπαλον μας τοῦτον ὡς σύμμαχόν των καί θά μᾶς ἀποκαλύψωσι τό παιγνίδιόν των...» (ἀπό  πρωτόκολλα σιών, 12)

« οὐδεὶς μέντοι παῤῥησίᾳ ἐλάλει περὶ αὐτοῦ διὰ τὸν φόβον τῶν Ἰουδαίων.»( Κατά Ἰωάννη 7:13)

Κανένας δέν ὡμιλοῦσε φανερά γι᾿αὐτόν [τόν Ἰησοῦ],διότι ἐφοβοῦντο τούς ἑβραίους ( ἀπό ἐδῶ)

 «Ένας νέος πόλεμος για την υπεράσπιση της δημοκρατίας και του υποτιθέμενου νόμου ετοιμάζεται με κάθε ταχύτητα. Μια συμμαχία όλων των εβραϊκών ομάδων έχει ήδη ολοκληρωθεί· φέρει τον επίσημο τίτλο της συμμαχίας των τριών μεγάλων δημοκρατιών, της αγγλικής, της αμερικανικής, και της Γαλλικής... Το Ισραήλ απαιτεί παγκόσμιο πόλεμο και σύντομα!... Το Ισραήλ πιστεύει θετικά ότι ο χρόνος λιγοστεύει. Κατά τη γνώμη τους, ο παγκόσμιος πόλεμος τους είναι μια αναγκαιότητα προκειμένου, στο όνομα της αδιαίρετης ειρήνης, όλη εκείνη η μερίδα της ανθρωπότητας που θέλει να απορρίψει τον εβραϊκό ζυγό, μπορεί να ταπεινωθεί».    
-- Revue Internationale des sociétés Secrétes, Απρίλιος 1937 
 ( ὁλόκληρο τό θέμα ΕΔΩ)

Προφανῶς κι᾿ὁ ἐφιάλτης δέν ἔχει τελειωμό.Τό ἐπικρατέστερο,μέχρι σήμερα σενάριο,τό 2ο
 μια κατρακύλα σε μια δυστοπία υποχρεωτικών εμβολίων και ψηφιακών τατουάζ.

 Δέν νομίζω πώς χρειάζεται κανένα περαιτέρω σχόλιο,ὅλοι σας καταλαβαίνετε. Ἴσως κάποιο συμπέρασμα γιά τό τί χειρότερο μᾶς περιμένει ; Ὄχι,δέν θά τό ἔκανα αὐτό. Προτιμῶ τόν πιό πάνω  ἐπίλογο : Προσευχόμαστε να τελειώσει αυτός ο εφιάλτης και να μην είναι μόνο η αρχή.

Καί θέλω πάντα νά ἐλπίζω καί κυρίως νά πιστεύω πώς ὁ Θεός δέν θά μᾶς ἐγκαταλείψῃ.Ἡ Πελασγική

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου