" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2021

Νότιος Κορέα : Διαμαρτυρίες γιά τούς θανάτους ἀπό τά ἐμβόλια

 


Οι Αμερικανοί και οι Ευρωπαίοι δεν είναι οι μόνοι άνθρωποι που εκφράζουν σκεπτικισμό για τα εμβόλια για τον COVID που παράγονται από τους 4-5 φαρμακευτικούς κολοσσούς, κυρίως την Pfizer και τη Moderna. Καθώς αυξάνονται οι αναφορές θανάτων και άλλων «ανεπιθύμητων συμβάντων στην υγεία» που υπάρχουν υπόνοιες ότι προκαλούνται από εμβόλια, οι Νοτιοκορεάτες φέρονται να βγαίνουν στους δρόμους για να διαμαρτυρηθούν για την άρνηση των κυβερνήσεών τους να αναγνωρίσουν χιλιάδες θανάτους που πολλοί πιστεύουν ότι προκλήθηκαν από εμβόλια.

Όπως είπαμε παραπάνω, περισσότεροι από 10.000 άνθρωποι έχουν πεθάνει κάτω από περίεργες συνθήκες λίγο μετά τον εμβολιασμό τους,στη Νότια Κορέα. Η κυβέρνηση έχει αναφέρει μια σύνδεση μόνο σε λίγες σοβαρές περιπτώσεις. Αλλά έχει επίσης κινηθεί προς την αναγνώριση και την αποζημίωση των θυμάτων: για παράδειγμα, ένας βοηθός νοσηλευτή αναγνωρίστηκε τον Αύγουστο ως θύμα εργατικού ατυχήματος και του απονεμήθηκαν κρατικά επιδόματα μετά από παράλυση εξ αιτίας του εμβολιασμού του με το εμβόλιο COVID της AstraZeneca.

Τον Αύγουστο, η κυβέρνηση ερεύνησε τον θάνατο ενός έφηβου χωρίς υποκείμενες παθήσεις μετά από εμβολιασμό με το εμβόλιο Pfizer-BioNTech για τον COVID.

Όμως, ελλείψει πιο συγκεκριμένων απαντήσεων, χιλιάδες Νοτιοκορεάτες βγαίνουν στους δρόμους για να διαμαρτυρηθούν για την εντολή εμβολιασμού σε μια από τις περισσότερο εμβολιασμένες χώρες του κόσμου.

Σύμφωνα με το RT, ένας σύλλογος που ονομάζεται Συμβούλιο Θυμάτων και Οικογένειων Εμβολίων COVID έχει πραγματοποιήσει συγκεντρώσεις σε πολλές πόλεις της Νότιας Κορέας. Οι διαδηλωτές πραγματοποίησαν πορεία από το Δημαρχείο του Μπουσάν στο Εθνικό Πανεπιστήμιο Εκπαίδευσης του Μπουσάν σε μια μεγάλη διαδήλωση που πραγματοποιήθηκε στη δεύτερη πόλη της χώρας.

Υπάρχει ακόμη και η πιθανότητα ο σκεπτικισμός για τα εμβόλια να γίνει θέμα στις επερχόμενες προεδρικές εκλογές της Νότιας Κορέας. Την περασμένη εβδομάδα, το αντιπολιτευόμενο Κόμμα Λαϊκής Εξουσίας πραγματοποίησε δημόσια ακρόαση για τις παρενέργειες του εμβολίου, προσκαλώντας τα υποτιθέμενα θύματα και τις οικογένειές τους να προτείνουν νέες στρατηγικές για την αντιμετώπιση της επιδημίας που ενδέχεται να υιοθετήσει ο υποψήφιος για την προεδρία Yoon Seok-yeol.

Ο Κιμ Γιονγκ-ιν, ο πρόεδρος της εκστρατείας του κόμματος, κατηγόρησε τον πρόεδρο της Νοτίου Κορέας Μουν Τζε-ιν και την κυβέρνησή του ότι αδιαφορούν για τις ζημιές που προκαλούνται από τα εμβόλια.

«Νομίζω ότι ο κόσμος έχει φτάσει σε ένα σημείο όπου δεν μπορεί να εμπιστευτεί την κυβέρνηση», είπε ο Κιμ Γιόνγκ Ίν.

Η κυβέρνηση υποσχέθηκε να αποζημιώσει τα θύματα των παρενεργειών του εμβολίου πριν φτάσουν τα πρώτα εμβόλια. Αλλά είναι επίσης υπεύθυνη για τον καθορισμό των υποθέσεων που αξίζουν αποζημίωση, γεγονός που έχει κατατάξει ορισμένα υποτιθέμενα θύματα, τα οποία αισθάνονται ότι έχουν κλονιστεί.

Περίπου το 83% των Νοτιοκορεατών έχουν εμβολιαστεί κατά του Covid-19, το οποίο είναι εύκολα το υψηλότερο ποσοστό μεταξύ των χωρών της G20. ( ἀπό ΕΔΩ)

Δέν ξέρω ἄν τελικῶς αὐτή ἡ διαμαρτυρία ἔχει ἀνάλογη ἐπίδραση καί πρός τήν Δύση,ὥστε νἀ δοῦμε παρόμοια ξεσηκώματα τοῦ  κόσμου σέ Εὑρώπη καί ΗΠΑ. Πρός τό παρόν ὅ,τι γίνεται ἐν εἴδη διαμαρτυρίας ἔχει νά κανῃ μέ τόν ἐξαναγκασμό,ἐκ μέρους τῶν κυβερνήσεων τῶν χωρῶν τῆς Δύσεως,πρός ἐμβολιασμό ὅλων. 

Ἡ ἀλήθεια εἶναι πώς αὐτές οἱ διαμαρτυρίες ἔχουν μεγάλη ἔκταση στίς περισσότερες εὐρωπαϊκές χῶρες,ὅμως τώρα βλέπουμε τήν Νότιο Κορέα νά γίνεται πρωτοπόρος σέ μία ἄλλη διαμαρτυρία,σαφῶς πάρα πολύ σοβαρή,ἀφοῦ ἔχει νά κάνῃ μέ τίς ἐπιπτώσεις τῶν ἐμβολιασμῶν στούς ἀνθρώπους καί ἰδίως σ᾿ἐκεῖνες πού ἀφοροῦν τόν θάνατο ἐξ αὐτῶν τῶν,κακά τά ψἐματα αὐτή εἶναι ἡ ἀλήθεια,πειραματικῶν ἐμβολίων. 

Στήν Νότιο Κορέα πού ὅπως διαβάσαμε εἶναι ἀπό τίς πλέον ἐμβολιασμένες χῶρες στόν κόσμο,σέ ποσοστὀ 83%  !  Ἀντιλαμβανεσθε τί συμβαίνει μέ τίς περιπτώσεις τῶν παρενεργειῶν καί σέ πόσο βαθμό,ὥστε ὄχι ἁπλῶς νά βγοῦν διαμαρτυρόμενοι στούς δρόμους ἀλλά νά ἔχουν δημιουργήσει καί ἀνάλογον σύλλογο ὁ ὁποῖος ὅπως φαίνεται εἶναι ἀποφασισμένος νά ζητήσῃ τίς εὐθύνες ἀπό τόν Πρόεδρο καί τήν κυβέρνησή του ! 

Ἄν τε νά ᾿δοῦμε ποῦ θά καταλήξη ὅλο αὐτή ἡ κατάστασις/ἐφιάλτης πού βιώνουμε,ἀσταμάτητα,ἐδῶ καί δύο χρόνια ! 


Ἡ Πελασγική

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου