" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2021

Διέρρευσε τό «Σχέδιο τῆς ἐλίτ» : Οἱ ἐγχώριες ἐξεγέρσεις

 

φωτό
Αν ήμουν άνθρωπος του στοιχήματος, αυτό είναι το σενάριο που οραματίζομαι σήμερα. (Ελπίζω να κάνω λάθος!)

Καθώς ο αριθμός των νεκρών αυξάνεται σε εκατομμύρια, και οι άνθρωποι συνειδητοποιούν ότι τα εμβόλια είναι η αιτία, και το lockdown θα είναι μόνιμο, το κοινό θα είναι τόσο εξοργισμένο που θα ανατρέψουν τις κυβερνήσεις τους και θα δολοφονήσουν όλους εκείνους που προώθησαν την απάτη . Οι Illuminati θέλουν να υποδαυλίσουν εγχώρια εξέγερση, να ανατρέψουν εθνικές κυβερνήσεις, να λιντσάρουν πολιτικούς, με άλλα λόγια, να δημιουργήσουν χάος. Το Ordo ab Chao είναι το μότο τους. (Βλ. "Δημιουργική καταστροφή και 6uild 6ack 6etter" ) Αυτό το "σχέδιο" θα ξεδιπλωθεί τα επόμενα 2-4 χρόνια.

Αυτός είναι ο λόγος που ξεκίνησε αυτή η σατανική απάτη η οποία εκθέτει και δυσφημεί στο σύνολο τους υπηρέτες τους , χωρίς προηγουμένως εξασφάλιση ελέγχου των όπλων στις ΗΠΑ. Προτρέπω τα μέλη των μασονικών τους δικτύων να αποσκιρτήσουν τώρα, αντί να πεταχτούν στους λύκους αργότερα. (Είναι επίσης το σωστό που μπορούν να κάνουν.)

Ένας δισεκατομμυριούχος στη Νέα Ζηλανδία υποτίθεται ότι διέρρευσε το «Σχέδιό» του σε έναν πάροχο υπηρεσιών με τον οποίο ήταν φίλος.

" Τα πράγματα αντέστρεψαν το αφήγημα των εμβολιασμών. Με τον καιρό μου είπαν ότι το εμβόλιο θα αυξήσει τη μόλυνση και θα αυξήσει τους θανάτους. Ότι δισεκατομμύρια θα πεθάνουν και οι άνθρωποι θα εξοργιστούν και θα κάψουν συθέμελα τις κυβερνήσεις τους. Οι επικεφαλής, οι επιστήμονες και τα μέσα ενημέρωσης θα πυρποληθούν, κυνηγηθούν και κρεμαστούν στους δρόμους. Και οι δύο πλευρές θα κάψουν τις κυβερνήσεις τους.

Οι άνθρωποι που προωθούν το εμβόλιο θα πέσουν. Γι' αυτό είναι μιας χρήσης. Ο Μπάιντεν είναι σχεδόν νεκρός. Ο Bojo ( Μπόρις Τζόνσον), ο Macron και ο Fidelito ( Τρυντώ ) είναι ηλίθιοι.

Το χρονοδιάγραμμα βλάβης για τα εμβόλια mRNA είναι 2-3 χρόνια. Η πρόσληψη του mRNA «έχει ξεπεράσει τις πιο τρελές προσδοκίες τους».

Στον απόηχο της αναρχίας, μια νέα παγκόσμια κυβέρνηση θα αναδυθεί ως «ο μεγάλος σωτήρας».

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο κάποιοι εξέχοντες αντιεμβολιαστές ανήκουν σε μια μασονική οργάνωση ; Πιστεύουν στο να μας πουν εκ των προτέρων τι πρόκειται να κάνουν. Είναι μερικά από τα άτομα που ο δισεκατομμυριούχος λέει ότι «στρατολόγησαν Αυτός είναι ο λόγος που το Twitter επιτρέπει πλέον να κυκλοφορούν πληροφορίες κατά των εμβολίων (εκτός από τη δική μου);

Το "Σχέδιο" -- Καθώς πεθαίνουν δισεκατομμύρια, η αφήγηση του εμβολίου θα ανατραπεί (Encore) Πηγή- Reddit Conspiracy

Δεν θα σας πω ποιος ή γιατί. Ας πούμε απλώς ότι πέρασα μέρες με αυτό το άτομο και έχει ένα καταφύγιο στη Νέα Ζηλανδία. Είναι η πρώτη φορά που «κάνω παρέα» με ένα γνωστό άτομο με υψηλή περιουσία (δισεκατομμύρια). Ήταν μια τυχαία συνάντηση αφού έκανα κάποια δουλειά για αυτούς στο Κουίνσταουν. Έγιναν δείπνο, ποτά και συζητήσεις. Προσκλήθηκα για παρέα στο χώρο τους για το Σαββατοκύριακο. Το δημοσιεύω τώρα μετά την επεξεργασία του.

Ήσαν χαλαροί και ανοιχτοί μαζί μου, αλλά είπαν αν αναφέρω αυτά τα πράγματα, ότι «δεν συναντηθήκαμε ποτέ». Αλλά γέλασε και είπε ότι κανείς δεν θα το πίστευε ούτως ή άλλως, οπότε «διασκεδάστε», απλώς κρατήστε την ταυτότητά μου έξω από αυτό.

Είπαν ότι δεν έχουμε τίποτα να ανησυχούμε εδώ, οπότε παρά τα όσα μου είπαν,

Ρώτησαν αν έκανα το εμβόλιο και ανακουφίστηκαν όταν είπα όχι. Είπαν ότι οι Νεοζηλανδοί θα έπαιρναν το αντίδοτο ούτως ή άλλως, αλλά μερικοί δεν θα φτάσουν σε αυτό το σημείο. Άλλωστε, κάποιος έπρεπε να τρέχει τα πράγματα εδώ «για αυτούς».

Αρχικά ρώτησαν τι νόμιζαν ότι ήταν το «τελικό παιχνίδι» για όλα αυτά τα πράγματα με τον Covid, Με ρώτησαν τι νόμιζα ότι ήταν, με μεγάλο ενδιαφέρον, αλλά δεν ήμουν κοντά.

Αυτά βασικά είπαν..

-ένα σχέδιο είχε καταστρωθεί πριν από πολλά χρόνια, και για πολλά χρόνια αυτό ήταν όλο, ένα σχέδιο. Έπρεπε να περιμένουν πολλά χρόνια για τις διαθέσιμες τεχνολογίες για να κάνουν το σχέδιο βιώσιμο. Και να στρατολογηθούν τα κατάλληλα άτομα.

-Σίγουρα πρόκειται για μια νέα παγκόσμια κυβέρνηση που τίθεται σε λειτουργία (οι λεπτομέρειες θα συνεχιστούν)

-Αυτή η νέα παγκόσμια κυβέρνηση βρίσκεται ήδη σε ισχύ και λειτουργεί εδώ και χρόνια με απόλυτη μυστικότητα, περιμένοντας στο περιθώριο, μετακινώντας τα πιόνια του σκακιού.

-Η νέα κυβέρνηση απαιτούσε μερικά από τα κορυφαία μυαλά του πλανήτη, σχεδόν όλοι ήρθαν στο πλοίο με τη δική τους ελεύθερη βούληση και με πλήρη πίστη στην υπόθεση μιας νέας παγκόσμιας κυβέρνησης. Κατά την άποψή τους είναι ωμή βία που σώζει την ανθρωπότητα με κάθε κόστος. Μου είπαν ότι αντιμετωπίστηκαν με όσους αρνήθηκαν, αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις, θα έφερναν το άτομο στην ευρύτερη ομάδα και μέσα από συζητήσεις, πείστηκαν και αφοσιώθηκαν στην υπόθεση. Τις περισσότερες φορές, αυτά τα «μυαλά» έκαναν αίτηση για ψεύτικες δουλειές και περνούσαν από ψυχολογικές αξιολογήσεις κλπ ως πρώτο βήμα.

-Αυτό το σχέδιο είναι σε εξέλιξη και η πιο περίπλοκη παγκόσμια αλυσίδα γεγονότων που έχει τεθεί ποτέ σε κίνηση.

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ είναι ουσιαστικά να στρέψει κάθε πολίτη κάθε χώρας, βίαια εναντίον της κυβέρνησής του. Το πώς το κάνουν αυτό είναι σκέτη ιδιοφυΐα και σκέτο κακό.

Για να επιτύχω αυτό το σχέδιο, η τυχαία συνάντησή μου με ρώτησε πώς θα το έκανα; Πώς θα στρέφατε κάθε πολίτη κάθε χώρας εναντίον της κυβέρνησής του; Πραγματικά δεν έχω ιδέα. Έτσι μου έθεσαν τα βασικά.

-Πρέπει να υπάρχει μια παγκόσμια κατασκευασμένη «ασθένεια»

- Πρέπει να υπάρχει μαζικός φόβος, πανικός και παράνοια

- Οι ηγέτες, οι επιστήμονες και τα μέσα ενημέρωσης πρέπει να συγκλίνουν στη συναίνεση μιας θεραπείας

- ότι η θεραπεία θα τους χορηγούνταν ουσιαστικά χωρίς καν να το καταλάβουν 

- Αρχικά, μπορεί να υπάρχουν μόνο λίγες «εγκεκριμένες» θεραπείες, όλες οι άλλες θεραπείες πρέπει να θεωρούνται «επικίνδυνες, μη ασφαλείς και απαγορευμένες»

-Οι ηγέτες, οι επιστήμονες και τα μέσα ενημέρωσης χειραγωγούνται, για να πιστέψετε αυτή τη  θεραπεία» είναι η μόνη επιλογή, ο μόνος τρόπος για να κρατήσετε εσάς και την οικογένειά σας ασφαλείς.

-Οι ηγέτες, οι επιστήμονες και τα μέσα ενημέρωσης, κατά μία έννοια, σας δίνουν το λόγο τους ότι αυτή η θεραπεία είναι ασφαλής και αποτελεσματική

-Τα παιδιά είχαν επίσης στόχο να προκαλέσουν τον μέγιστο πόνο και θυμό όταν πάει άσχημα.

Βρήκα ενδιαφέρον αυτό το μέρος. Οι ηγέτες, οι επιστήμονες και τα μέσα ενημέρωσης μας ΔΕΝ είναι συνένοχοι σε αυτό το σχέδιο ή στην πραγματικότητα μέρος αυτού του σχεδίου με οποιονδήποτε τρόπο. ΚΑΝΕΝΑΣ από αυτούς, ούτε καν ο Φάουτσι. Αποτελούν απλώς τροφή για αυτές τις ελίτ, εξυπηρετώντας έναν σκοπό και τότε θα «απορριφθούν» ή θα « ταϊστούν στους θυμωμένους»! Έχουν παιχτεί.

-Οι λίγοι ακραίοι που αμφισβητούν τη «θεραπεία» απαξιώνονται με διάφορους τρόπους και λογοκρίνονται

-Οι εγκεκριμένες «θεραπείες» είναι βιολογικά/δηλητήρια που χρειάζονται 2-3 χρόνια για να υλοποιηθούν πλήρως.

-Το mRNA ήταν η προηγμένη τεχνολογία που περίμεναν.

-Τα δημόσια μηνύματα διασφαλίζουν ότι οι άνθρωποι εκλιπαρούν για τη «θεραπεία» και κάνουν ουρά για αυτήν.

Θα μπορούσαμε να πούμε, ότι το σχέδιο βρίσκεται σε εξέλιξη σε αυτό το σημείο και μέχρι στιγμής έχει τεράστια επιτυχία. Η πρόσληψη του mRNA ήταν τεράστια και όλοι οι άνθρωποι πιστεύουν ότι η «θεραπεία» είναι ο μόνος τρόπος επιστροφής στην κανονικότητα.

Μου είπαν ότι ξεπέρασε τις πιο τρελές προσδοκίες τους!

Τί έπεται ; 

Εδώ εκτελείται το τελικό σχέδιο.

" Τα πράγματα αντέστρεψαν το αφήγημα των εμβολιασμών. Με τον καιρό μου είπαν ότι το εμβόλιο θα αυξήσει τη μόλυνση και θα αυξήσει τους θανάτους. Ότι δισεκατομμύρια θα πεθάνουν και οι άνθρωποι θα εξοργιστούν και θα κάψουν συθέμελα τις κυβερνήσεις τους. Οι επικεφαλής, οι επιστήμονες και τα μέσα ενημέρωσης θα πυρποληθούν, κυνηγηθούν και κρεμαστούν στους δρόμους. Και οι δύο πλευρές θα κάψουν τις κυβερνήσεις τους. Η πλευρά που είναι υπέρ του εμβολίου, η τελείως προδομένη και ετοιμοθάνατη θα οργιστεί.

Το Elysium είναι μια αμερικανική δυστοπική ταινία δράσης επιστημονικής φαντασίας του 2013 ... Η ταινία διαδραματίζεται τόσο σε μια κατεστραμμένη Γη όσο και σε έναν πολυτελή τεχνητό κόσμο (σχέδιο Stanford torus , ένα από τα προτεινόμενα σχέδια της NASA ) που ονομάζεται Elysium. Η ίδια η ταινία προσφέρει σκόπιμα κοινωνικά σχόλια που διερευνά πολιτικά και κοινωνιολογικά θέματα όπως μετανάστευση , υπερπληθυσμός , μεταανθρωπισμός , υγειονομική περίθαλψη , εκμετάλλευση των εργαζομένων , το δικαστικό σύστημα και ζητήματα κοινωνικής τάξης ...(ἐδῶ)

Μου είπαν επίσης, όταν συμβαίνει αυτό, σκεφτείτε το "Mad Max" για λίγο, αλλά σκεφτείτε το  "Elysium". Υπάρχουν μερικές καθορισμένες ζώνες όπως η ΑΖ, αλλά λόγω γεωγραφίας και υποδομής η ΝΖ είναι γνωστή ως Ζώνη 1

Μόλις οι μάζες απελευθερωθούν από την κυβέρνηση και όλους αυτούς που τις «πρόδωσαν», και έχουν υποφέρει αρκετά. Τότε είναι που η νέα παγκόσμια κυβέρνηση θα αναδειχθεί ως ο μεγάλος σωτήρας. Θα είναι μια «εύκολη πώληση» μου λένε.

....

Ἀπό : henrymakow.com


17 σχόλια:

  1. Αυτά δεν λυνονται από σκεπτόμενος
    Αυτά λυνονται από προσευχομενους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλημερα σας, στο σεναριο υπαρχουν καποια κενα. Τι θα κανει η νεα π.κυβερνηση με τους ενεμβολιαστους ? Αυτοι θα δημιουργησουν αλλη κοινωνία (παριες - mad max)? Θεωρητικα , η νεα π.κυβερνηση θα θεραπευσει τους εμβολιασμενους απο τις αμεσες συνεπειες (7-10 χρονων )αλλα αυτοι θα συνεχιζουν να ελεγχονται μεσω των εμβολιων που εχουν δεχθεί.
    Αν η νεα π.κυβερνηση ερθει για να μας "σωσει" , πως θα σπρώξουν το αφηγημα , πως σας σωζω απο τους κακους που σας σκοτωνουν αλλα για να εισαι μελος της κοινωνιας πρεπει να κανεις το εμβόλιο ?
    Ερωτω μηπως βρω και εγω απαντηση :)
    καλη δυναμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μά νομίζεις πως τούς νοιάζει γιά τούς ἀνεμβολιάστους; Ἴσα-ἴσα τούς θέλουν γιά ...τροφή...

      https://sxolianews.blogspot.com/2021/03/blog-post_31.html

      Μετά ἀπ᾿ὅλο αὐτό καί τήν ἐπίσημο καθιέρωσιν τῆς παγκοσμάς κυβερνήσεως,δέν θά χρειάζεται κανένα ἐμβόλιο πλέον. Θά ἔχῃ δημιουργηθῇ ὁ κόσμος πού επιθυμοῦν μέ ὅσους θά ἔχουν ἀπομείνει.Θά ὑπάρχῃ ἡ ἐλίτ στό τεχνητό παράδεισό της καί οἱ ἐκτός αὐτῆς παρίες ὅπως μᾶς τούς ἔχουν παρουσιάσει μέσα ἀπό τίς ταινίες τους.

      Καλησπέρα ἀγαπητέ μου !

      Διαγραφή
  3. ''ΠΟΛΥΣ Ο ΚΟΠΟΣ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΣΤΑ ΠΟΝΗΡΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ,ΣΤΕΛΝΕΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟΝ ΑΔΗ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ,ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΚΟΡΜΙΑ ΤΟΥΣ, ΣΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΛΕΙΑ''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γι᾿αὐτό θέλουν νά δημιουργήσουν τόν μετάνθρωπο.Γιά ν᾿ἀποφύγουν τόν Ἄδη.Βλέπεις αὐτοί ΔΕΝ πιστεύουν στήν Ψυχή.

      Καλησπέρα ἀγαπητή μου Βοττιαία !

      Διαγραφή
  4. Το καλό είναι ότι κάποιοι βρίσκονται από εκείνη την πλευρά που αντιλαμβάνεται την θανάσιμη μπλόφα των νέων εμβολίων για τον covid και ότι συνοδεύεται από αυτό.
    η μπλόφα της μπλόφας με ξεπερνάει... ίδωμεν. Εξάλλου άλλα τα σχέδια του θεού (για όσους πιστεύουν) και άλλα των ανθρώπων... αλλά και από την πλευρά των ανθρώπων να το δω, οι Αρχαίοι ημών πρόγονοι έλεγαν ότι μετά την ύβρη έρχεται νομοτελειακά η Νέμεσις..
    Αυτά τα ολίγα "απλοϊκά"
    Καλή Χρονιά σε όλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ὕβρις → ἄτη → νέμεσις → τίσις

    ...μια «ὕβρις» συνήθως προκαλούσε την επέμβαση των θεών, και κυρίως του Δία, που έστελνε στον υβριστή την «ἄτην», δηλαδή το θόλωμα, την τύφλωση του νου. Αυτή με τη σειρά της οδηγούσε τον υβριστή σε νέες ύβρεις, ώσπου να διαπράξει μια πολύ μεγάλη α-νοησία, να υποπέσει σε ένα πολύ σοβαρό σφάλμα, το οποίο προκαλούσε την «νέμεσιν», την οργή και εκδίκηση δηλαδή των θεών, που επέφερε την «τίσιν», δηλ. την τιμωρία και τη συντριβή/καταστροφή του... (https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%8E%CE%B2%CF%81%CE%B9%CF%82)

    Ὅσο γιά τήν μπλόφα τῆς μπλόφας δέν ὑφίσταται κάτι τέτοιο.Εἶναι ὅλα ξεκάθαρα : Τεχνητός ἰός.ἐμβόλια,ἀποπληθυσμός.
    Ὅταν συνειδητοποιήσουν οἱ ἄνθρωποι τό σχέδιο ( μετά ἀπό μαζικούς θανάτους ἐμβολιασμένων) τότε θά ξεσηκωθοῦν καί θά στήσουν κρεμάλες.Μέσα στόν χαμό αὐτό θά ἐξολοθρευτοῦν τόσο οἱ ὑπηρέτες τοῦ Συστήματος ὅσο καί οἱ ξεσηκωμένοι ἀπό τόν στρατό τῆς κυβερνήσεως τῆς ΝΤΠ.

    Τό σχέδιο ἔτσι πάει.Μετά βᾶλε στό κάδρο ( Νέα Τάξις Πραγμάτων) τίς γνωστές ταινίες πού ἀναφέρονται παραπάνω ἀλλά καί τήν ἀκόμη πιό παλιά (50ετίας) Soylent Green :
    https://sxolianews.blogspot.com/2021/03/50.html

    Ὅπως τά ἔχουν σχεδιάσει καί ὅπως μᾶς ἔχουν ὑποψιάσει μέσα ἀπό τίς ταινίες τους.

    Αὐτοί κάνουν σχέδια ( ΟΧΙ ὁ Θεός) ὅμως λογαριάζουν πάντα χωρίς τόν ξενοδόχο.Στήν προκειμένη περίπτωσιν ξενοδόχος εἶανι αὐτός πού φορᾷ τά σωστά ...γυαλιά...

    Καλησπέρα ἀγαπητή μου Μαρία !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι ταινιες τους που δηθεν προβλεπουν-προδιαγραφουν μελλοντικες πιθανες καταστασεις ειναι ξεκαθαρα μεθοδοι πολεμου δια της προπαγανδας. Στην κατηγορια των αυτοεκπληρουμενων προσδοκιων. Στην πραγματικοτητα δια των κινηματογραφικων αυτων "προβλεψεων" χαρασσουν μια δικη τους επιθυμητη γραμμη στο μυαλο των θεατων αφου η ανεξαρτητη σκεψη που θα μπορουσε να αντισταθει στην προπαγανδα εκλιπει εκκωφανικα απο τους πολλους. Οι ανθρωποι σιγα-σιγα αρχιζουν να πιστευουν και να κατευθυνουν τις σκεψεις τους, τις πραξεις τους και την πολιτικη τους τοποθετηση συμφωνα με την αυτοεκπληρουμενη προσδοκια η και προφητεια. Αναστελλεται ετσι καθε αντιθετη σκεψη, καθε πιθανη αντιδραση και αδρανοποιειται καθε θεληση αντιστασης ως ματαιη. Ματαιη διοτι τα κινηματογραφικα επερχομενα γινονται μερος των πεποιθησεων πλεον. Η εντελως αυτη εχθρικη πολεμικη τεχνογνωσια επικαιροποιηθηκε απλα τωρα με τις ταινιες του Χολλυγουντ ενω παλια τον ρολο αυτον επαιζαν οι αυτοεκπληρουμενες προφητειες. Ιδια ειναι η μεθοδος.Οι στοχοι των αυτοεκπληρουμενων προσδοκιων ειναι πολυπλευροι. Στοχευουν κυριως στην αδρανοποιηση καθε αντιστασης ενω διαφαινεται στα εκπαιδευμενα μυαλα ο στοχος της ΕΛΙΤ. Που ειναι οτι χειροτερο. Αφου ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΩΣ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΚΑΤΙ ΕΥΟΙΩΝΟ, ΚΑΤΙ ΘΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΦΕΛΙΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. Και αυτο γιατι η ΕΛΙΤ θελει οι ανθρωποι να πιστεψουν στην τοσο δυσοιωνη μοιρα τους ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΤΟΥΝ ΤΟ "ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ" τους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ἀγαπητέ Θαλῆ ἔχεις δίκιο σ᾿αὐτά πού γράφεις.Ἔτσι ἀκριβῶς :

      « η ΕΛΙΤ θελει οι ανθρωποι να πιστεψουν στην τοσο δυσοιωνη μοιρα τους ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΤΟΥΝ ΤΟ "ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ" τους!!!»

      Εἶναι αὐτό πού συνηθίζω νά γράφω,κυρίως στό φ/β : Μήν ἀναπαράγεται θέματα πού εἶναι ἀρνητικά, βλάσφημα, δυσοίωνα καί διάφορες βλακεῖες εἰπωμένες ἀπό τά νούμερα πού θέλουν νά λέγονται « διάσημοι/ες».

      Οἱ ἀναφορές πού κάνουμε ἐδῶ γιά τά σχέδιά τους εἶναι σαφές πώς γίνεται γιά νά τούς τά χαλάσουμε. Καλῶς,θά δοῦμε ποῦ πάῃ τό πρᾶγμα γιατί ὅλα εἶναι ἀνοικτά.Καί κυριολεκτῶ μέ τό ὄλα !

      Καλησπέρα ἀγαπητέ μου Θαλῆ ! Εὔχομαι τό νέον ἔτος νά φέρῃ τά καλά,τά θετικά,τά εὐοἰωνα γιά ἐσένα,τήν οἰκογένειά σου,τούς ἀγαπημένους σου καί ὅλο τόν κόσμο !

      Διαγραφή
    2. Επισης ευχομαι τα καλυτερα και για σενα Πελασγικη!!

      Διαγραφή

  7. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ
    ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ

    To 1993, o Dr. John Coleman δημοσίευσε αυτό : Τουλάχιστον 4 δισεκατομμύρια «άχρηστοι φαγάδες» θα πρέπει να εξαλειφθούν μέχρι το 2050

    Από το βιβλίο: ‘The Conspirator’s Hierarchy: The Story of Committee of 300‘ (‘Η Ιεραρχία των Συνωμοτών- Η ιστορία της Επιτροπής των 300’)του Dr. John Coleman (πρώην αναλυτή πληροφοριών της MI-6), που δημοσιεύτηκε το 1993:

    https://kanenazori.com/2021/12/25/coleman-axristoi_fagades/


    CONSPIRATORS HIERARCHY: THE STORY OF THE COMMITTEE OF 300 Dr. John Coleman
    ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ

    https://en.calameo.com/read/000356274b25ed47f3ab7


    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάπου-κάπου βγαίνουν καί φανερώνουν τά σχέδιά τους,ἔνιοι ἐξ αὐτῶν.Ἴσως ἀκόμη καί αὐτοί νά εἶναι ἐπιλεγμένοι γιά τόν ῥόλον τους.

      Γιά θυμίσου Ἀγγελική τήν Μυστική Ἔκθεση τοῦ Κίσσινγκερ,ἀπό τό 1974 : https://sxolianews.blogspot.com/2021/04/blog-post_14.html

      Ἀκριβῶς τά ἴδια ἔλεγε κι᾿αὐτός ἀλλά αἰτιολογών τό γιατί ἐπιβάλλεται αὐτός ὁ ἀποπληθυσμός.

      Βασικά πιστεύω πώς μέσα ἀπό αὐτές τίς ἀποκαλύψεις κι᾿ἀνάμεσα στίς πολλές ἀλήθειες ὑπάρχει κάποιο ψέμα πού ἴσως εἶναι καί τό πιό σοβαρό σ᾿ὅλη τήν ὑπόθεση.Μία παγίδα...

      Ἐν πᾶσῃ περιπτώσει ἐνημερωνόμεθα ἀπό κάθε πηγή,λαμβάνουμε ὑπ᾿ὅψιν κάθε στοιχεῖο καί ἐπεξεργαζόμεθα τί πρέπει νά κρατήσουμε καί τί ὄχι. Τί καί πόσο μπορεῖ νά μᾶς χρησιμεύσει.Πιστεύω πώς ἀπ᾿ὅλα αὐτά καί πίσω ἀπ᾿ὅλα αὐτά ὑπάρχει μία ἀλήθεια πολύ καλά κρυμμένη...

      Ἀγαπητή μου Ἀγγελική σοῦ εὔχομαι ἕνα εὐτυχές νέον ἔτος,μέ ὑγεία,ἀγάπη κι᾿εὐτυχία γιά ἐσένα τήν οἰκογένειά σου καί ὅλους τούς ἀγαπημένους σου ! Χρόνια Πολλά !

      Διαγραφή
  8. Πάντως το όνομα του θεού και η Δευτέρα παρουσία του καθως και οριστική εξολόθρευση του κακού δεν ακούγεται ,η μαλλον συνεχως ακούμε για το θηρίο ("και εθαυμασαν οι άνθρωποι λέγοντας:ποιος δύναται να πολεμήσει το θηρίο";)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Στο ΤΕΛΟΣ, όποτε αυτο γίνει, θα είναι η Δευτέρα παρουσία του Ιησού Χριστού μας και Ταυτόχρονα ή σχεδόν Ταυτόχρονα θα γίνει η οριστική εξολόθρευση του ΑντίΧριστου και γενικότερα του Κακού και των Οπαδών αυτού του Κακού.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Henry Makow

    Μην κρέμεστε κι απ' τα χείλη του· το 2021 είχε γράψει μπόλικες μ@λ@κίες, όπως ότι ο Τραμπ είναι της Cabal -τώρα τα έχει μαζέψει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ὄχι Κώστα,συνεχίζει νά εἶναι ἐπιφυλακτικός μέ τόν Τράμπ.Μάλιστα ἔχει φιλοξενήσει θέματα ὅπου τόν περιγράφουν ὡς ἀνδρείκελο τῆς ΝΤΠ.

      Ὁ Μακόου ποτέ δέν εἶναι ἀπόλυτος ἐκτός κι᾿ἄν πρὄκειται γιά κομμουνιστές καί σιωνιστές/καμπαλιστές.


      Καλησπέρα ἀγαπητέ μου Κώστα !

      Διαγραφή