" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Σάββατο 3 Ιουλίου 2021

Τά πειραματόζωα τῆς ἐξουσιαστικῆς «ἐλίτ» εἶναι τά παιδιά


«
Στα υψηλότερα επίπεδα του ιατρικού καρτέλ, τα εμβόλια αποτελούν κορυφαία προτεραιότητα επειδή προκαλούν εξασθένιση του ανοσοποιητικού συστήματος. Ξέρω ότι μπορεί να είναι δύσκολο να γίνει αποδεκτό, αλλά είναι αλήθεια. Το ιατρικό καρτέλ, στο υψηλότερο επίπεδο, δεν είναι εδώ για να βοηθήσει τους ανθρώπους, είναι για να τους βλάψει, να τους αποδυναμώσει. Για να τους σκοτώσει. Σε ένα σημείο της καριέρας μου, είχα μια μακρά συνομιλία με έναν άντρα που κατείχε υψηλή κυβερνητική θέση σε ένα αφρικανικό έθνος. Μου είπε ότι ήταν καλός γνώστης αυτού. Μου είπε ότι ο ΠΟΥ είναι η πρώτη γραμμή γι᾿αυτά τα ενδιαφέροντα του αποπληθυσμού »

~  Συνέντευξη με τόν Jon Rappoport * ἀπό τόν Gary D. Barnett


Η εσωτερική τρομοκρατία είναι ζωντανή και εύρωστη στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, και τα τρέχοντα σχέδια των εταιρικών και πολιτικών τάξεων περιλαμβάνουν την τρομοκρατία όλων των μωρών και των παιδιών, προκειμένου να προωθήσουν τις πολύ άθλιες τρέχουσες και επικείμενες ατζέντες της άρχουσας τάξης. Αυτές οι ατζέντες περιλαμβάνουν τον αποπληθυσμό μέσω των γενοκτονιών και την προώθηση του τεχνοκρατικού ελέγχου της ζωής,των σωμάτων και του νου των νέων. Αυτό δεν είναι μυστικό, και επιδιώκεται ενεργά από την τρέχουσα κυβέρνηση του Μπάιντεν, καθώς και από το μεγαλύτερο μέρος της βάσης της πολιτικής τάξης και των δύο μεγάλων κομμάτων, και εκείνων της άρχουσας «ελίτ» που ελέγχει αυτές τις συνένοχες μαριονέτες. Όσοι διαφωνούν με αυτήν την εκτίμηση, απλά αγνοούν την πραγματικότητα και αποφάσισαν να στρατολογηθούν με το ένα ή το άλλο πονηρό πολιτικό καρτέλ ώστε να υποστηρίξουν μέσῳ της συλλογικής ανευθυνότητος,που πιστεύει ψευδώς σε «καλοπροαίρετους» ηγέτες,την ψήφο τους.

.
Αυτός ο σχεδιασμός εγχύσεως ξεκίνησε με τα φαρμακευτικά βδελύγματα που ονομάστηκαν ψευδώς δοκιμαστικά «εμβόλια», που χρησιμοποιούν τώρα όλες τις ηλικίες παιδιών, συμπεριλαμβανομένων των βρεφών, στα πειράματά τους. Πρόκειται για μια γνωστή απάνθρωπη επίθεση εναντίον των αβοήθητων και αθώων νέων, προκειμένου να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για ένα σχέδιο εμβολιασμού σε κάθε παιδί με αυτό το θανατηφόρο δηλητηριώδες, γονιδιακό σκεύασμα που θα μεταβάλλει το μυαλό και τη βιολογική σύνθεση των σημερινών και των επερχόμενων γενεών. Ενώ δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή εθνική εντολή για «εμβολιασμό» όλων των παιδιών του σχολείου, το σχέδιο Fauci είναι πρώτα να εμβολιάσει τους μαθητές γυμνασίου από το φθινόπωρο και εν συνεχείᾳ όλα τα υπόλοιπα, συμπεριλαμβανομένων των παιδιών του δημοτικού και βρέφη μέχρι το 2022. Όπως δήλωσε πρόσφατα :

φωτό
«Κάνουμε τώρα μελέτες που βρίσκονται σε εξέλιξη,αυτή την στιγμή.Μελέτες που εξετάζουν αυτό που αποκαλούμε κλιμάκωση της ηλικίας, για παιδιά από 12 έως 9 χρονών και στη συνέχεια 9 έως 6 και διαδοχικώς από 6 έως 2 χρονών και από 2 χρονών μέχρι και 6 μηνών... ». Είπε ο Fauci, ο διευθυντής του Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργίας και Λοιμωδών Νοσημάτων, στον John Berman του CNN.

«Ελπίζουμε ότι καθώς θα πλησιάζουμε στο τέλος αυτού του ημερολογιακού έτους, θα έχουμε αρκετές πληροφορίες για τον εμβολιασμό παιδιών κάθε ηλικίας. Λοιπόν, είμαι επιφυλακτικά αισιόδοξος ότι θα μπορούσαμε να φθάσουμε στο σημείο αυτό μέχρι το τέλος του έτους »,είπε.

Η προώθηση εμβολισμού των παιδιών είναι υψίστης σημασίας για όσους θέλουν να ελέγξουν την ανθρωπότητα. Οι ανεπιθύμητες παρενέργειες αυτών των εμβολίων στους νέους θεωρούνται θετικές επιπτώσεις για όσους επιθυμούν να τους «εμβολιάσουν». Για να ελέγξουμε τις μελλοντικές γενιές, το μόνο που χρειάζεται είναι να είμαστε σε θέση να ελέγξουμε τα παιδιά σήμερα. Κάνοντας την ένεση στα περισσότερα από τα βρέφη και τα παιδιά του σχολείου σήμερα, θα συμβούν αλλαγές στο σώμα και το μυαλό και καταστροφή του ανοσοποιητικού συστήματος και θα επιτρέψουν τον απόλυτο έλεγχο αργότερα. Επιπλέον, θα επιτρέψει στον τομέα της υποτιθέμενης «ελίτ», να κυριαρχήσει πλήρως στους πληθυσμούς εντός μιας έως δύο γενεών. Αυτό μαζί με την προγραμματισμένη αύξηση του θανάτου στον ηλικιωμένο πληθυσμό λόγω της τοξικής φύσης αυτών των «εμβολίων», θα οδηγήσει ταυτόχρονα αμφότερες τις προσπάθειες αποπληθυσμού και διαρθρωτικών μέτρων ελέγχου. Αυτό δεν συμβαίνει τυχαία.

Το συγκαλυμμένο πραξικόπημα, για το οποίο προειδοποιώ εδώ και αρκετό καιρό, βρίσκεται πλέον σε πλήρη λειτουργία και θα ενταθεί μόνο καθώς θα περάσουμε από το καλοκαίρι στην εποχή της γρίπης,του φθινοπώρου και του χειμώνα. Αυτό φυσικά θα ενσταλάξει περισσότερο φόβο και θα πανικοβάλλει αρκετούς που έχουν αποφύγει να κάνουν το δηλητηριώδες ψεύτικο εμβόλιο νά το κάνουν, και η πίεση για να εξαπατήσουν τους νέους να κάνουν το τρύπημα, ανεξάρτητα από τη γονική συγκατάθεση, ειδικά εκείνων άνω των 12 ετών, θα ισχυροποιείται. Πολλές προσπάθειες αποτροπής φόβου και δελεασμού θα είναι εμφανείς καθώς προχωρά η σεζόν. Δεν υπάρχει καμία κρατική μέριμνα για την υγεία οποιουδήποτε παιδιού οποιασδήποτε ηλικίας και κάθε προσπάθεια βλάβης των παιδιών με τοξικά και χειριστικά χημικά δηλητήρια δεν θα συνεχιστεί μόνο, αλλά και θα συμβεί με ταχεία επέκταση.

Ένα σημαντικό στοιχείο πληροφοριών που πρέπει να γίνει κατανοητό είναι το γεγονός ότι κανένα SARS CoV-2 (Covid-19) δεν έχει ποτέ απομονωθεί, διαχωριστεί, αναγνωριστεί. Ούτε υπήρξε προσπάθεια βεβαίωσης των αξιωμάτων του Kώχ για επαλήθευση ότι υπάρχει τέτοιος ιός. Λαμβάνοντας υπόψη αυτές τις πληροφορίες, καμία παραλλαγή οποιουδήποτε άγνωστου (ανύπαρκτου) «ιού» δεν μπορεί να μεταλλαχθεί και να βλάψει. Αλλά τότε, η λογική έχει εξαφανιστεί υπ᾿ αυτή την άποψη,για όλους σε αυτήν τη χώρα και τον κόσμο, οπότε ο φόβος για αυτά τα κατασκευασμένα τέρατα συνεχίζεται στο μέχρι σήμερα μπερδεμένο και ανίδεο ευρύ κοινό.

Επί του παρόντος, υπάρχουν χιλιάδες υποτιθέμενες μεταλλάξεις, αρκετές από τις οποίες υποτίθεται θανατηφόρες. από τον αρχικό ψεύτικο ιό. Μερικές από τίς πιο πρόσφατες έχουν ονομασθεί, από τον εγκληματία ΠΟΥ - η μετάλλαξη του Ηνωμένου Βασιλείου, η μετάλλαξη της Νότιας Αφρικής και η μετάλλαξη της Ινδίας. τώρα μετονομάστηκαν αντίστοιχα, οι μεταλλάξεις Alpha, Beta και Delta. Και η φάρσα συνεχίζεται.

Εάν οι μεγαλύτερες γενιές εξαλειφθούν,ως επί το πλείστον,από τις δυσμενείς επιπτώσεις του «εμβολίου», οι μέσες ηλικίες θα δολοφονηθούν ή θα υποστούν βλάβες και θα είναι εξαρτώμενες όπως και τα βρέφη μέχρι και τους εφήβους και νέους,από το ἐμβόλιο για όλη τους την ζωή, τότε όλες οι μελλοντικές γενιές θα καταδικαστούν σ᾿έναν τεχνοκρατικό μετανθρωπισμό  που στοχεύει να ικανοποιήσει μόνο τους πλούσιους, ισχυρούς και όλα τα υποστηρικτικά πιόνια στην πολιτική και την κυβέρνηση. Αυτό είναι που επιδιώκεται, και αυτό συμβαίνει πεντακάθαρα μπροστά στα μάτια μας.

Αυτή η κυβέρνηση με εντολή των κυρίων της θα συνεχίσει τις προσπάθειές της να «εμβολιάσει» όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο. Τα παιδιά θα στοχεύονται περισσότερο, ειδικά τους επόμενους μήνες, και κάθε προσπάθεια για την καταστροφή τους θα είναι επικείμενη εάν επιτρέπεται από τους γονείς και την υπόλοιπη κοινωνία χωρίς μαζική αντίσταση

Η επόμενη φάση της παιδικής κακοποίησης θα είναι η ανάπτυξη προγραμμάτων για «εμβολιασμό» στα νεογέννητα με αυτό το RNA / DNA που μεταβάλλεται το δηλητήριο. Το κράτος θα παρακάμψει τη συγκατάθεση των γονέων και των οικογενειών σε κάθε ευκαιρία και θα επωφεληθεί από την αξιολύπητη φύση αυτού του σημερινού πληθυσμού προωθώντας τον φόβο, προκαλώντας πίεση από ομοτίμους και απειλώντας τους διαφωνούντες να πάρουν την επιμέλεια των παιδιών τους. Το φρικτό «δημόσιο» εκπαιδευτικό σύστημα της κυβέρνησης θα παίξει σημαντικό ρόλο σ᾿αυτό τό σχέδιο «εμβολιασμού»,όλων των νέων,καθώς είναι ο κύριος ελεγκτής και κατηχητής των παιδιών στην χώρα σήμερα.

Οι γονείς που επιτρέπουν στην πολιτεία να πειραματιστεί με τα παιδιά τους, και υποκύπτουν στην πίεση να τα «εμβολιάζουν» σαν να είναι τα πειραματόζωα της «ελίτ», δεν αξίζουν να είναι γονείς κατά την εκτίμησή μου. Οι γονείς είναι η μόνη πρώτη γραμμή προστασίας για τ᾿ ανήλικα παιδιά, και εάν αποτύχουν να προστατεύσουν τα δικά τους, το αποτέλεσμα θα είναι το τέλος αυτής της κάποτε, ως επί το πλείστον,ελεύθερης κοινωνίας, αλλά ακόμη χειρότερα, θα σημάνει το τέλος της ανθρωπότητας, όπως το γνωρίζαμε.

Συχνά λέγεται ότι ένα στα τέσσερα παιδιά είναι θύματα κακοποίησης, με τη μία ή την άλλη μορφή. Αυτή η κυβέρνηση μέσω της πλαστογραφημένης εξαπάτησης προσπαθεί να κάνει κάθε παιδί θύμα φρικτής κακοποίησης για όλη του την ζωή. 

lewrockwell.com


* Jon Rappoport
: Ἐλεύθερος,ἐρευνητής δημοσιογράφος καί συγγραφέας,πάνω ἀπό 30 χρόνια. 

Εἶναι ὁ συγγραφεύς τῆς «ἐκρηκτικῆς» σειρᾶς βιβλίων : THE MATRIX REVEALED, EXIT FROM THE MATRIX, καί POWER OUTSIDE THE MATRIX.

Το 1996, ο Jon ξεκίνησε το Μεγάλο Μποϊκοτάζ , εναντίον οκτώ εταιρικών κολοσσών χημικών: Monsanto, Dow, Du Pont, Bayer, Hoechst, Rhone-Poulenc, Imperial Chemical Industries και Ciba-Geigy. Το μποϊκοτάζ συνεχίζει να λειτουργεί μέχρι σήμερα.

Γιά ὁλόκληρο τό βιογραφικό του μπορεῖτε νά ἐπισκεφθεῖτε τήν σελίδα του, ἐδῶ,ὅπου μπορεῖτε νά βρεῖτε πληροφορίες γιά τά βιβλία του καί τά ἱστολόγιά του.


Ἡ Πελασγική

4 σχόλια:

  1. Που ειναι ο Διηνεκης?????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δέν ἔχουμε κάποια σχετική πληροφορία ἐπ᾿αὐτοῦ,ἀφοῦ δέν ἔχουμε ἄλλον τρόπον ἐπαφῆς πέραν τῆς περιοχῆς τῶν σχολίων,ἀλλά πρωτίστως εὐχόμαστε νά εἶναι καλά.

      Καλησπέρα ἀγαπητέ μου !

      Διαγραφή
    2. Προχθές κάναμε μία σχετική ἀνάρτησιν περί τῆς ἀπουσίας του,χωρίς ὅμως νά μάθουμε κάτι.

      Ἐδῶ : https://sxolianews.blogspot.com/2021/07/blog-post.html

      Διαγραφή
  2. Ναι την ειδα μετα. Σας ευχαριστω. Ευχομαι να ειναι καλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή