" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2020

Ἄ,τώρα ἀρχίζουν καί τά λένε; «Ὕποπτη ἡ φωτιά στόν Ἕβρο» λέει ὁ ἀντιπεριφερειάρχης


ΣΕ ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ,ἔτσι;


Εβρος: Μεγάλη φωτιά στη Μελία -Αντιπεριφερειάρχης: Υποπτη πυρκαγιά, ξέσπασε σε περάσματα μεταναστών

«προκαλεί πολλά ερωτηματικά το γεγονός ότι στο τελευταίο δεκαήμερο έχουμε στον Έβρο έντεκα φωτιές, οι πέντε εκ των οποίων στο νότιο τμήμα του Νομού και μάλιστα μεγάλες, όπως η φωτιά της Αισύμης, για την κατάσβεση της οποίας χρειάστηκε μεγάλη εναέρια υποστήριξη. Η φωτιά που ξέσπασε σήμερα με δείκτη επικινδυνότητας 4, αλλά και το ότι εντοπίσαμε, σε προηγούμενες φωτιές ότι εκδηλώθηκαν σε σημεία-περάσματα μεταναστών όπου βρέθηκαν και ίχνη μικρής κατασκήνωσης, είναι τα στοιχεία που μας προβληματίζουν, γιατί είναι πρωτοφανές όλα αυτά τα χρόνια να έχουμε έντεκα φωτιές σε διάστημα δέκα ημερών», καταλήγει ο πρόεδρος του  Συντονιστικού Οργάνου της Πολιτικής Προστασίας του Νομού και αντιπεριφερειάρχης,Δημήτρης Πέτροβιτς.

Σέ περάσματα μεταναστῶν,ἔτσι; Τό λέει καί ὁ Ἀντιπεριφερειάρχης. Καί ὅταν ἀρχίζουν νά τά λένε αὐτά,δυστυχῶς,φοβοῦμαι γιά τά χειρώτερα...Ἔντεκα φωτιές σέ δέκα μέρες !

Μάλιστα...Τ᾿ἀκοῦς Χρυσοχοΐδη,ἐσύ καί τ᾿ἀσυνόδευτά σου; Ἄκου τα...


Ἡ Πελασγική

3 σχόλια:

  1. Oι λάθρο με τα καθεστώς είναι το ίδιο πράγμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πριν λίγο καιρο δεν ελεγαν, μαλιστα δια στόματος Μητσοτακη, οτι δεν προκειται να γινει πάλι γενικο lockdown?Γιατι δεν λενε οτι το 70% των νοσηλευομενων ειναι λαθρομεταναστες η και νομιμοι μεταναστες? Στον Δήμο Αθηναιων και Πειραιως το μεγαλυτερο ποσοστο κρουσματων, εκει δηλαδη που βρισκονται αυτοι είναι οι λαθρομετανάστες!! τους βολεύει αυτό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η εισβολή από τον Έβρο άρχισε από την δεκαετία του ΄80. Τότε υπήρχε και ο κίνδυνος των ναρκοπεδίων με αρκετούς εισβολείς νεκρούς.
    Ο πατέρας των Αντετοκουνμπο της φυλής γιορούμπα εδήλωσε ότι έφθασε με την γυναίκα του άλλης φυλής στην Ελλάδα το 1991 μέσω Έβρου, αφού είχαν εγκαταλείψει έναν υιό. Εδώ η αναπαραγωγή τους μας έδοσε άλλους τέσσερεις υιούς.
    Αυτό με την Αισύμη με ανησύχησε πολύ διότι έχω συγγενείς και συμπατριώτες από Καρβάλη της Καππαδοκίας. Υπέροχοι Έλληνες μαζί με τους Ποντίους και Σαρακατσαναίους συντοπίτες τους. Επί βουλγαρικής κατοχής θρήνησαν πολλά θύματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή