" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Δευτέρα 27 Ιουλίου 2020

Mr. V (65η) - Ἑλληνοτουρκικά,Ε.Φ. γιά Ἐθνική Ἄμυνα καί Ἐθνική Παιδεία,Βουδδισμός στά δημ. σχολεῖα ! ! !



Ἀνοιχτή ἐπιστολή στόν Ἐρντογάν

Του Σωτήρη Τζούμα*

Αγαπητέ νεοΣουλτάνε της γείτονος χώρας,

Μια και αποφάσισες να βουτηξεις ως το λαιμό στον βούρκο γιατί μόνον εκεί νοιωθεις καλά και να παρεις την χώρα σου ( ; ) και ολόκληρο τον μουσουλμανικό κόσμο στο λαιμό σου,με τον πιο αισχρό τρόπο, γράφοντας τις πιο μαύρες σελίδες της ιστορίας σου , να σου υπενθυμίσουμε κάτι που ίσως να έχεις ξεχάσει όχι μόνον γιατί είσαι μπουνταλάς αλλά γιατί η αμετροέπεια σου δεν σε αφήνει να καταλάβεις .

Όταν θα γονατίζεις για να προσεύχεσαι κάτω από τον τρούλο της Αγιά Σοφιάς, θα βλέπεις πάντα ότι θα περιτριγυρίζεσαι από Αγίους, από τον Χριστό, από την Παναγία στην Πλατυτέρα του ναού , απο Αγγέλους και όλη τη χριστιανική κληρονομιά που όσο και να θέλεις να κρύψεις… εκεί είναι και θα είναι πάντα για να σε σκιάζουν. Επίσης κάτω από το δάπεδο στο οποίο θα πέφτεις με τα μούτρα θα σε ακούνε οι μάρτυρες και οι Άγιοι που αναπαύονται εκεί. 

Δεν θέλω να σου χαλάσω τον παραλογισμό αλλά όπως και να την πεις την Αγιά Σοφιά , ότι ταμπέλα κι αν της βάλεις η Αγιά Σοφιά είναι και θα παραμείνει ο Καθεδρικός της Ανατολικής Ορθόδοξης Εκκλησίας.Που ξανάκουσες τζαμί με προσωνύμιο Αγίας;

Και σύ βουτηγμένος ως το λαιμό στον παραλογισμό, τον εγωισμό και την κακότητα θα μείνεις στην ιστορία ως ο γιαλαντζί σουλτάνος που για να κρύψει την αποτυχία του ως κυβερνήτης και την οικονομική καταστροφή και εξαθλίωση του λαού του εξαιτίας της μεγαλομανίας του έσυρε την χώρα του σε μια πρωτοφανή διεθνή ξεφτίλα που όμοια της δεν έζησε καμία πολιτισμένη χώρα.

Αγαπητέ μου κ. Ερντογάν είσαι αξιολύπητος!

Το τέλος σου προβλέπεται οικτρό. Κρίμα που δεν θα ζήσεις για να το δεις και σίγουρα δεν θα προλάβεις να χαρείς για καιρό την Αγιά Σοφιά ως τζαμί. «Και εγένετο σιγή εν τω ουρανώ ως ημιώριον». Ο Θεός σου έδωσε το χρόνο που έπρεπε για να σκεφτείς λογικά και να πράξεις το σωστό. Αλλά εσύ θέλησες να το φτάσεις ως το τέλος ! Περαστικά σου!

Όψονται εις ον εξεκέντησαν! Και συ και όλοι οι όμοιοι σου!


* Σωτήρης Τζούμας εἶναι ἐπικοινωνιολόγος καί πρώην στενός συνεργάτης τῶν Μακαριστῶν Ἀρχιεπισκόπων, Ἀμερικῆς Ἰακώβου καί Ἀθηνῶν Χριστοδούλου.
Ἡ ἐπιστολή ἀπό ἐδῶ

Ἀπό τό ἰστολόγιον τῆς Ὀδύσσεια τηλεοράσεως,ἐδῶ καί τό διαδικτυακό της κανάλι,ἐδῶ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου