" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τρίτη 21 Μαΐου 2019

Στρατηγός George Patton,κάτι παραπάνω ἤξερε...

φωτό
Αμέσως μετά τον πόλεμο των ΗΠΑ εναντίον της Εθνικοσοσιαλιστικής Γερμανίας ο Αμερικανός στρατηγός George S. Patton δήλωσε: «Πολεμούσαμε τον λάθος εχθρό (Γερμανία) τόσο καιρό. Αλλά απο τη στιγμή που βρισκόμαστε εδώ (Σοβιετικά σύνορα) θα έπρεπε να επιτεθούμε στους Μπάσταρδους (Κομμουνιστές) τώρα αμέσως!\»

Αμερικάνος Στρατηγός George Patton για τον Β’ παγκόσμιο: Ήμασταν στη λάθος πλευρά του πολέμου!


Ἀπό τό ἀνωτέρῳ θἐμα,τοῦ ἰστολογίου «Διόδοτος» ἀναδημοσιεύουμε τό σχόλιον τοῦ «Εὖ-Στρατιώτου»,ὅπου μᾶς περιγράφει ἄριστα ποιός ἦταν ὁ Στρατηγός Patton.

Γράφει ὁ ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ

(φωτό)
Ό Αμερικανός στρατηγός,Τζώρτζ Σμίθ Πάτον,εκτός απο τρομερός και ορμητικός μαχητής,ήταν και βαθειά ρατσιστής και κοντά στην ιδεολογία του ναζισμού και την θεωρία τής ανωτερότητας του λευκού ανθρώπου.Μισούσε τους εβραίους και ειδικά τους κομμουνιστές,αφού επέμενε σε επίθεση εναντίον της σοβιετικής Ένωσης,κάτι που του στοίχισε την απομάκρυνσή του από το πεδίο της μάχης.
Ήταν απ'τους λίγους ίσως που αφουγκραζόταν τις φωνές τών αιχμαλώτων ανώτερων αξιωματικών των SS,περί σοβιετικής θηριωδίας.

Ή πίστη του στα ιδανικά της λευκής φυλής και η αντίθεση με την κομμουνιστική ιδεολογία,αλλά και την εβραϊκή φυλή,του στοίχισε την ζωή σε ένα περίεργο δυστύχημα αφού τράκαρε μαζί με έναν άλλον αξιωματικό στις 9 Δεκεμβρίου του 1945.Έμεινε παράλυτος και μετά από 12 ημέρες ξεψύχησε.

(φωτό)
Έτσι άρχισε το ταξίδι του στην Βαλχάλα των πολεμιστών,συναντώντας πλέον έναν άλλον αντισυμβατικό στρατιώτη.Τον στρατάρχη διοικητή της φημισμένη μεραρχίας "φάντασμα",Έρβιν Γιοχάννες Όυγκεν Ρόμμελ.Ίσως καλύτερα που πέθανε τόσο νωρίς,στο άνθος της στρατιωτικής του νιότης και δεν έζησε,την κατάπτωση του πάλαι ποτέ δυνατού Αμερικανικού Κράτους.Ενός κράτους βουτηγμένου στην βιομηχανία της προδοσίας των λεγόμενων "inside jobs",της κυριαρχίας των Εβραίων και των "δύστυχων" μαύρων.Στην δολοφονία προέδρων και στην χειραγώγηση πληθυσμών,με άφθονο LSD και σέξ αχαλίνωτο,μπολιασμένο στην μέχρι την δεκαετία του '50,παρακμιακή ρόκ μουσική.


Μέ τόν ἀγαπημένο σκύλο του Willy(φωτό)
Άν ζούσε πιο παλιά,ΘΑ ήταν από τους λίγους μή Τεύτωνες,πού θα γινότανε ποίημα του Σίλλερ.Δέν έζησε για να δεί την κατάντια της στρατιωτικής ιστορίας να γίνεται γαϊτανάκι με σήριαλ τύπου "combat,rat patrol"κ.α,όπου οι αμερικανοί στρατιώτες δεν πεθαίνουν ποτέ,ενώ οι Γερμανοί πέφτουν σαν τις μύγες,ή,οί υπερπαραγωγές του Σπίλμπεργκ που είναι γεμάτες από ιστορικές ανακρίβειες,χλευάζοντας όχι μόνο τους Γερμανούς,αλλά και τους Αμερικανούς.Βέβαια αυτό δεν έχει καμμία σημασία,ΑΠΟ την στιγμή πού ο πολύς λαός αρκείται στο να βλέπει ταινίες "σπλάτερ" και όχι ιστορικές αλήθειες.Τί να κάνεις όταν βλέπεις σε ντοκυμανταίρ,αμερικανικά τεθωρακισμένα οχήματα να φλέγονται στίς Αρδέννες και δίπλα να περπατάνε μοναχικοί γρεναδιέροι των waffen SS των μεραρχιών "Das Reich" και "Hohenstauffen",σημασία έχουν οι εικόνες του Χόλυγουντ.

Ποιός ξέρει,ίσως ο στρατηγός Πάτον άν ζούσε,ΝΑ ήταν η "μούσα" του Ινδιάνου σκηνοθέτη Sam Pekinpah.Να ήταν το άλτερ έγκο του λοχία Στάινερ στο αντιπολεμικό "Σιδηρούς Σταυρός".Αντιεξουσιαστής,αντικομμουνιστής,αντιεβραίος,ρατσιστής,ρομαντικός τροβαδούρος του πολέμου,lone ranger,ιππότης κυνηγός,συνωμοσιοπαρανοικός,ίνδαλμα του Αμερικανού σύγχρονου ήρωα William Milton Cooper,Δάνδης της καταστροφής,αλλά και εραστής της πραγματικής ειρήνης χωρίς πολυπολιτισμικότητες,ο τελευταίος των Μοικανών,απλά ήταν ήρωας.Ένας τίμιος και γενναίος στρατιωτικός.

GENERAL PATTON MEDALS (φωτό)
Παρεμπιπτόντως και για τους λάτρεις των συνομωσιών με ερπετοειδείς,παρακολουθήστε το έξοχο ξένο ντοκυμανταίρ "Apocalypse,the WW2",προσέξτε στο 4:32:29 του βίντεο, κατά την παράδοση της Γερμανίας στους συμμάχους,τα μάτια του στρατάρχη Κάιτελ,Σκέτο ερπετό.Θυμίζει κάτι από την "ιστορία του Μπράντον Κόρευ".
ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ

Wilhelm Bodewin Johann Gustav Keitel Ἐρπετό μέν,ἐκτελέστηκε δέ...
Ὑπάρχουν κι᾿ἄλλα ἐνδιαφέροντα σχόλια στό ἀνωτέρῳ θέμα καί πληροφορίες γιά τόν περίεργο θάνατον τοῦ Πάττον ! Ἐδῶ

Ἡ Πελασγική

2 σχόλια:

  1. ΑΓΑΠΗΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ,''ΕΛΛΑΣ ΑΙΩΝΙΟΝ.ΑΘΑΝΑΤΟΝ,ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ'',ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ.ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ''ΔΙΟΔΟΤΟ'' ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΒΑΘΟΥΣ ΨΥΧΗΣ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ. ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΣΕ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ἀληθῶς Ἀνέστη,ἀγαπητέ !

    Ὅτι ὁρθόν,ἀληθές,διαφωτιστικόν καί βοηθητικόν πρός Ἀφύπνισιν τοῦ πολίτου,ἐμεῖς τό δημοσιεύουμε καί χαιρόμαστε πού ὑπαρχουν Συν-Ἕλληνες πού ἀγωνίζονται,ἀόκνως,γιά τό καλόν τῆς Πατρίδος καί τοῦ Ἀνθρώπου !

    Ἐμεῖς εὐχαριστοῦμε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή