" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τετάρτη 8 Μαΐου 2019

Ἡ ὁμόφωνη ἐκλογή τοῦ Μπουτάρη στό Δ.Σ. ποίας ὁργανώσεως;


«Με μεγάλη χαρά και συγκίνηση καλωσορίζουμε στο SolidarityNow τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη, έναν πραγματικό στυλοβάτη της κοινωνίας των πολιτών», τόνισε ὁ πρόεδρος τοῦ SolidarityNow,Στέλιος Ζαββός. (τό τί ἐστί Ζαββός,κατωτέρω στά φίδια..)

Ὦ ναί ! τοῦ SolidarityNow by Soros !

Ἀπό ποῦ νά σωθοῦμε; Φίδια παντοῦ ! ! !

Ἕνα ἀκόμη φίδι στήν φωλιά,ἕτοιμο νά δηλητηριάσῃ ὅτι δέν πρόλαβε μέσῳ τῆς δημαρχίας του...

Γιά νά καταλάβετε πώς κανείς τους δέν χάνεται ἀπό δαὐτους. ἴσα -ἴσα πού τιμῶνται δεόντως γιά τίς ὑπηρεσίες πού προσέφεραν...


Τί σᾶς λέει αὐτό; Σκεφτεῖτε...
«Ο κύριος Νίμιτς είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου του ‘CDRSEE‘ το οποίο κέντρο χρηματοδοτείται από το γνωστό ‘Open Society Fund – Macedonia’ του Σόρος και το οποίο έχει έδρα την Θεσσαλονίκη και .. χρηματοδοτείται και από τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης»

« Ο σκοπός του CDRSEE [CENTER FOR DEMOCRACY AND RECONCILIATION IN SOUTHEAST EUROPE] είναι με δυο λόγια, να ξαναγράψει την ιστορία στην νοτιοανατολική ευρώπη, στην περιοχή μας, για την «ειρήνη», την «δημοκρατία» και την «αγάπη»
(Ο Μπουτάρης, ο Σόρος και ο Νίμιτς)


Στην Άνω Πόλη Θεσσαλονίκης συστεγάζονται η «Ένωση για τη Δημοκρατία στα Βαλκάνια» με τo υποκατάστημα CDRSEE της FOSIM του Soros.
Διαβᾶστε : Το CDRSEE (Κέντρο Δημοκρατίας και Συμφιλιώσεως της Νοτιοανατολικής Ευρώπης) και ο ρόλος των Εθνομηδενιστών.
Πῶς ἀλλιῶς θά γίνῃ πραγματικότης τό ΟΝΕΙΡΟ ...


Ἡ Πελασγική

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου