" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2018

Τό σκοπιανό,οἱ αὐταπάτες καί ἡ συμφωνία τῶν Πρεσπῶν.


Γράφει ο Λεωνίδας Κουμάκηs*, Mέλος του ΙΗΑ

«Οι επικίνδυνες αυταπάτες ότι οι Σκοπιανοί θα τηρήσουν μελλοντικές υποσχέσεις έναντι «ανταλλαγμάτων» που θα εισπράξουν άμεσα, κινδυνεύουν να γράψουν μια ακόμα μαύρη σελίδα στην μακρόχρονη πορεία του Ελληνισμού» (Σκοπιανό Ώρα Μηδέν, 17 Μαΐου 2018).

Το έτος 2018 ζήσαμε μια απίστευτη παράσταση σε ένα πολιτικό θέατρο του παραλόγου: Έλληνες πολιτικοί, αποφάσισαν ερήμην του λαού και της ιστορίας, να «λύσουν» το «Σκοπιανό πρόβλημα» μοιράζοντας απλόχερα και συνειδητά μια ανύπαρκτη Μακεδονική «γλώσσα», μια ανύπαρκτη Μακεδονική «ιθαγένεια» και ένα σύνθετο όνομα με την λέξη «Μακεδονία», συνδεδεμένη 100% με απύθμενη ελληνική πολιτιστική κληρονομιά ολόκληρων χιλιετηρίδων σε αδίστακτους τυχοδιώκτες και τυμβωρύχους της ιστορίας.

Στις 17 Ιουνίου 2018 υπέγραψαν την «Συμφωνία των Πρεσπών» (είχε ανακοινωθεί επίσημα μόλις 4 μέρες νωρίτερα) έχοντας την ψευδαίσθηση ότι το άρθρο 7 της συμφωνίας σε συνδυασμό με το άρθρο 6 που απαγορεύει -μεταξύ άλλων- «δραστηριότητες που υποδαυλίζουν τον σωβινισμό», θα αποτρέψει τους Σκοπιανούς να προκαλούν συνεχώς αυτοαποκαλούμενοι σκέτο «Μακεδονία» όταν οι ίδιοι συμφώνησαν στην επίσημη, erga omnes, ονομασία «Βόρεια Μακεδονία». Έχοντας την ψευδαίσθηση πως οι αντισυμβαλλόμενοι Σκοπιανοί, θα τηρήσουν όλα όσα συμφώνησαν και όλα όσα υπέγραψαν.



Το αντιφατικό μείγμα Σλάβων, Αλβανών, Βούλγαρων και Ρομά που έχει δημιουργηθεί στα βόρεια σύνορα μας, διαθέτει πολύ «γερές πλάτες» και εξαιρετικά επικίνδυνους «δασκάλους», αποτελώντας ένα απλό όργανο στα ισχυρά χέρια τους. Οι υποστηρικτές, ο καθ΄ ένας για τους δικούς του λόγους, που αποτελούν τις «γερές πλάτες» των Σκοπιανών (Νέα Τάξη Πραγμάτων, ΝΑΤΟ, Ευρωπαϊκή Ένωση, ΗΠΑ, Τουρκία), έχουν οικειοποιηθεί το δημιούργημα των Στάλιν και Τίτο (σχετικό άρθρο μας Σκόπια: Φωνάζει ο κλέφτης, 20 Ιανουαρίου 2018) και έχουν αποφασίσει να το επιβάλλουν με κάθε μέσο επιστρατεύοντας από απειλές και εκβιασμούς μέχρι άφθονο μαύρο χρήμα σε Σκοπιανούς «αξιωματούχους» – και όχι μόνο!

Με δήθεν δημοκρατικές διαδικασίες – παρωδία όπως το Σκοπιανό «δημοψήφισμα» με αποχή 7 περίπου πολιτών στους 10, με απροκάλυπτο χρηματισμό βουλευτών και αξιωματούχων, με εκβιασμούς και ασφυκτική πίεση ελεγχόμενων ΜΜΕ, η όποια «Συμφωνία των Πρεσπών» θα ολοκληρώσει σύντομα τον κύκλο της στην χώρα των Σκοπίων.

Η Τουρκία, ένας από τους φανατικούς «υποστηρικτές» των Σκοπίων, έχει κατακτήσει διδακτορικά διπλώματα στην επιλεκτική εφαρμογή μιας διεθνούς συμφωνίας: Είναι συνηθισμένη να διαλέγει, ψυχρά και κυνικά, μόνο ό,τι συμφέρει και εξυπηρετεί τα συμφέροντα της από μια συνθήκη ή μια συμφωνία και να πετάει στον κάλαθο των άχρηστων όλες τις υποχρεώσεις και όλες τις δεσμεύσεις που αναλαμβάνει! Τόσο απλά και τόσο αποτελεσματικά!

Με βάση όσα παρακολουθούμε έκπληκτοι, ακόμα και οι πιο δύσπιστοι, αρχίζουμε να καταλαβαίνουμε ότι η οξύτατη «επιθετικότητα» της Αλβανίας και των Σκοπίων κατά της Ελλάδος παρουσιάζει τα ίδια ακριβώς χαρακτηριστικά της Τουρκικής επιθετικότητας των τελευταίων δεκαετιών. Αποτελεί δηλαδή τον καρπό των πολύχρονων προσπαθειών της Τουρκίας να δημιουργήσει ένα «μουσουλμανικό τόξο» στα βόρεια σύνορα της Ελλάδος ώστε να το αξιοποιήσει αμέσως μόλις παρουσιαστεί η «κατάλληλη ευκαιρία»!



Τα σημάδια είναι πεντακάθαρα. Στην Αλβανία ο διεφθαρμένος πρωθυπουργός Έντυ Ράμα που έχει μετατρέψει ολόκληρη την Αλβανία σε ένα απέραντο καρτέλ ναρκωτικών, ακολουθεί πιστά «τα πρότυπα» που εφάρμοσε και εφαρμόζει η Τουρκία εναντίον των μειονοτήτων της. Αρπάζει τις περιουσίες των Ελλήνων της Βορείου Ηπείρου, φιμώνει την ελευθερία, την θρησκεία και την γλώσσα τους και δημιουργεί μεθοδικά συνθήκες αφόρητης καταπίεσης με στόχο να τους εκδιώξει από την πατρίδα τους.

Απέναντι στην Ελλάδα, χρησιμοποιεί τα ίδια ακριβώς «πρότυπα» παραλογισμού της Τουρκίας: Απαιτεί ό,τι πιο απίθανο μπορεί να φανταστεί ένας λογικός άνθρωπος στην σύγχρονη Ευρώπη, απειλεί με το ίδιο ακριβώς ύφος νταή που χρησιμοποιεί κατά κόρον η Τουρκία και ακολουθεί σαν ένα πιστό σκυλάκι Τσιάουα όλα τα Τουρκικά «πρότυπα». Και φυσικά, θέλει όπως ακριβώς και η Τουρκία, να ενταχτεί στην Ευρωπαϊκή οικογένεια!

Τα ίδια και οι Σκοπιανοί. Για δύο και πλέον δεκαετίες δεν έχουν αφήσει καμιά απολύτως πρόκληση που να μην έκαναν απέναντι στην Ελλάδα. Αυτοχαρακτηρίστηκαν «Μακεδόνες» και μεγάλωσαν γενεές νέων ανθρώπων με την κάλπικη πεποίθηση πως είναι οι απόγονοι του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Τώρα αν έφθασαν στον ευρύτερο γεωγραφικό χώρο της Μακεδονίας κάπου εννέα ολόκληρους αιώνες μετά τον θάνατο του Μεγάλου Αλεξάνδρου, αυτό θεωρείται «λεπτομέρεια» που περνάει στα ψιλά! Άλλωστε, οι Σκοπιανοί εφαρμόζουν πιστά το βασικό αξίωμα της Τουρκικής προπαγάνδας: Όσο πιο μεγάλο είναι ένα ψέμα, τόσο πιο εύκολα το πιστεύεις…

Και δεν σταμάτησαν εκεί. Τύπωσαν και μοίρασαν ανά τον κόσμο χάρτες με εδάφη της Ελλάδος, χαρτονομίσματα με τον Λευκό Πύργο, το έμβλημα της Θεσσαλονίκης – της δεύτερης μεγαλύτερης Ελληνικής πόλης, έκαναν σημαία το σύμβολο (Ήλιος της Βεργίνας) που βρέθηκε πάνω στον τάφο του Φιλίππου στην Βόρεια Ελλάδα και πολλά άλλα.

Μέσα λοιπόν σε όλο αυτό το προβληματικό πλαίσιο, βρέθηκαν Έλληνες πολιτικοί που «πίστεψαν» πως οι Σκοπιανοί θα δημιουργήσουν φιλικές σχέσεις με την Ελλάδα, πως θα σεβαστούν μια ενδεχόμενη συμφωνία, πως θα αποκαλούνται «Βόρεια Μακεδονία» όπως συμφώνησαν οι ίδιοι και πως θα εργαστούν ώστε να σταματήσουν αδιέξοδοι αλυτρωτισμοί και επεκτατικές κορώνες. Πως η «Μακεδονική γλώσσα» τους ανήκει στην ομάδα των Νότιων Σλαβικών γλωσσών και δεν έχει σχέση με τον αρχαίο Ελληνικό πολιτισμό, την ιστορία, την κουλτούρα και την κληρονομιά της βόρειας περιοχής, δηλαδή των Σκοπίων.

Κούνια που τους κούναγε. Πριν στεγνώσει το μελάνι της «συμφωνίας» που δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί, ο συν-υπογράψας πρωθυπουργός των Σκοπίων άρχισε να διαλαλεί στη διαπασών: «Είμαστε Μακεδόνες», «Μιλάμε την Μακεδονική γλώσσα και κανείς δεν θα μας αμφισβητήσει ξανά», «Υπάρχει πλέον η δυνατότητα να διδάσκεται η Μακεδονική γλώσσα στα Ελληνικά σχολεία», υπάρχουν «Μακεδόνες» σε Ελλάδα και Βουλγαρία και πολλά άλλα που απαγορεύονται ρητά από την «Συμφωνία των Πρεσπών».


 Ανελέητο «Σφυροκόπημα» Βουλγαρίας Σε Σκόπια
Μπροστά στους «άλαλους» Έλληνες πολιτικούς (γιατί άραγε;) ο Κρασιμίρ Καρακατσάνοφ, αναπληρωτής πρωθυπουργός και υπουργός Άμυνας της Βουλγαρίας, ανέλαβε να καθαρίσει με μια κρυστάλλινη τοποθέτηση: «Τα Σκόπια να σταματήσουν την παραχάραξη της ιστορίας … η Βουλγαρία δεν θα επιτρέψει τη λεγόμενη «μακεδονική» γλώσσα ως επίσημη στην ΕΕ και το ΝΑΤΟ» προειδοποιώντας τον Σκοπιανό πρωθυπουργό «να μην καταχραστεί το θέμα της «μακεδονικής γλώσσας» γιατί θα μπορούσε να κοστίσει την ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ!».


Ὑπουργός Ἄμυνας Βουλγαρίας, Κ. Καρακατσάνοφ 
Οι Βούλγαροι γνωρίζουν «από πρώτο χέρι» πως οι Σκοπιανοί είναι Αλβανοί και Σλάβοι οι οποίοι μιλάνε μια διάλεκτο της Βουλγαρικής γλώσσας. Πως δεν έχουν καμιά σχέση με την Μακεδονία, πως είναι απλά έποικοι ενός βορείου μέρους της και πως οι Μακεδόνες είναι Έλληνες!

Είναι πλέον εμφανείς οι ενδείξεις ότι από τους ισχυρούς «υποστηρικτές» των Σκοπίων, η Νέα Τάξη Πραγμάτων (Ροκφέλερ, Σόρος και λοιπή ομάδα), έχει επιστρατεύσει επικίνδυνους μηχανισμούς μέσα στην Ελλάδα, αλλά και σε άλλες χώρες, με «αριστερό» και «προοδευτικό» μανδύα. Τα διάφορα προσωπεία των μηχανισμών αυτών περιλαμβάνουν συλλογικότητες «αναρχικών» ομάδων με διαφορετικά ονόματα, διαφόρων κινημάτων που κόπτονται για τα ανά τον κόσμο «ταξικά αδέλφια μας» τα οποία πρέπει να υποδεχόμαστε χωρίς κανένα όρο ή περιορισμό, νομικά πρόσωπα που (δήθεν) προσφέρουν αγαθοεργίες, Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις πολλές από τις οποίες δρουν σαν Δούρειος Ίππος κατά των εθνικών συμφερόντων της χώρας μας, διαφόρων «αντιφασιστικών» κινημάτων – όλα κάτω από την γενναία οικονομική υποστήριξη της Νέας Τάξης Πραγμάτων και στην υπηρεσία της εθνοκτόνου παγκοσμιοποίησης!

Σ Υ Μ Π Ε Ρ Α Σ Μ Α : Το Σκοπιανό δεν πρόκειται να λυθεί με τις επικίνδυνες αυταπάτες Ελλήνων πολιτικών πως οι Σκοπιανοί θα σεβαστούν τις συμφωνίες που υπέγραψαν ή θα υπογράψουν. Αντίθετα, το πρόβλημα που δημιούργησαν άλλοι, κατά τα «πρότυπα» των δήθεν γκρίζων ζωνών που δημιουργούν από μόνοι τους οι Τούρκοι, επιδεινώνεται ραγδαία.

Ήδη η καλή μέρα φαίνεται από το πρωί: Οι Σκοπιανοί εφαρμόζουν απροκάλυπτα την δοκιμασμένη μέθοδο της Τουρκίας στην «Συμφωνία των Πρεσπών» που υπέγραψαν. Παίρνουν ότι τους βολεύει, ότι τους συμφέρει και αφού το διαστρεβλώσουν κατά το δοκούν, πετούν στον κάλαθο των άχρηστων όλες τις δεσμεύσεις και τις υποχρεώσεις που ανέλαβαν!

Ήδη η «Συμφωνία των Πρεσπών» είναι πεθαμένη. Παραβιάστηκε ασύστολα πριν ακόμα τεθεί σε επίσημη ισχύ. Αν υπάρξουν Έλληνες πολιτικοί που θα συνεχίσουν να την υποστηρίζουν, κάτι άλλο συμβαίνει. Που φυσικά δεν πρόκειται να μείνει κρυφό.

Σε κάθε περίπτωση, κάθε γνήσιος Έλληνας πατριώτης σε ολόκληρη την Ελλάδα βρίσκεται σε απόλυτο συναγερμό, μακριά από κομματικές δεσμεύσεις και διάφορες ομάδες αμειβομένων εθνομηδενιστών.

Σε περίπτωση που επιχειρηθεί καμιά εσπευσμένη «επικύρωση» της πεθαμένης «Συμφωνίας των Πρεσπών» από το Ελληνικό κοινοβούλιο, ερήμην του Ελληνικού λαού και χωρίς κανένα δημοψήφισμα, με μια απλή πλειοψηφία 151 «επιλεγμένων» βουλευτών, είναι βέβαιο πως η πλατεία Συντάγματος θα πλημμυρίσει από γαλάζια ή κίτρινα γιλέκια!

Οι ανά τον κόσμο Παμμακεδονικές Οργανώσεις αλλά και εκατομμύρια Ελλήνων μέσα από εκατοντάδες φορείς σε ολόκληρη την Ελλάδα, παρακολουθούν με αγωνία τις ραγδαίες εξελίξεις. Συμφωνούν με την λογική όπου περιορίσεις την ζημιά, κέρδος είναι.

Και η «Συμφωνία των Πρεσπών» πρέπει να καταγγελθεί αμέσως γιατί οι Σκοπιανοί πολιτικοί απέδειξαν για πολλοστή φορά ότι αποτελούν ένα μείγμα από τυχοδιώκτες και τυμβωρύχους της ιστορίας!

πηγή : greekamericannewsagency

 * Λεωνίδας Κουμάκης- Ο Λεωνίδας Κουμάκης γεννήθηκε στην Κωνσταντινούπολη. Τελείωσε το δημοτικό σχολείο των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης του Πέρα και στην συνέχεια φοίτησε για δυο χρόνια στο Ζωγράφειο Γυμνάσιο, πριν εξαναγκαστεί να εγκαταλείψει την Κωνσταντινούπολη, λόγω της απέλασης του πατέρα του, το 1964. Στην Ελλάδα τέλειωσε το Γυμνάσιο Παγκρατίου στην Αθήνα και την Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Παράλληλα, από το 1967, άρχισε να εργάζεται σε ελληνική βιομηχανία (κλάδος ποτών) στην οποία παρέμεινε επί 30 συνεχή χρόνια και της οποίας διετέλεσε Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής και Διευθυντής Εξαγωγών. Την δεκαετία 2003 - 2013 ασχολήθηκε με έντυπες και ηλεκτρονικές εκδόσεις. Είναι συγγραφέας των βιβλίων «Το Θαύμα – Μια πραγματική ιστορία» (αυτοβιογραφία, 1992), «Ματιές στις ρίζες του Ελληνισμού» (1997), «Αποχαιρετισμός» (1996) και «Τουρκία στις φλόγες» (2017). 
Είναι μέλος του International Hellenic Association (IHA).

2 σχόλια:

  1. ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΜΕΪΛ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

    ΑΚΡΩΣ ΥΠΕΡ – ΕΠΕΙΓΟΝ ΜΗΝΥΜΑ


    Ι ΜΑΖΗΣ : ΑΚΥΡΗ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ - ΕΠΙΣΗΜΗ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑΧ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

    https://www.youtube.com/watch?v=perfF5jKB2w

    Δημοσιεύτηκε στις 29 Δεκ 2018

    Ο ΤΙΤΛΟΣ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΥΠΩΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΚΕΝΟΥ
    ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΚΙΝΔΥΝΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ
    ΕΑΝ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΤΙ ΛΕΕΙ ! ! !
    ΜΙΛΑΕΙ ΟΤΙ
    - Τ Ω Ρ Α - ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ,
    ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΘΗ - Τ Ω Ρ Α -
    Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ
    ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ Η ΚΥΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΣΚΟΠΕΙΩΝ
    - Τ Ω Ρ Α - ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΛΟΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ
    - Τ Ω Ρ Α - ΣΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ
    ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΟΗΕ , ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΑΤΟ , ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ,
    ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΜΙΣΙΟΝ ,
    - Τ Ω Ρ Α - ΠΑΝΤΟΥ
    ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ Η - Ε Ρ Μ Η Ν Ε Ι Α -
    ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ
    ΣΤΗΝ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΕΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΗ
    ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΜΕ ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ …………………

    - SOS - ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΣΤΑΛΕΙ
    ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΙΣΗ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ .

    - Τ Ω Ρ Α -

    ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ,
    ΡΑΪΚΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ

    ΥΣ.
    ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ
    ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ
    ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ
    ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ , ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΕΣ ,

    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΩΣΕΙΣ ΕΝΑΝ ΛΑΟ ΕΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΝΑ ΣΩΘΕΙ……..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. .
    ΣΧΟΛΙΟ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ Ι. ΜΑΖΗ
    .
    σταυρουλα ραϊκου
    .
    ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΣΓΕΙΩΜΕΝΑ ΚΥΡΙΕ Ι. ΜΑΖΗ
    .
    Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΕΧΕΙ ΒΑΡΥΤΗΤΑ !
    .
    ΤΟ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ …………
    .
    ΕΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΛΕΨΕΤΕ !
    .
    Η ΟΛΗ ΕΥΘΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΣΑΣ !
    .
    ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΙ ΘΑ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ
    .
    ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ,
    .
    ΕΑΝ ΟΜΩΣ ΕΣΕΙΣ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΤΑ ΟΣΑ ΛΕΤΕ ΕΔΩ
    .
    ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΝΟΜΙΚΗ ΒΑΡΥΤΗΤΑ
    .
    ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΤΩΝ ΠΟΙΝΩΝ ! .
    .
    Ι ΜΑΖΗΣ : ΑΚΥΡΗ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ – ΕΠΙΣΗΜΗ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑΧ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
    .
    https://www.youtube.com/watch?v=perfF5jKB2w
    .
    ΥΣ.
    ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΦΗΣΩ ΕΤΣΙ ΚΥΡΙΕ Ι. ΜΑΖΗ
    ΘΑ ΕΠΙΜΕΙΝΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ……………….
    .
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή