" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2018

Κουκουλοφόρος εἶχε δώσῃ ON CAMERA νέα διάσταση πρίν τό χτύπημα στό Κολωνάκι – Γιατί θά ἐνταθοῦν οἱ ἐπιθέσεις κατά τοῦ Ἑλληνοχριστιανισμοῦ- βίντεο


Η Ελλάδα βρίσκεται, αυτή την στιγμή, σε συνθήκες τρομοκρατίας.

Συγκλονίζει τους πάντες η έκρηξη που σημειώθηκε στις 7:10 το πρωί της Πέμπτης στο Κολωνάκι, ενώ ακόμα πιο συγκλονιστικές είναι οι στιγμές
που κουκουλοφόρος μιλά στην κάμερα τηλεοπτικού σταθμού και αποκαλύπτει κάτι τρομερό!

Ρεπορτάζ: Κίμων Χαραλάμπους

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η έκρηξη ήταν μικρής ισχύος και σημειώθηκε σε μεταλλικό κουτί
που είχε αφεθεί στο πεζοδρόμιο έξω από την εκκλησία του Αγίου Διονυσίου στην Σκουφά.
Το γεγονός πως ο μηχανισμός τοποθετήθηκε μπροστά από Εκκλησία, μόνο τυχαίο δεν είναι. Οι κουκουλοφόροι απειλούν πατρίδα, θρησκεία και οικογένεια.

Ένα παλιό μας βίντεο μέσα σε άρθρο θα σας θυμίσει πως είχαν προειδοποιήσει για τέτοιου είδους επιθέσεις.


Το κουτί εντόπισε ο νεωκόρος της εκκλησίας και ειδοποίησε τον αστυνομικό του τμήματος Εξαρχείων. Ο αστυνομικός έφτασε στο σημείο και άρχισε να περιεργάζεται το μεταλλικό κουτί που φέρεται να είχε μέσα έναν ωρολογιακό μηχανισμό. Τότε προκλήθηκε η έκρηξη που τον τραυμάτισε ελαφρά στα χέρια και το πρόσωπο. Επίσης ελαφρά τραυματίστηκε και ο νεωκόρος.

Δεν αποκλείεται μάλιστα η βόμβα να κατασκευάστηκε στην Νομική Αθηνών, καθώς οι τρομοκράτες έχουν άσυλο, προκειμένου να κάνουν ό,τι θέλουν στους χώρους του πανεπιστημίου.


Δείτε τώρα κουκουλοφόρο, χαμηλού μάλιστα μορφωτικού επιπέδου (αυτούς προτιμούν οι όποιοι «πράκτορες» που κινούνται ανάμεσά μας, προκειμένου να προκαλούν χάος χωρίς πολλές διευκρινιστικές ερωτήσεις) να μιλά στην κάμερα του τηλεοπτικού σταθμού «Star».

«Ήμουν εκεί, όταν έκαιγαν την ελληνική σημαία», αναφέρει μεταξύ άλλων, ενώ το καινούριο στην υπόθεση, όπως αποκαλύπτει ο κουκουλοφόρος, είναι πως μουσουλμάνοι παράνομοι μετανάστες (εν προκειμένω Αφγανοί) διεκδικούν την πρωτοκαθεδρία στην πρόκληση χάους στους δρόμους της Αθήνας.

«Ξένοι, κυρίως Αφγανοί πάνε να κάνουν δικό τους τον χώρο. Δεν το θέλουμε εμείς αυτό», δηλώνει. Λέτε στο τέλος οι «αναρχικοί» να »συμμαχήσουν» με αστυνομικές δυνάμεις κατά των παράνομων μεταναστών;

Πάντως η ενδυνάμωση των ισλαμικών ομάδων σημαίνει πως οι επιθέσεις κατά ελληνοχριστιανικών στόχων δεν αποκλείεται να πάρουν άλλη διάσταση και την επόμενη φορά να θρηνήσουμε ακόμα και νεκρούς… στο όνομα του Αλλάχ.

Στόχος, μεταξύ άλλων, να πληγεί αφενός το ελληνοχριστιανικό αίσθημα, αφετέρου οι πολίτες να ζουν υπό καθεστώς τρομοκρατίας, προκειμένου να επικροτήσουν τα όποια «σκληρά» αστυνομικά μέτρα.

Παρακολουθήστε προσεκτικά το βίντεο:Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου