" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τετάρτη, 26 Δεκεμβρίου 2018

Κάρλ Μπίλντ : « Ἡ Ὀρθοδοξία εἶναι ἡ κύρια ἀπειλή γιά τόν δυτικό πολιτισμό»


Ἄρθρο,ἀπό τό 2014,τοῦ Κόκκινου Οὐρανοῦ. Τίποτα δέν ἔχει ἀλλάξῃ ἐκτός τῆς σφοδρότητος τοῦ πολέμου κατά τῆς Ὀρθοδοξίας,πού γίνεται συνεχῶς μεγαλύτερη ! Διαβᾶστε :


Στοκχόλμη. Ο Καρλ Μπιλντ* (Nils Daniel Carl Bildt) υπουργός Εξωτερικών της Σουηδίας - ο οποίος υπήρξε και πρωθυπουργός της Σουηδίας (1991-1994), είναι τακτικός θαμώνας της Λέσχης Bilderberg (2006, 2008, 2009, 2013) του Council on Foreign Relations (CFR) και της Τριμερούς Επιτροπής και ένας από τους αρχιτέκτονες της πολιτικής της Ε.Ε. για την Ανατολική Ευρώπη - θεωρεί ότι η Ρωσία έχει αλλάξει προς το χειρότερο τα τελευταία χρόνια. Ενώ έδειξε σύνδεση με τις «δυτικές αξίες» κατά την πρώτη δεκαετία μετά την κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης και προσπάθησαν να τις επιβάλλει στους πολίτες της, η σημερινή ηγεσία της Ρωσίας παίρνει μια σταθερή στάση κατά της Δύσης, αναφέρει το ρωσικό πρακτορείο REX.

Σύμφωνα με τα λόγια του Bildt, ο Βλαντιμίρ Πούτιν καταδεικνύει την προσήλωσή του όχι στις παγκόσμιες αξίες, αλλά στις αξίες της Ανατολικής Ορθόδοξης Εκκλησίας, που γίνεται σαφές από ένα post του στο Twitter του.

Η νέα αυτή συμπεριφορά κατά της Δύσης του Πούτιν βασίζεται στο βαθύ συντηρητισμό των ιδεών της Ανατολικής Ορθόδοξης Εκκλησίας, είναι πεπεισμένος ο  Καρλ Μπιλντ.


Ο Σουηδός υπουργός εξηγεί την επιδίωξη να καταστραφεί η ουκρανική εκκλησία και να φερθεί η ουκρανική αυτοκέφαλη εκκλησία πίσω στις πτέρυγες του Πατριαρχείου Μόσχας, με τον Πούτιν να επιδιώκει να αποκτήσει τον έλεγχο της Ουκρανίας. Αλλά ακριβώς η Ανατολική Ορθοδοξία, σύμφωνα με τον Bildt, είναι η κύρια απειλή για τον δυτικό πολιτισμό.

* Ο Καρλ Μπιλντ, ο οποίος είναι διαβόητος για τον ανθελληνισμό του, αφού όπου υπάρχει αντίπαλος της Ελλάδας αυτός εμφανίζεται να τον υποστηρίζει (ΠΓΔΜ, κατεχόμενα στην Κύπρο, Τουρκία), προέκυψε ότι είναι και πληροφοριοδότης των Αμερικανών. Ο Τζούλιαν Ασάντζ του «WikiLeaks», έδωσε το «πράσινο φως» στους συνεργάτες του να δείξουν στη σουηδική εφημερίδα Expreseen απόρρητο τηλεγράφημα της αμερικανικής πρεσβείας στη Στοκχόλμη προς το State Department, από το οποίο προκύπτει ότι ο Μπιλντ «συνεργάστηκε με την αμερικανική κυβέρνηση με παράνομο τρόπο». Ο Καρλ Μπιλντ φέρεται να είναι πληροφοριοδότης των Αμερικανών από τα μέσα της δεκαετίας του 1970! Φέρεται να στρατολογήθηκε από τον υπεύθυνο στρατηγικής του Ρεπουμπλικανικού κόμματος, Καρλ Ρόουβ με τον οποίο διατηρεί φιλική σχέση από παλιά.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣΠηγή (κι εδώ) - Την είδηση την είδα εδώ.

Διαβᾶστε ἐδῶ γιά τόν βίο καί τήν πολιτεία τοῦ ἐν λόγῳ. Καί πού δέν ἔχει βάλει τό χεράκι του ! Καί προσέξτε,στό τέλος τίς διακρίσεις καί τά μετάλλια πού ἔχει λάβῃ γιά τήν δράσιν του,ὁ κύριος Δανιήλ-κάρολος Μπίλντ.

«Στα μέσα Μαΐου 2015 ο Bildt διορίστηκε στο διεθνές συμβουλευτικό συμβούλιο της Ουκρανίας για τις μεταρρυθμίσεις. Η ομάδα που απαρτίζεται από πολλούς ξένους συμβούλους του Προέδρου Πέτρο Πόροσνενκο , στοχεύει στη βελτίωση της ασφάλειας και της οικονομίας στη χώρα


Διαβᾶστε ἀκόμη :

Καρλ Μπιλντ: Ο Σουηδός ‘υποτακτικός’ της Τουρκίας!

Ο γνωστός και μη εξαιρετέος Καρλ Μπιλντ “χτύπησε” για τα Σκόπια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου