" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2016

Πάπας :" Ὁ Χριστός ἔπρεπε νά ζητήση συγγνώμη" ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΤΗΡΟΥΝ


Του Λιακόπουλου Δημοσθένη

Ο Πάπας πλέον δεν κρατάει ούτε τα προσχήματα, αφού για αυτό το λόγο πήρε τη θέση του προηγούμενου πάπα Βενέδικτου, που δεν πέθανε, αλλά παραιτήθηκε, για να έρθει ο Φρανσις και να κάνει τη δουλειά της νέας τάξης πιο γρήγορα.


Mην ξεχνάτε ότι ποτέ μα ποτέ δεν θα πρέπει να αρνηθούμε τον Χριστό και να δεχθούμε μία θρησκεία γιαλαντζί με λίγο απ΄όλα, λίγο Γιαχβέ, λίγο Βούδα, λίγο Αλλάχ και γενικά και αόριστα αγάπη.


Μείνετε πιστοί σε αυτά που ο Χριστός όρισε και είναι γραμμένα στο ευαγγέλιο και όχι στα βιβλία των ψευτοθεολόγων.


Στην εικόνα βλέπετε το σατανικής σύλληψης καλλιτεχνικό σύμπλεγμα πίσω από το θρόνο του Πάπα.


Δείτε απόσπασμα της ομιλίας του Πάπα στο βίντεο, και την αναφορά για την συγνώμη που έπρεπε να ζητήσει ο Χριστός


(ή κατά την ακριβή μετάφραση του Αγγλικού κειμένου να ικετεύσει για συγχώρεση).

 

Διαβᾶστε ἐπίσης :  ΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ ΤΩΝ ΔΑΙΜΟΝΩΝ



Προσέξτε τό τερατούργημα πάνω ἀπό τόν θρόνο τοῦ Πάπα στήν αἴθουσα τοῦ θρόνου στό  Βατικανό


Το Paul VI Audience Hall είναι ένα κτίριο στην Ιταλία που ανήκει εν μέρει στο Βατικανό, που χρησιμοποιείται από τον Πάπα ως εναλλακτική λύση αντί της πλατείας του Αγίου Πέτρου

Ένα από τα πιο χαρακτηριστικά της αίθουσας είναι το είκοσι μέτρων σε επίπεδο απο ορείχαλκο και μπρούντζο το έργο «Ανάσταση» στο Βατικανό , και εγκαινιάστηκε στίς 28 Σεπτέμβρη του 1977.

Μπορείτε να φανταστείτε τι μπορεί να συμβαίνει σε αυτό το δωμάτιο τη νύχτα, όταν  οι πιστοί έχουν γυρίσει στα σπίτια τους;

Μπορείτε κι εσείς να κρίνεται, αλλά δεν νομίζω ότι θα μπορούσε να είναι η κόλαση πολύ διαφορετική από αυτή την απεικόνιση. Μία από τις πιο αηδιαστικές εικόνες που έχω δει ποτέ ... μόνο με Ανάσταση δεν μοιάζει.


Ωστόσο, είναι ένα παπικό σκηνικο!

Υποτίθεται ότι δεν πρέπει να βγαίνει ο Ιησούς από μια πυρηνική βόμβα η κάποιο κρατήρα! .
Κάποιος προσπαθεί να μας πεί κάτι;
Αποκάλυψη κεφάλαιο 20

1) Και είδα έναν άγγελο που κατέβαινε από τον ουρανό, ο οποίος είχε το κλειδί της αβύσσου, και στο χέρι του μια μεγάλη αλυσίδα.

2) Και έπιασε τον δράκοντα, το αρχαίο φίδι, που είναι διάβολος και σατανάς· και τον έδεσε για 1.000 χρόνια.


3) Και τον έριξε στην άβυσσο, και τον έκλεισε, και σφράγισε από πάνω του, για να μη πλανήσει πλέον τα έθνη, μέχρις ότου συμπληρωθούν τα 1.000 χρόνια· και ύστερα απ’ αυτά πρέπει να λυθεί για λίγο καιρό.

7) Και όταν συμπληρωθούν τα 1.000 χρόνια, ο Σατανάς θα λυθεί από τη φυλακή του.


8) Και θα βγει για να πλανήσει τα έθνη που βρίσκονται στις τέσσερις γωνίες της γης, τον Γωγ και τον Μαγώγ, για να τους συγκεντρώσει σε πόλεμο, των οποίων ο αριθμός τους είναι σαν την άμμο της θάλασσας.
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου