" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου 2016

Ντοῦ ἀπό ἀγρότες στά γραφεῖα τοῦ συριζα στίς Σέρρες ! Ἔκαψαν τήν κομματική σημαῖα καί ἀνέβασαν τήν ἑλληνική ! Φωτο,βίντεοΕξοργισμένοι οι Σερραίοι αγρότες έκαψαν τη σημαία του Σύριζα και πέταξαν αυγά στα γραφεία του μνημονιακού κόμματος

Φωνές, γιουχαΐσματα και εντάσεις στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ και της Σερραίας βουλευτή του κόμματος, Αφροδίτης Σταμπούλη στην Πλατεία Εμπορίου στις Σέρρες από εξαγριωμένους αγρότες που καίνε την σημαία του κόμματος και πετάνε αυγά.


Μετά την πανσερραϊκή αγροτική συγκέντρωση έξω από το κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών ακολούθησε πορεία διαμαρτυρίας που αρχικά κατευθύνθηκε στο βουλευτικό γραφείο της Υφυπουργού Μαρίας Κόλλια-Τσαρουχά και ακολούθως στα γραφεία του Σύριζα.


 Εκεί αγανακτισμένοι οι αγρότες αλλά και οι επαγγελματίες έκραξαν τον διευθυντή του πολιτικού της γραφείου και αμέσως μετά έκοψαν τη σημαία του κόμματος και την πέταξαν κάτω στο εξαγριωμένο πλήθος που την έκαψε.


Ακολούθως οι αγρότες πέταξαν αυγά στα γραφεία του κόμματος. 


ρεπορτάζ ἀπό τοπικό μέσο

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου