" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2016

Κομματοκρατία καί Κλεπτοκρατία. (καί ἡ «ἠθική» τῶν ἀριστερῶν)

 
Λαμόγια όλου του Κόσμου ενωθείτε
Ο άνθρωπος της Νέας Εποχής, ήταν υποδιευθυντής της Εθνικής Τράπεζας και υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Αρκαδία. Είχε τα «μέσα» και γνώριζε «τα κατάλληλα πρόσωπα». Και ο «επενδυτής» ήθελε λεφτά από το ΕΣΠΑ. Όλοι από εκεί τρώνε άλλωστε . Οπότε, επειδή οι παλιάνθρωποι κολλάνε μεταξύ τους σαν τις σάπιες σταφίδες, κύλησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι και ήλθε η «ανάπτυξις».
Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, ο τραπεζικός υπάλληλος σε συνάντηση που είχε με άλλο άτομο πήρε χρήματα και στην συνέχεια κατευθύνθηκε στο γραφείο του, όπου συνελήφθη εντός της τράπεζας χθες το μεσημέρι και οι άνδρες της ασφάλειας βρήκαν τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα σε συρτάρι στο γραφείο του τραπεζικού.

Τα χρήματα είχαν δοθεί για μια υπόθεση χρηματοδότησης επιχείρησης από το πρόγραμμα ΕΣΠΑ. Μετά συνέλαβαν και 5-6 υπαλλήλους του Υπουργείου Οικονομικών που χρηματίζονταν για την «διεκπεραίωση» χρηματοδοτήσεων μέσω ΕΣΠΑ και όλοι μαζί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα.
Οι άσπιλοι θα μιλάνε τώρα για την «ηθική» της αριστεράς όπως οι άσπιλοι της ΝΔ μίλαγαν για τους εφοριακούς που έστελναν στον εισαγγελέα. Το ζήτημα για το καθεστώς ΣΥΡΙΖΑ είναι να μπει μια τάξη στο μπουρδέλο και να μην κλέβει όποιος μπορεί και δύναται αλλά όποιος έχει την κομματική βούλα. Σεβασμός στην ιεραρχία της Κλεπτοκρτατίας. Αυτό είναι το μήνυμα προς τους επιμέρους κλέφτες.

Δελτίο τῶν 11

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου