" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2016

Βίασαν πολλαπλῶς 3χρονο ἀγοράκι σέ "κέντρο φιλοξενίας" στήν Νορβηγία


680x382_680_382_imagesmadeimagesremotehttp_cretalive.s3.amazonaws.com278399prosfygopoula_593_382_s.jpg

Ένα τρίχρονο αγοράκι πλήρωσε τις… κάψες που είχαν… θερμόαιμα «προσφυγάκια» σε κέντρο φιλοξενίας που βρίσκεται στην πόλη Στράβεντζερ της Νορβηγίας!

Στο συγκεκριμένο κέντρο φιλοξενούνται 781 εξ’ Ανατολών απρόσκλητοι και η νορβηγική αστυνομία ψάχνει μεταξύ αυτών τους ενόχους – που είναι περισσότεροι του ενός!

«Ερευνούμε την υπόθεση σαν το χειρότερο πράγμα που έχει συμβεί, μιλάμε για το βιασμό ενός παιδιού. Δεν έχουμε βρει ακόμα υπόπτους» δήλωσε σχετικά ο αστυνομικός διευθυντής Bjorn Kare Dahl.

Η αστυνομία δεν αποκάλυψε την εθνικότητα του παιδιού, αλλά ένα τηλεοπτικό κανάλι ανέφερε ότι ζούσε στο κέντρο με την οικογένειά του. Μετά την ομαδική κακοποίησή του, το παιδάκι μεταφέρθηκε στην παιδιατρική πτέρυγα του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου.

Να τους χαίρονται τους ανώμαλους βιαστές-παιδεραστές οι ανά τον κόσμο «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι»! Και να μην παραλείψουν βεβαίως να τους γνωρίσουν τα παιδιά τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου