" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

Μάθανε οτι μαζεύουμε καρπαζιές ...Πλακώσανε και οι Σκοπιανοί !


Το Υπουργείο Εξωτερικών παρέλαβε την απάντηση των Σκοπιανών ...Τι περίμενε ο Αβραμόπουλος αφού δεν έχουμε πυγμή να του πούμε του Σκοπιανού ή να του μετρήσουμε πάρα μία τεσσαράκοντα ...Ηγέτες σου λέει ο πάσα ένας !...Μας πήραν και οι Σκοπιανοί στο ψιλό !
Το Υπουργείο Εξωτερικών παρέλαβε χθες, 5 Νοεμβρίου 2012, την απάντηση της των Σκοπίων στην Ελληνική πρόταση της 3ης Οκτωβρίου 2012, για την υπογραφή ...
Μνημονίου Κατανόησης μεταξύ των δύο χωρών.(εδώ γελάνε !!)
Η απάντηση θα μελετηθεί από την Ελληνική Κυβέρνηση και θα ακολουθήσουν οι σχετικές ανακοινώσεις.
Την απαντητική επιστολή του υπουργού Εξωτερικών της γειτονικής χώρας Νίκολα Πόποσκι προς τον κ.Αβραμόπουλο, επέδωσε χθες ο επικεφαλής του Γραφείου Συνδέσμου της ΠΓΔΜ στην Αθήνα, Σάσο Στέβκοβ, στη συνάντηση που είχε στο υπουργείο Εξωτερικών με τον υφυπουργό Δημήτρη Κούρκουλα.

«Θεωρούμε ότι η κίνησή σας να προτείνετε Μνημόνιο Κατανόησης αποτελεί απάντηση στις προταθείσες πρωτοβουλίες από τη δική μας πλευρά. Ως παράδειγμα, θα ανέφερα την επιστολή της 31ης Ιουλίου 2012 από τον Πρωθυπουργό Νίκολα Γκρούεφσκι προς τον Πρωθυπουργό κ. Αντώνη Σαμαρά, στην οποία παρουσιάσαμε μια σειρά προτάσεων προς την κατεύθυνση ενίσχυσης του επιπέδου της συνεργασίας και της εμπιστοσύνης μεταξύ των δύο χωρών μας», αναφέρει στην επιστολή του ο  Πόποσκι και εκφράζει την πεποίθηση ότι «κοινός μας στόχος πρέπει να είναι η βελτίωση της αμοιβαίας εμπιστοσύνης, η προώθηση των σχέσεων καλής γειτονίας, η ενίσχυση της διμερούς συνεργασίας και η ανάδειξη των κοινών αξιών και οραμάτων για το μέλλον».
η απάντηση στα αγγλικά ΕΔΩ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου