" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Ἄν τὲ νὰ μᾶς κυβερνήσῃ καὶ ὁ Τσίπρας νὰ τελειώνουμε.


Ω,ναι…να κυβερνήσει ο Τσιπράκος με την διεθνιστική παρέα του!
Ναι ναι,να κυβερνήσει,να τα δούμε όλα πια σε αυτήν την χώρα,μπας και  πάψουμε να ελπίζουμε σε σωτήρες!
Ισως τότε,αναγκαστικά κάτι να αλλάξει σε αυτή τη χώρα..Η παράσταση δεν τελειώνει αν δεν τραγουδήσει και η χοντρή κυρία. Το μεταπολιτευτικό πολιτικό σκηνικό και η ολοκλήρωση της καταστροφής της χώρας δεν μπορεί σηματοδοτηθεί αν δεν κυβερνήσει και η συνυπεύθυνη για την κατάντια της χώρας Αριστερά.
Τα τρία κόμματα που συνεργάζονται με τους Γερμανούς είναι, έτσι κι αλλιώς, σε ελεύθερη πτώση. Αυτό δείχνει και νέα δημοσκόπηση από την εταιρία Pulse RC για λογαριασμό της εφημερίδας «6 μέρες».
Συγκεκριμένα στην πρόθεση ψήφου ο ΣΥΡΙΖΑ λαμβάνει 23,5%, η ΝΔ 19%, η ΧΑ 12%, οι ΑΝΕΛ 6,5%, το ΠΑΣΟΚ 6%, το ΚΚΕ 5% και η ΔΗΜΑΡ 3,5%.
Όπως λοιπόν δείχνει η δημοσκόπηση αυτή αλλά και όλες οι προηγούμενες, ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι σίγουρα το πρώτο κόμμα, όποτε γίνουν εκλογές και φυσικά θα πάρει και το bonus του αντιδημοκρατικού εκλογικού νόμου Παυλόπουλου των 50 εδρών. Επομένως η επόμενη κυβέρνηση θα έχει αναγκαστικά ως κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ.
Άντε λοιπόν, ας έλθει και ο ΣΥΡΙΖΑ, μαζί με το «πεινασμένο» παλιό ΠΑΣΟΚ, να κλείσουν την πόρτα της νεώτερης ιστορίας της χώρας. Η Αριστερά ως ένα εξάρτημα του σάπιου πολιτικού συστήματος, είναι απόλυτα συνυπεύθυνη για το σημερινό κατάντημα. Επομένως θα ήταν άδικο να την βγάλει καθαρή και να μην φορτωθεί το πολιτικό κόστος που της αναλογεί.
Ας γίνει όμως γρήγορα, ώστε ό,τι απομείνει να ξεκινήσει σε νέες βάσεις.


αναδημοσίευση από : ΦΙΛΟΝΟΗ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου